tucker-in-ohio-810x500.jpg

Tucker Carlson kritizuje potraty ako "ľudskú obeť": "Toto je duchovný boj

40
Kultúra smrti

Tucker Carlson si vzal na mušku zákerné večné sily, ktoré stoja za celosvetovou snahou normalizovať potraty ako dobrú vec: “Vonkajšie sily pôsobia na ľudí v každej dobe v dejinách, v každej kultúre na planéte, aby ich presvedčili, že ak obetujú svoje deti, budú šťastní a v bezpečí.”  

“Toto nie je politická debata,” povedal Carlson. “Teraz“hovoria, ‘Potrat je sám o sebe cestou k radosti.’” 

“Toto nie je politická debata,” opäť zdôraznil. “Toto je duchovný boj. Iný záver neexistuje.”   

Carlson predniesol svoj príhovor na konferencii Ohio’s Centrum kresťanských cností, keďže voliči v štáte Buckeye sa pripravujú aby v novembri hlasovali o pozmeňujúcom návrhu, ktorý podporujú ACLU a Plánované rodičovstvo. 

Návrh jednoznačne formulovaný, klamlivo nazvaný “Právo na reprodukčnú slobodu s ochranou zdravia a bezpečnosti,” bolo všeobecne kritizované zástancami života za to, že umožňuje potraty až do narodenia a podkopáva rodičovské práva. 

“Som naozaj ohromený volebnými iniciatívami, s ktorými sa vy voliči stretnete v novembri,” začal mimoriadne populárny moderátor talkshow. “Som ohromený, pretože sa’tak veľmi líšia od politiky, ktorej som sa’venoval väčšinu svojho života.” 

Carlson povedal, že počas väčšiny posledných troch desaťročí sa“debaty, ktoré sme viedli v politickej sfére, týkali konkurenčných vízií o tom, ako zlepšiť život ľudí’.”  

Ale to už’nie je pravda. “Keď sa ocitnete vo voľbách, v ktorých sú dve hlavné volebné iniciatívy 1.) Povzbudzovanie ľudí k zabíjaniu vlastných detí a 2.) Povzbudzovanie ich detí k užívaniu drog, kto’z toho má prospech?"”pýtal sa. 

Nezabíjajte’svoje deti: Sú ‘nefalšovaným zdrojom radosti’ 

“Jediným nefalšovaným zdrojom radosti vo vašom živote sú vaše deti,” vyhlásil. “Zmyslom života je mať deti a pozorovať, ako majú vnúčatá.”  

“Nič vám neprinesie takú radosť, ako práve toto. Nič sa k tomu nepribližuje!" ” povedal za búrlivého potlesku davu.  

“Vymenili by ste svoju prácu za svoje deti?" ” spýtal sa. “Vymenili by ste čokoľvek za svoje deti? Samozrejme, že nie!” 

Aborcia je dnes tým, čím bola v starozákonných časoch: Ľudské obete 

“Každý, kto vám hovorí: ‘Nemajte’deti’ [a] ‘Zabite svoje deti’, nie je váš priateľ. Sú’vašimi nepriateľmi,” povedal Carlson davu predtým, ako urobil priamu čiaru medzi náboženským obetovaním detí v Starom zákone a falošnými sľubmi dnešného potratového priemyslu’. 

Je to veľmi rozpoznateľný sľub, ktorý vám dávajú, pretože je starý ako čas a je podrobne opísaný v celej hebrejskej Biblii.  

Je to’ľudská obeť…ktorá je zakaždým vyzdvihovaná s aprobáciou. Zo všetkých hriechov, ktorých sa starí ľudia dopúšťali, je tento hriech zakaždým, keď’je opísaný, označený za “odporný.” 

Boh to vyzdvihol: “Hoďte svoje deti do ohňa.” 

Prečo to ľudia robili?" Pretože verili, že za to dostanú moc, spokojnosť a šťastie. Stačí’obetovať svoje deti.  

“Je to staré ako čas,”povedal Carlson. “Každá civilizácia na Zemi sa tým zaoberala. Každá. Nielen Mayovia a Aztékovia.” 

Archeologické záznamy nám hovoria, že ľudské obety, obetovanie detí, zabíjanie detí je jedinou konštantou v ľudskej civilizácii.  

Ako je to možné? Ako môžu všetky tieto civilizácie na rôznych miestach kompasu — o ktorých vieme, že medzi sebou nemali žiadny kontakt — dospieť k rovnakému záveru, že výmenou za zabíjanie vlastných detí budú šťastné alebo v bezpečí?" 

“Pravdepodobne k takému záveru nedospeli organicky, však?"” uvažoval Carlson. “Je to v rozpore s imperatívom evolučnej biológie, ktorým je pokračovanie druhu. A tí z nás, ktorí sme vyrastali v sekulárnom svete, kde nás učili, že ľudia sú motivovaní inštinktom, ktorého cieľom je pokračovať v druhu, sa nad tým pozastavíme a povieme si: ‘Počkajte chvíľu.  Ako môže zabitie vlastných detí prispieť k zachovaniu druhu? ’” 

“Neprispieva’k tomu. V skutočnosti je to’útok na to,”povedal Carlson. “Nie je’prirodzenou ľudskou funkciou chcieť zabíjať vlastné deti. Je to’myšlienka, impulz, ktorý bol zavedený.”  

Carlson neuviedol, kto túto myšlienku zaviedol prakticky v každej kultúre naprieč všetkými časmi a všetkými kontinentmi, ale záver o stabilnom, neochvejnom démonickom vplyve požadujúcom obetovanie detí bol jasný. 

Carlson navrhol, že najlepším spôsobom, ako reagovať na túto nadčasovú hrozbu pre ľudský život a dôstojnosť, je napodobniť odvahu svätého apoštola Pavla.  

“Žil s istotou, že ho pre jeho presvedčenie každý deň zabijú, a vôbec ho to netrápilo. Úplne,”povedal Carlson. “Nikdy sa nebál.” 

Carlson vysvetlil davu, že znakom kresťanskej viery je nebojácnosť. 

“Bojíte sa alebo nie?”opýtal sa. “No, ak sa’bojíte, tak to’tak trochu nerobíte správne, však?"” 

“Nie je žiadna výhovorka pre to, aby ste sa báli.”