Johnson-e1698752069927-810x500.jpg

"Musíme si položiť tieto otázky": Odborníci obviňujú vládu a farmaceutickú spoločnosť zo zatajovania rizík vakcín

0
Neutral
  • Orgány verejného zdravotníctva a médiá cenzurujú informácie o vakcínach COVID-19.
  • Senátor Ron Johnson viedol diskusiu o karteloch COVID a cenzúre informácií.
  • Medicínski odborníci odhalili problémy s vakcínami a utajovaním poškodení.
  • Farmaceutické spoločnosti ovládajú moc a potláčajú účinné liečby, ako je ivermectin a hydroxychlorochin.

Občania USA:

Medicínski odborníci, politickí predstavitelia, novinári a informátori dnes počas diskusie za okrúhlym stolom v americkom Senáte obvinili orgány verejného zdravotníctva a mainstreamové médiá z cenzurovania a utajovania informácií týkajúcich sa poškodení a nežiaducich účinkov vakcíny COVID-19.

Senátor Ron Johnson viedol diskusiu – “Federálne zdravotnícke agentúry a kartel COVID: Čo skrývajú? ” –, ktorej cieľom bolo podľa jeho kancelárie “odhaliť pravdu o tom, ako kartel COVID – federálne zdravotnícke agentúry, Big Pharma, staršie médiá a Big Tech – zaoberajúcich sa cenzúrou a coverups.”

“Bolo povzbudzujúce počuť týchto odvážnych odborníkov, ktorí sú ochotní riskovať kariéru a reputáciu, aby povedali pravdu napriek obrovskému tlaku, aby sa pozerali inam,” povedala Laura Bono, viceprezidentka organizácie Children’s Health Defense (CHD).

Bono, ktorá sa zúčastnila na okrúhlom stole, dodala:

Nemôžeme’zabezpečiť, aby sa globálna devastácia spôsobená krízou COVID už nikdy nezopakovala, ak nebudeme schopní analyzovať, čo sa stalo, a slobodne o tom hovoriť. Sme nesmierne vďační senátorovi Johnsonovi za to, že túto zásadnú diskusiu predstavil americkej verejnosti.

PREČÍTAJTE SI: Kristi Noemová dostala zúrivú poznámku komunity na X za pokus o prepísanie záznamu o uzamknutí COVID

Diskusia sa zamerala na šesť tém: COVID-19 problematika vakcín, história utajovania poškodení spôsobených vakcínami, korupcia lekárskeho výskumu a federálnych agentúr verejného zdravia, cenzúra a propaganda médií, reakcia na COVID-19 v iných krajinách a navrhovaná “pandemická dohoda Svetovej zdravotníckej organizácie“(WHO).”

Brian Hooker, PhD., hlavný vedecký pracovník CHD, povedal Obhajcovi že počas celého štvorhodinového zasadnutia “s napätím počúval panelistov.”

“Byť tu medzi týmito hrdinami bolo takým povzbudením,” povedal. “Senátor Johnson bol mimoriadne láskavý hostiteľ a sám skutočný hrdina.”

Hooker, spoluautor s Robertom F. Kennedym Jr. knihy Vax-Unvax:

HHS nikdy nepredložilo Kongresu požadovanú správu o bezpečnosti vakcín

Hoker vo svojej výpovedi uviedol: “CDC [Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb] nikdy netestovalo kumulatívny účinok očkovacieho kalendára na zdravotné výsledky detí.”

Na podporu svojho svedectva uviedol niekoľko vedeckých štúdií.

Očkované deti mali najmenej dvakrát vyššiu pravdepodobnosť, že im bude diagnostikované oneskorenie vo vývoji, infekcie uší a gastrointestinálne poruchy. Pravdepodobnosť diagnózy astmy v očkovanej skupine bola štyri a pol krát vyššia ako v neočkovanej skupine,” povedal.

Hooker povedal neočkované deti preukázali “4 až 20-krát nižšiu mieru výskytu”autoimunitných, neurovývojových a iných porúch ako očkované deti.

Tiež poukázal na prudký nárast diagnostikovania myokarditídy po očkovaní vakcínou COVID-19.

