Naomi-wolf-810x500.jpg

Naomi Wolfová hovorí Tuckerovi Carlsonovi, že zlo záberov COVID ju prinútilo obrátiť sa k modlitbe

19
Kultúra života
  • Modlitba je zbraň, ktorá približuje k Bohu a mení veci vo svete.
  • Adorácia je uznávanie veľkosti Pána a jeho moc nad zlom.
  • Obrátenie k Bohu pomáha vidieť pravdu a nebezpečenstvo očkovania COVID.
  • Liberalizmus sa stal wokeizmom, bráni otvorenej diskusii a deplatformuje odlišné názory.

Občania USA:

Známa feministická spisovateľka Naomi Wolfová, ktorá sa ocitla mimo dosahu svojich liberálnych kolegov za spochybňovanie tyranie COVID, povedala Tuckerovi Carlsonovi, že “modlitba je zbraň.”

Carlson nedávno urobil s Wolfovou rozhovor na svojej webovej stránke. Wolfová sa už dlho hlási k politickej ľavici, vrátane podpory potratov.

Pár sa rozprával o Wolfovej’rastúcom záujme o modlitbu a o tom, ako k nemu došlo počas výluk COVIDu. Wolfová, ktorá je židovka, povedala, že vidí podobnosť medzi Starým zákonom a tým, ako sa sily v spoločnosti obrátili k zlu.

“Predpokladám, že modlitba nebola súčasťou vášho každodenného života pred desiatimi, pätnástimi, dvadsiatimi rokmi. Alebo možno naozaj nebola,”Carlson sa spýtal. Wolfová povedala, že nebola vedomou súčasťou jej života, ale teraz je.

“Viete, že tá modlitba je zbraň. Teda dobrá, ale že to má význam pre svet, že to… robí veci vo svete,” povedala. “A pre mňa to málo, čo chápem o tejto metafyzickej sfére.”

“Modlitba nie je”taká, ako ma učili,” pokračovala. “Musíte povedať Bohu, ‘Ty”si taký veľký. Ty’si taký mocný.’A ja’si hovorím, čo je to za Boha, ktorý potrebuje, aby sme boli ako: ‘Ty’si taký úžasný."”

“Viete, to’nie je veľmi božské, však? Ale ja si myslím, že je to’naopak, ” povedala. Wolfová dodala, že modlitba nám pomáha “priblížiť sa, byť bližšie k Bohu alebo mať vzťah s Bohom.”

Keďže modlitba pomáha ľuďom priblížiť sa k Bohu, chváliť ho – adorácia – je jedným zo štyroch spôsobov modlitby.

“Adorácia je prvý postoj človeka, ktorý uznáva, že je stvorením pred svojím Stvoriteľom,” uvádza Katechizmus Katolíckej cirkvi stanovuje. “Vyzdvihuje veľkosť Pána, ktorý nás stvoril, a všemohúcu moc Spasiteľa, ktorý nás oslobodzuje od zla.”

Na otázku, či bolo ťažké získať návyk na modlitbu, Wolfová odpovedala, že jej výskum vývoja COVID injekcie spôsobil, že sa musela modliť, aby zostala pri zmysloch. Wolfová spolu s konzervatívnym komentátorom Stevom Bannonom zostavovala dokumenty o očkovacích látkach spoločnosti Pfizer’

Karlsonovi povedala:

Neuveriteľná kriminalita, úmyselné, systematické zločiny proti ľudskosti a proti, viete, deťom a deťom v maternici a, viete, ženám a mužom a deťom, že som bola zdrvená, že sa taká zlá vec mohla stať. A tak som nemala inú možnosť, ako sa modliť, pretože si nemyslím, že by som mohla ďalej pracovať na tomto materiáli.

“Nič’nie je také desivé,” teraz povedala na otázku, aký vplyv má jej modlitebný život.

“Myslím, že pravdepodobne veci, ktoré sa mi nestali, ukazujú účinok, pretože som pracovala a pracujem na takom znepokojujúcom, hroznom materiáli, že, viete, som sa nervovo nezrútila,”povedala. “Nestala som sa’drogovo závislou.”

Obrátenie sa k Bohu pomáha ľuďom vidieť pravdu

Wolfová povedala, že sa zdá, že “ľudia, ktorí sa nejakým spôsobom obrátili k Bohu”, vidia nebezpečenstvo očkovania COVID. Prirovnala to k faraónovmu’zatvrdnutiu srdca v knihe Exodus a k ľuďom, ktorí prežili anjela smrti.

“Ľudia, ktorí sa nejakým spôsobom neobrátili k Bohu, neboli’schopní počuť veľmi dôležité informácie, ktoré prichádzajú o tom, ako ochrániť svoju rodinu, ako sa zachrániť,” povedala. “A ľudia, ktorí sa nejakým spôsobom obrátili k Bohu, majú uši otvorené.”

