tmp_1715193712189-810x500.jpg

Chris Cuomo sa odmieta ospravedlniť za presadzovanie injekcií COVID po odhalení vlastných vedľajších účinkov

16
Neutral
  • Chris Cuomo neospravedlňuje zahanbenie neočkovaných, užíva ivermektín na liečbu "dlhého COVID"
  • Cuomo priznal, že vakcína COVID spôsobila poškodenie, odmieta ospravedlnenie za odporúčanie očkovania
  • Cuomo tvrdí, že má "dlhý COVID", nie je spôsobený vakcínou, ale užíva ivermektín
  • Vakcína COVID spôsobila prudký nárast úmrtí, CDC hlási 780 000 nových vedľajších účinkov

Občania USA: Žiadajú, aby Kongres vyšetril prudko rastúci počet prípadov nadmernej úmrtnosti

Bývalý moderátor CNN Chris Cuomo sa odmietol ospravedlniť za to, že zahanbil tých, ktorí odmietli vakcínu proti COVID, ale priznal, že užíva ivermektín na liečbu svojej “dlhej COVID.”

Počas rozhovoru 7. mája v podcaste konzervatívneho komentátora Patricka Bet-Davida’Cuomo, ktorý je známy tým, že presadzoval predpisy o COVID a experimentálnych vakcínach, ospravedlnil, že ľuďom povedal, aby si dali očkovať COVID, len niekoľko dní po tom, ako sa objavilo priznanie, že aj on trpí poškodením spôsobeným vakcínou.

“Ospravedlnenie? Samozrejme, že nie,” povedal.

“Verím, že ako líder v tom čase ste mali povinnosť byť dôkladný v tom, čo ste tam dávali, na rozdiel od toho, aby ste sa len hrali na politiku,” pokračoval.

Cuomo tvrdil, že keď bola koncom roka 2020 zavedená vakcína COVID, základom spochybňovania očkovania boli “pretože to hovorím ja,” nie silné dôkazy.

Cuomo sa zjavne rozhodol ignorovať, že väčšina tých, ktorí boli skeptickí voči očkovacej látke COVID, poukazovala na jej rýchly vývoj, nedostatočné testovanie a nevyvážený pomer rizika a prínosu ako na dôvody, prečo si vakcínu nebrať.

“Nevyčítam si, že som vtedy ľuďom povedal to, čo nám vláda dávala ako osvedčené postupy,” pokračoval a priznal, že “teraz máme údaje, ktoré dokazujú, že existujú tisíce ľudí, ktorí mali nežiaduce účinky, ktorým sa nevenuje pozornosť, nehovoriac o liečbe.”

Cuomo sa venoval aj svojmu novo-virálnemu rozhovoru s očkovanou zdravotnou sestrou Shaun Barcavageovou, v ktorom Cuomo akoby prezradil, že aj on trpí poškodením spôsobeným očkovaním.

“Vieme, že vakcíny môžu mať nezamýšľané následky, a.alias vedľajšie účinky,”povedal Cuomo v predchádzajúcom rozhovore. “Ale nikto’o tom naozaj nehovorí, pretože sa’príliš bojí obviňovania a chce, aby to jednoducho zmizlo.”

“Ale problém je v tom, že ľudia ako Shaun a ja a milióny ďalších, ktorí majú stále divné veci s krvnou prácou, životom a fyzickými pocitmi, nezmiznú,” dodal.

Najnovšie však Cuomo tvrdí, že nikdy nepovedal, že jeho stav spôsobila vakcína COVID, namiesto toho tvrdí, že má diagnózu “dlhý COVID.”

“Moji lekári tvrdia, že mám ‘dlhý COVID,'” povedal. “Mám príznaky, ukázali mi krvné testy. Vydesilo ma to, keď som videl tú žiariacu mikrotrhlinu, ktorú vidia v mojej krvi. Naozaj ma to šokovalo, takže’robím všetky protokoly."”

Najmä však možno Cuomove’vyjadrenie vysvetliť jeho ďalším odhalením: “Po tomto klipe mi volali ľudia z vlády b******* na mňa, pretože som povedal, že vakcína nie je’dokonalá.”

Cuomo vysvetlil, že politika “nás dostala do toxického prostredia”, kde nie je “žiadna zvedavosť o vakcínu” a nemáme “robustné” vyšetrovanie vakcíny COVID.

“Pretože vidia len politiku,” vysvetlil. “Vidia len výhody.”

Cuomo tiež prezradil, že užíva “pravidelnú dávku ivermektínu” na liečbu svojho “dlhého COVID.”

“O ivermektíne sme dostali zlé informácie,” uviedol a vysvetlil, že odvtedy sa rozprával s lekármi, ktorí vedia, že ivermektín je účinný.

“Skutočná otázka je prečo? Každý povie, že ‘Joe Rogan mal pravdu,"” povedal. “Áno, mal pravdu.”

Kým bol ivermektín opovrhovaný ako liečba COVID počas “pandémie,” veľkého množstva akumulované štúdie zistili, že je nevyvrátiteľne vysoko účinný na liečbu COVID, ak sa podáva včas a so správnym protokolom.

Cuomo’vyjadrenia znamenajú zmenu o 180 stupňov oproti jeho propagácie experimentálnych injekcií, keď boli prvýkrát dostupné verejnosti v roku 2020.

Cuomo bol tiež presvedčeným zástancom regulácie COVID napriek tomu, že bol odhalený pre to, že svojim divákom zdôrazňoval, že nosenie masky je mimoriadne dôležité, pričom sám ju odmietal nosiť.

Od zavedenia vakcíny však v krajinách, kde sa masovo podávali mRNA vakcíny, prudko vzrástol počet úmrtí . Podobne CDC nedávno zverejnilo 780 000 nových hlásení o závažných vedľajších účinkoch očkovania.

V najnovší konzervatívny odhad je, že na celom svete zomrelo viac ako 17 miliónov ľudí na následky podania injekcií, čím sa táto medicínska katastrofa spôsobená človekom stala najhoršou v histórii.

Občania USA: Žiadajte od Kongresu, aby vyšetril prudký nárast počtu úmrtí na nadmerné množstvo