“Myokarditída je závažné ochorenie a 76 % všetkých prípadov po očkovaní vakcínou COVID-19, ako bolo oznámené Vaccine Adverse Event Reporting System [VAERS], si vyžadovali pohotovostnú starostlivosť a/alebo hospitalizáciu,” povedal. Napriek tomu “CDC výrazne bagatelizuje myokarditídu ako vedľajší účinok vakcíny.”

Pokračujúc v zdôrazňovaní nečinnosti vlády pri skúmaní a reagovaní na poškodenia spôsobené vakcínami, Hooker povedal:

Podľa 1986 National Childhood Vaccine Injury Act vyžaduje, aby ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb (HHS) predložilo Kongresu správu o stave bezpečnosti vakcín v USA.USA každé dva roky.

HHS však “nikdy nepredložilo Kongresu správu o bezpečnosti vakcín,” povedal.

Čítajte: Kanadčanke ponúkli eutanáziu po tom, čo lekár priznal, že ju ochromila injekcia COVID

Big Pharma ‘ovláda páky moci,’ potláča nerentabilnú liečbu

Edward Dowd, bývalý manažér spoločnosti BlackRock, ktorý podrobne skúmal nárast excesívnych úmrtí počas a po pandémii COVID-19, sa zúčastnil aj okrúhleho stola.

Dowd, autor knihy Príčina neznáma’: Epidémia náhlych úmrtí v rokoch 2021 a 2022, uviedol, že vyhlásenia vlády a WHO, ktoré tvrdia, že vakcíny COVID-19 sú “bezpečné a účinné”, sa “ukázali ako nepravdivé.”

“Ukázalo sa, že USA. vláda spolu s regulačnými orgánmi v oblasti zdravotníctva netúžia po poctivom zúčtovaní … politík, ktoré boli zavedené väčšinou na základe federálnych mandátov,” povedal s tým, že to viedlo k vysokým ľudským nákladom.

Dowd pred komisiou povedal:

Celkový počet nadbytočných úmrtí od zavedenia vakcíny v USA je približne 1,1 milióna za roky 2021, 2022 a 2023. Ekonomické náklady na úmrtia ľudí v produktívnom produktívnom veku odhadujeme na 15,6 miliardy dolárov [a] odhadujeme, že 28,4 milióna osôb je chronicky neprítomných, čo vedie k odhadovaným ekonomickým nákladom 135 miliárd dolárov od roku 2021.

Jessica Rose, Ph., imunologička a biochemička, vopred povedala obhajcovi, že jej svedectvo bude zamerané na “analýzu farmakovigilančnej databázy VAERS v súvislosti s injekčnými prípravkami COVID-19,” ktorá “odhalila silné emergentné bezpečnostné signály – od myokarditídy až po smrť –, ktoré vlastníci údajov nepriznávajú.

“Toto je v rozpore so štandardnými operačnými postupmi a vyvoláva otázku:

Roseová tiež poukázala na nedávne odhalenia, ktoré neskôr potvrdili kanadské orgány verejného zdravotníctva, o kontaminácii mRNA vakcín COVID-19.

“Existuje riziko spojené s vložením DNA v súvislosti s modifikovanými mRNA injekciami? Áno,” povedala.

Dr. Pierre Kory, prezident a hlavný lekár Frontline COVID-19 Critical Care Alliance, diskutoval o potláčaní potenciálne účinnej liečby zo strany orgánov verejného zdravotníctva.

“Až teraz začíname chápať, že mnohé dlhodobo zavedené lieky môžu mať ďalšie využitie, o ktorom ani nevieme, a účinne liečiť choroby, proti ktorým sme si ich použitie nikdy nepredstavovali,” povedal. “Tak prečo ich, preboha, systematicky netestujeme na potenciálne nové využitie?"”

Kory povedal panelu:

Škaredá pravda je, že to’nie je ziskové. Big Pharma zarába na komplikovaných nových liekoch a ovláda mocenské páky. Takmer polovicu rozpočtu FDA’s [amerického Úradu pre potraviny a liečivá] financuje farmaceutický priemysel a jeho chápadlá sú hlboko v akademickom prostredí, medicíne a ďalších regulačných agentúrach, ako je NIH [Národný ústav zdravia].

Odcitoval ivermectin a hydroxychlorochin ako príklady liečby, ktorá bola počas pandémie potlačená napriek dôkazom o jej účinnosti.