“Ale to, čo ja’zažívam, je, že polovica krajiny, ktorá sa nejakým spôsobom identifikuje ako Boží’ľudia, počuje tieto život zachraňujúce informácie,” povedala krátko na to. “A polovica, viete, ich uši sú zapchaté. Nemôžu to počuť. Nepočujú ju ani vtedy, keď im ju poviete priamo. Stále je to tak.

Wolfová povedala, že v knihe Exodus čítala, ako Boh povedal: “Zatvrdím faraónovo srdce”. Áno, urobím ho tvrdohlavým.”

Carlsonove’rozhovory sa často obracajú na duchovné záležitosti. Hoci bývalý moderátor Fox News nie je katolík, zatiaľ LifeSiteNews’ John-Henry Westen vyzval Carlsona, aby bol otvorený katolicizmu.

Carlson povedal, že nie je “katolík, ale zaujíma ma to,” pričom mal na mysli svoj záujem o smerovanie Katolíckej cirkvi.

“Cirkev nechce pozorovateľov, či dokonca obdivovateľov – chce synov, ktorých môže vychovať na bojovníkov za Krista,” povedal Westen nedávno vo svojom podcaste.

Wolfovú’liberálni rovesníci odstavili 

Wolfová sa tiež podelila o to, ako ju liberálni rovesníci odstavili a ako sa ocitla deplatformovaná zo sociálnych médií a publikácií, ktoré by pravidelne uverejňovali jej obsah.

Zlom nastal, keď Wolfová, ktorá pravidelne písala o reprodukčnom zdraví, začala upozorňovať na to, že údery COVID údajne spôsobujú menštruačné nepravidelnosti.

“Doslova som o tom len presne informovala a povedala som niečo ako, že si to zaslúži ďalšie vyšetrovanie. A bol som za noc celý bez seba. Bolo to veľmi neobyčajné,”povedala.

Wolfová uviedla, ako ju odstránili “z Twitteru, z Facebooku, z YouTube, ale aj všetky noviny a a spravodajské portály, v ktorých som’bola komentátorkou alebo publicistkou 35 rokov, uverejnili články, v ktorých ma očierňovali a tvrdili, že som… šírila dezinformácie.”

“A ja som bola anti-vaxxer,” povedala. “A moja stránka na Wikipédii sa zo dňa na deň zmenila, čo teraz lepšie chápem, pretože som vtedy”nechápala úlohu AI.”

Povedala, že “sa stala ne-osobou na ľavici” a bola “vykopnutá zo dňa na deň z môjho pohodlného pera… v liberálnych elitných médiách.”

Zrušenie sa stalo “požehnaním v prestrojení.” Stále však poukazuje na niektoré problémy otvorenej diskusie v krajine.

Wolfová sa podelila o to, že v očiach jej kolegov bolo prvou zlou vecou, ktorú urobila, keď spochybnila údery COVID. Potom, keď ju zrušili a odmietli sa s ňou rozprávať, znásobila problém tým, že sa rozprávala s konzervatívcami.

“Nielenže som urobila zlú vec, keď som spochybnila vakcíny,” povedala, “urobila som zlú vec, keď som sa rozprávala s konzervatívcami.”

“Po tom, ako ma vyhodili z liberálnych elitných médií,”povedala, že sa rozprávala s ľuďmi, ktorých liberáli nemajú radi, vrátane Steva Bannona a samotného Carlsona.

“Bol to veľmi dôležitý problém, ktorému ženy čelili,”povedala, pričom narážala na problémy s menštruáciou.

“Bolo pre mňa neskutočné, že ľudia, ktorí sa údajne hlásia k feminizmu a rovnostárstvu a záleží im na ženách”, veľmi radi hodili celý tento problém pod autobus, ak ste tak trochu prekročili túto červenú čiaru, ktorú spoločnosť postavila” cez noc, kde sú veci, ktoré” nemáte spochybňovať, ľudia, s ktorými” nemáte hovoriť,” povedala.

I keď si bola vedomá problémov medzi liberálmi, ktorí sa stávajú “ideologicky rigidnými, ” povedala, že reakcia ju stále “šokovala”.

“Bola som veľmi šokovaná. Teda, vedela som, že moja strana je čoraz viac ideologicky rigidná a extrémna a v niektorých ohľadoch iracionálna,” povedala Wolfová.

Liberalizmus sa stal “wokeizmom,” povedala Wolfová.

Myslela si však, že stále existuje príležitosť na otvorenú diskusiu.

“Akoby som si stále myslela, že existuje ten svet, v ktorom, ak ste’v spravodajstve, informujete o faktoch… a ak ste’v médiách, môžete mať názory,” povedala.

“A že tento svet je preč a veľmi rýchlo žijeme v akejsi stalinistickej realite.”

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti