Shutterstock_1880614324-810x500.jpg

Alberta a kanadská federálna vláda čelia žalobám za "škody" spôsobené injekciami COVID

25
Neutral
  • Navrhovaná hromadná žaloba v Kanade za údajné zranenia po očkovaní Covid.
  • Žaloba obviňuje vládu Alberty a federálnu vládu z nedbanlivosti a dezinformácií.
  • Očkovacie látky Covid sú spojené s negatívnymi vedľajšími účinkami a etickými otázkami.
  • Hromadná žaloba je len jednou z mnohých, ktoré sa týkajú očkovania a mandátov Covid.

Občania USA: Táto navrhovaná hromadná žaloba sa snaží dosiahnuť spravodlivosť pre jednotlivcov, ktorí utrpeli fyzické a psychické zranenia alebo smrť v dôsledku údajnej nedbanlivosti a pochybenia žalovaných v súvislosti s vakcínami Covid. Jej cieľom je vyvodiť zodpovednosť voči žalovaným a získať odškodnenie pre osoby, ktoré boli nepriaznivo postihnuté.”

Podľa advokátskej kancelárie žalobu minulý rok individuálne podala Carrie Sakamoto, obyvateľka Alberty, ktorá je uvedená ako “zástupkyňa skupiny pre navrhovanú hromadnú žalobu COVID jab-harmed.”Utrpela “vážne, trvalé fyzické a emocionálne zranenia” z očkovania COVID.

“V žalobe sa uvádza, že žalovaní (vláda Alberty a federálna vláda) boli nedbalí, poskytli informácie, o ktorých vedeli, že sú nepravdivé a neúplné, a že cenzurovali a potlačili pravdivé a spoľahlivé informácie o zraneniach spôsobených očkovaním, čím zmarili informovaný súhlas a spôsobili škodu pani Sakamoto a mnohým ďalším ľuďom v Alberte,” uvádza sa v tlačovej správe spoločnosti Rath &.

“Žaloba ďalej obsahuje tvrdenia o nesprávnom výkone verejnej funkcie a sprisahaní s cieľom spáchať útok na verejnosť.”

Spravné prostriedky, ktoré žalobca požaduje, zahŕňajú “všeobecné škody vo výške, ktorá sa preukáže na súde”, ako aj “osobitné a represívne škody vo výške, ktorá sa preukáže na súde.”

Vedúci právny zástupca Jeffrey Rath predpovedal, že Kanaďania budú “šokovaní, keď sa dozvedia o urýchlených zmenách bezpečnostnej normy pre vakcíny Covid, ktoré odstránili požiadavku, aby vakcíny Covid boli buď ‘bezpečné, alebo účinné’, pričom žalovaní zároveň propagovali, distribuovali a predávali vakcíny Covid verejnosti ako ‘bezpečné a účinné’.”

Rath dodal, že federálna vláda a vláda provincie Alberta “sa pri očkovacích látkach COVID”nezastavili”, pretože “išli ešte ďalej a nútili verejnosť, aby si vzala očkovacie látky Covid tým, že ju zbavovali práv alebo finančne motivovali k tomu, aby si vzala očkovacie látky Covid.”

“Čo to robí s informovaným súhlasom? Rovná sa to sprisahaniu s cieľom spáchať útok na verejnosť? To sú otázky, ktoré žiadame súd, aby určil. A myslím si, že verejnosť si zaslúži nejaké odpovede,” povedal Rath.

Ostriekania COVID boli intenzívne propagované federálnou vládou, ako aj všetkými provinčnými vládami v Kanade, pričom výnimkou nebola ani vláda Alberty za bývalého premiéra Jasona Kenneyho.

Ostriekania mRNA samotné boli spájané s množstvom negatívnych a často závažných vedľajších účinkov u detí.

Podľa spoluobhajkyne Evy Chipiuk sa obžalovaní “tvárili ako odborníci na verejné zdravie a poskytovali širokej verejnosti lekárske rady,” ale “úmyselne sa rozhodli vybudovať si vzťah dôvery medzi sebou a verejnosťou počas pandémie v čase, keď vedeli, že verejnosť je zraniteľná a má strach.”

“Vedeli alebo mali vedieť, že verejnosť sa bude spoliehať na ich informácie v súvislosti s ich zdravím, bezpečnosťou a ochranou,” spomenula.

Pod vedením Kenneyho boli obyvatelia Albertu silne nútení k očkovaniu proti COVID prostredníctvom masovej marketingovej kampane a neskôr aj k vydaniu pasu COVID. Mnohí zamestnanci verejného a súkromného sektora, ktorí sa nenechali očkovať, prišli o prácu.