Johnson: Tí, ktorí kladú otázky, ‘očierňujú,’ ‘zosmiešňujú’

interview s The Gateway Pundit v nedeľu Johnson diskutoval o nežiaducich udalostiach súvisiacich s vakcínami COVID-19, o objavení balzamovačov “podivné biele vláknité zrazeniny” v telách zosnulých od začiatku zavádzania vakcín koncom roka 2020 a snahy o potlačenie ivermektínu a hydroxychlorochínu ako liečby COVID-19.

V súvislosti s fenoménom zrážania Johnson povedal: “Čo’je nešťastné, je to, že lekárske inštitúcie vo všeobecnosti a určite aj naše federálne zdravotnícke agentúry odrádzajú od pitiev. Takže jediný dôkaz, ktorý o tom’dostávame, je od balzamovačov, ktorí majú problém dostať balzamovaciu tekutinu do [mŕtvol].”

Johnson naznačil, že Big Pharma a vládne zdravotnícke agentúry propagujú mRNA vakcíny kvôli motívu zisku.

Povedal:

Majú’túto platformu mRNA. Nikdy neuspela na zvieratách, ale vedeli, aká výnosná platforma to môže byť. Už’zistili, aké ziskové sú vakcíny, pretože sa nemusia obávať zodpovednosti. Stačí, ak tieto veci zaradíte do očkovacieho kalendára pre deti, a začnete tlačiť peniaze.

Nikto nemôže spochybniť účinnosť. Nikto nemôže spochybniť ich bezpečnosť. Takže vakcíny sú pre farmaceutické spoločnosti vysoko ziskové, takže’ich budú tlačiť. A samozrejme, majú svoje osoby vo vláde, ktoré ich tlačia spolu s nimi.

Znovu, naše zdravotnícke agentúry boli úplne ovládnuté spoločnosťou Big Pharma.

PREČÍTAJTE SI: Dr. McCullough udiera časopis za stiahnutie významnej štúdie vyzývajúcej na ukončenie zavádzania očkovacích látok COVID

Johnson tiež spochybnil pridávanie čoraz väčšieho počtu vakcín do detský očkovací kalendár v USA.

“Pri takom množstve vakcín, ktoré teraz podávame deťom, čo všetko sa môže pokaziť?" povedal. “Vždy, keď dieťaťu vpichnete vakcínu, narušíte jeho imunitný systém. Je to dôvod, prečo sa zvýšil počet autoimunitných ochorení?"

“Musíme klásť tieto otázky," povedal Johnson. “Mojím problémom je, že nie sme ani schopní klásť otázky a tí, ktorí kladú otázky, tí, ktorí predkladajú dôkazy, sú okamžite ostrakizovaní, kritizovaní, očierňovaní, zosmiešňovaní – a to’nie je veda.”

Johnson tiež naznačil, že niektorí jeho kolegovia z Kongresu utrpeli zranenia súvisiace s vakcínami COVID-19, ale nehovoria o tom.

“Myslím, že chápu, ako sú ľudia, ktorí spochybňujú tieto veci, zosmiešňovaní a očierňovaní. A jednoducho nechcú znášať tieto problémy," povedal.

Johnson sa tiež vyjadril proti reklame farmaceutických spoločností a navrhol, aby bola zakázaná vládou.

“Prijať zákon," povedal.“Sme jednou z mála krajín, ktoré to umožňujú.”

Johnson povedal, že hoci je “človekom voľného trhu”, ktorý by zvyčajne “nebol na strane zavádzania takéhoto druhu vládneho obmedzenia podnikania,” povedal, že keď videl, ako Big Pharma “míňa miliardy a ako to využíva na zachytenie naratívu a zničenie každého, kto naratív spochybňuje,” verí, že “to’sa musí zastaviť.”

Účastníkmi okrúhleho stola boli:

Niekoľkí z účastníkov – a senátor Johnson – predtým vystúpili na uplynulom víkende’Medzinárodnom krízovom summite vo Washingtone, D.C., ktorý Malone organizoval. Reprezentant Greene nedávno vystúpil na podporu obetí poškodenia vakcínami na vypočutí v Snemovni reprezentantov amerického Kongresu o bezpečnosti vakcín.

Tento článok pôvodne uverejnil Obhajca — Children’s Health Defense’s News & Views Website pod licenciou Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0. Prosím, zvážte predplatné The Defender alebo darcovstvo pre Children’s Health Defense.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti