Pfizer_moderna-810x500.jpg

Japonská štúdia zistila "významné zvýšenie" úmrtí na rakovinu po tretích dávkach mRNA COVID

103
Kultúra smrti
  • Štúdia zistila nárast úmrtí na rakovinu po tretej dávke vakcíny COVID-19.
  • Vakcíny mRNA korelovali s nadbytkom úmrtnosti na rôzne druhy rakoviny.
  • Vakcíny môžu spôsobovať imunosupresiu a reaktiváciu latentných vírusov.
  • Výskum naznačuje potrebu ďalších štúdií na súvislosť medzi vakcínami a rakovinou.

Nová štúdia zistila “štatisticky významný nárast” úmrtí na rakovinu po užití tretej dávky vakcíny COVID-19 na báze mRNA, uvádza sa v japonskej štúdii uverejnenej 8. apríla v časopise Cureus.

Štúdia skúmala vekovo upravenú úmrtnosť na viaceré typy rakoviny v rokoch 2020 až 2022 v údajoch japonskej vlády. “Počas prvého roku pandémie (2020) nebola pozorovaná žiadna významná nadmerná úmrtnosť,” uvádza sa v nej. “V roku 2021 sa však po hromadnom očkovaní prvou a druhou dávkou vakcíny pozorovala určitá nadmerná úmrtnosť na rakovinu a po hromadnom očkovaní treťou dávkou v roku 2022 sa pozorovala významná nadmerná úmrtnosť na všetky druhy rakoviny a niektoré špecifické druhy rakoviny (vrátane rakoviny vaječníkov, leukémie, rakoviny prostaty, rakoviny pery/ústa/hltana, rakoviny pankreasu a rakoviny prsníka).”

Pozoruhodné je, že zavedenie vakcín COVID sa zhodovalo s prerušením a spomalením poklesu úmrtnosti na rakovinu, ktorý bol pozorovaný vo všetkých vekových skupinách v priebehu predchádzajúceho desaťročia. Tretie dávky mRNA korelovali s “výrazným nadbytkom úmrtnosti” na všetky druhy rakoviny vrátane rakoviny prsníka, prostaty a vaječníkov, ako aj leukémie. Takmer všetky predmetné vakcíny COVID boli na báze mRNA, pričom 78 % z nich bolo od spoločnosti Pfizer a 22 % od spoločnosti Moderna.

“V prípade všetkých druhov rakoviny sme odhadli nadmernú úmrtnosť na -0.4 % (-0,9, 0,1), 1,1 % (0,5, 1,8), resp. 2,1 % (1,4, 2,8), čo naznačuje žiadne prekročenie v roku 2020 a štatisticky významné zvýšenie v roku 2021 a najmä v roku 2022,” píšu autori.

Zmeny v roku 2020 možno pripísať výške výluk, ktoré si vynútili odklady a zrušenie operácií a iných onkologických zákrokov, ale výskumníci upozorňujú na niekoľko potenciálnych príčinných súvislostí medzi vakcínami a úmrtiami na rakovinu v roku 2021 a neskôr.

“Niektoré štúdie ukázali, že reakcie interferónu typu I (INF), ktoré zohrávajú zásadnú úlohu v imunosurveillance rakoviny, sú po očkovaní SARS-CoV-2 mRNA-LNP potlačené,” píšu. 

“Ukázalo sa, že vakcína SARS-CoV-2 spôsobuje imunosupresiu a v niektorých prípadoch vedie k reaktivácii latentných vírusov, ako je varicella-zoster vírus (VZV, ľudský herpesvírus 3; HHV3) alebo ľudský herpesvírus 8 (HHV8),” dodávajú. “Tieto javy by tiež mohli pomôcť vysvetliť nadmerné úmrtia na rakovinu pery/orálnej oblasti/hltana v roku 2022, keď prebiehalo hromadné očkovanie treťou a neskoršími dávkami.”

Vedci dospeli k záveru, že “[t]ieto obzvlášť výrazné zvýšenie úmrtnosti na tieto ER&alfa;-citlivé rakoviny možno pripísať skôr viacerým mechanizmom očkovania mRNA-LNP než samotnej infekcii COVID-19 alebo zníženej starostlivosti o rakovinu v dôsledku uzáveru. Význam tejto možnosti si vyžaduje ďalšie štúdie.”

“Už dlho mám podozrenie na súvislosť rakoviny s vakcínami len na základe vedy o imunológii,” výskumníčka MIT Stephanie Seneff povedala The Epoch Times v reakcii na štúdiu. “Vo všeobecnosti si myslím, že sa deje to, že vakcína spôsobuje narušenie vrodenej imunitnej odpovede, čo vedie k zvýšenej náchylnosti na akúkoľvek infekciu, zvýšeniu autoimunitných ochorení a zrýchleniu progresie rakoviny.”

Významné množstvo dôkazov súvisí s vakcínami COVID, ktoré boli vyvinuté a preskúmané v frakcia vakcín zvyčajne trvá v rámci iniciatívy bývalého prezidenta Donalda Trumpa’Operácia Warpová rýchlosť" čas. Medzi ňou federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí po očkovaní (VAERS) hlásil k 29. marcu okrem iných ochorení aj 37 382 úmrtí, 215 734 hospitalizácií, 21 616 infarktov a 28 299 prípadov myokarditídy a perikarditídy. Výskumníci amerického Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) rozpoznali “vysokú mieru overenia hlásení myokarditídy do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo viedlo k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie).

V roku 2021 projekt Veritas vniesol svetlo na niektoré dôvody takéhoto nedostatočného hlásenia pomocou tajného videa z vnútra Phoenix Indian Medical Center, zariadenia prevádzkovaného v rámci programu U.S. Department of Health & Human Services’ Indian Health Service, v ktorom lekárka pohotovosti dr. Maria Gonzalesová lamentuje nad tým, že prípady myokarditídy nie sú hlásené, “pretože ich chcú strčiť pod rohožku, ” a zdravotná sestra Deanna Parisová potvrdzuje, že vidí “veľa” ľudí, ktorí “ochoreli na vedľajšie účinky” injekcií COVID, ale “nikto” ich nehlási do VAERS, “pretože napísať tú prekliatu vec trvá viac ako pol hodiny.”

An analýza 99 miliónov ľudí v ôsmich krajinách uverejnená vo februári v časopise Vaccine–doteraz najväčšia analýza–“zaznamenala významne vyššie riziko myokarditídy po prvej, druhej a tretej dávke” vakcín COVID na báze mRNA, ako aj príznaky zvýšeného rizika “perikarditídy, Guillainovho-Barrovhoé syndrómu a trombózy mozgových žíl, ” a ďalšie “potenciálne bezpečnostné signály, ktoré si vyžadujú ďalšie skúmanie.” Začiatkom tohto mesiaca bolo CDC na základe súdneho príkazu prinútené zverejniť 780 000 predtým nezverejnených hlásení o závažných nežiaducich reakciách.

Na Floride v súčasnosti vyšetruje výrobu a zavedenie vakcín COVID veľká porota, ktorú zriadil republikánsky guvernér Ron DeSantis. Vo februári zverejnila svoju prvú priebežnú správu o základnom odôvodnení operácie Warp Speed, v ktorej sa uvádza, že uzávery spôsobili viac škody ako úžitku, že masky boli neúčinné pri zastavení prenosu COVID, že COVID bol “štatisticky takmer neškodný” pre deti a väčšinu dospelých a že je “vysoko pravdepodobné”, že počty hospitalizácií v dôsledku COVID boli nadhodnotené. Správa veľkej poroty’o samotných vakcínach je veľmi očakávaná.