Danielle Smithová prevzala po Kenneym 11. októbra 2022 funkciu líderky Zjednotenej konzervatívnej strany (UCP) po tom, čo získala post líderky. Kenney bol zosadený kvôli nízkemu ratingu a pre nedodržanie sľubov, že Albertu neuzavrie, ako aj pre zavedenie očkovacieho pasu.

Pod vedením Kenneyho prišli o prácu tí, ktorí nesplnili povinnosť očkovania, ako napríklad tisíce zdravotných sestier, lekárov a ďalších pracovníkov v zdravotníctve a štátnej správe, pretože sa rozhodli nechať si očkovať, čo viedlo Smithovú k tomu, že povedala – len minút po zložení prísahy do funkcie, že za posledný rok boli “neočkovaní” najviac diskriminovanou” skupinou ľudí za jej života.

Nežiaduce účinky prvého kola očkovania COVID viedli k tomu, že čoraz viac Kanaďanov podáva žiadosti o finančné odškodnenie za zranenia spôsobené očkovaním prostredníctvom federálneho Programu pre zranenia spôsobené očkovaním (VISP).

VISP už vyplatil značne viac ako 11 miliónov dolárov tým, ktorí boli zranení injekciami COVID.

Začiatkom tohto roka LifeSiteNews informovali o tom, ako úradníci z Health Canada priznali, že v injekciách COVID je “zvyšková plazmidová DNA” po tom, čo sa konzervatívny poslanec prostredníctvom oficiálnej žiadosti o informácie opýtal agentúry, či sú v injekciách fragmenty DNA.

Tieto očkovacie látky majú aj spojenie s bunkovými líniami získanými z potratených detí. V dôsledku toho ich mnohí katolíci a ďalší kresťania odmietli užívať.

Súdny spor je otvorený pre všetkých ‘ovplyvnených ‘jednotlivcov COVID jab v Alberte’

Hromadný súdny spor spoločnosti Rath & je otvorený pre všetkých ovplyvnených “jednotlivcov v Alberte”, ktorí boli “poškodení alebo inak nepriaznivo ovplyvnení vakcínami COVID.”

Tí, ktorí sa chcú pripojiť k hromadnej žalobe, môžu kliknúť na tento odkaz.

Rath & Company poznamenal, že ak súd udelí povolenie, aby táto žaloba pokračovala ako “hromadná žaloba” (známa aj ako “certifikácia”), zúčastnení “sa môžu kvalifikovať ako členovia skupiny bez ohľadu na to, či ste sa zaregistrovali alebo nie.”

“Milióny Kanaďanov sa spoliehali na vyhlásenia žalovaných v čase, keď boli obzvlášť zraniteľní. Teraz vieme, že mnohí Kanaďania utrpeli fyzické a psychické zranenia v dôsledku dezinformácií a nedbanlivosti žalovaných,” uviedla spoločnosť Rath & Company.

Toto je druhá veľká hromadná žaloba, ktorú spoločnosť Rath & Company pripravila v posledných týždňoch v súvislosti s očkovaním a mandátmi COVID v Alberte.

Pred mesiacom LifeSiteNews informoval, že právnická firma pripravuje hromadnú žalobu proti vláde provincie Alberta v mene mnohých majiteľov podnikov v provincii, ktorí čelili obrovským stratám alebo trvalému zatvoreniu v dôsledku toho, čo podľa nej boli “nezákonné” príkazy COVID v oblasti verejného zdravia, ktoré prijali provinční úradníci.

Príkaz očkovania COVID, ktorý vydali provinčné vlády s podporou federálnej vlády Trudeaua’rozdelil kanadskú spoločnosť.

Vlády po celej Kanade napriek zdravotným rizikám spojeným s očkovaním COVID prijali prísne pravidlá vrátane príkazu očkovania na pracovisku.

Pod vedením Kenneyho mali na tisíce podnikov, najmä reštaurácií a malých obchodov, negatívny vplyv prísne obmedzenia očkovania COVID, ktoré ich väčšinou v rokoch 2020-21 prinútili na určitý čas zatvoriť. Mnohé z nich sa už nikdy neotvorili. Zároveň, podobne ako vo zvyšku Kanady, bolo veľkým obchodom umožnené nerušene fungovať.

Hromadná žaloba spoločnosti Rath & je len jednou z mnohých, ktoré podali Kanaďania, ktorí sa rozhodli nenechať sa očkovať, potom prišli o prácu a chcú sa brániť.

Koncom minulého roka LifeSiteNews informovali, že viac ako 700 Kanaďanov bez očkovania, ktorých sa negatívne dotkol federálny diktát očkovania COVID, sa spojilo, aby podali niekoľkomiliónovú hromadnú žalobu proti federálnej vláde Trudeau.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti