Trudeau-vaccine-booster-810x500.png

Trudeauova vláda stále dostáva injekcie COVID, zatiaľ čo vyhadzuje premlčané očkovacie látky v hodnote 1,5 miliardy dolárov

16
Neutral
  • Kanada plytvala 1,5 miliardy dolárov na nechcené vakcíny COVID.
  • Kanada má zmluvy na 90 miliónov dávok vakcín do roku 2024.
  • Vláda Trudeaua objednala vakcíny na budúce posilňovacie dávky.
  • Kanaďania odmieta posilňovacie dávky a rastie úmrtnosť po očkovaní.

Občania USA: Podľa informácií, ktoré získal Blacklock’s Reporter 8. apríla, liberálny minister zdravotníctva Mark Holland prezradil, že Kanada je stále nútená na základe zmluvy nakupovať dodávky experimentálnych vakcín COVID a zároveň vyhadzuje premlčané očkovacie látky v hodnote 1,5 miliardy dolárov.

“Keď sa v Kanade povolilo používanie ďalších vakcín, výrobcovia zvýšili výrobnú kapacitu a dopyt Kanaďanov sa znížil,” vysvetlil Holland v informačnej správe zo 6. decembra.   

“Celkové plytvanie sa zvýšilo,” napísal. “Okrem toho, keďže sa povolilo používanie nových prípravkov na riešenie problematických variantov, zvýšilo sa plytvanie staršími prípravkami.”  

Podľa informačnej správy zmluvy s očkovacími spoločnosťami prinútili kanadskú’Agentúru verejného zdravia pokračovať v nákupe nechcených vakcín. Medzi dodávateľov patrili spoločnosti Pfizer Canada, Novovax Incorporated a Moderna Inc. 

“Agentúra pre verejné zdravie nemá v úmysle obstarávať ďalšie vakcíny COVID-19, keď sa na konci kalendárneho roka 2024 ukončia záväzné zmluvné dodávky podľa existujúcich predbežných kúpnych zmlúv pre vakcíny s obsahom messengerovej ribo-nukleovej kyseliny a v roku 2024 pre vakcíny bez obsahu RNK,” uvádza sa v poznámke. 

Aj keď sa v nóte neuvádza, koľko ďalších vakcín má Kanada ešte na účte, zo správy ministerstva verejných prác na rok 2023 vyplýva, že má zazmluvnené dodávky až 90 vakcín.8 miliónov dávok do 31. decembra 2024.   

Od 24. novembra 2023 bolo vyhodených celkovo 52,9 milióna dávok. Toto plytvanie stálo Kanaďanov 1,59 miliardy dolárov podľa odhadu generálneho audítora’očkovania stojí približne 30 dolárov za dávku. 

Liberálna vláda pod vedením premiéra Justina Trudeaua predtým vysvetlila, že objednala dodávky vakcíny na roky do budúcnosti, pretože očakávala, že Kanaďania budú naďalej podávať posilňovacie dávky experimentálnej vakcíny.  

“‘Aktuálne’ je správny spôsob, ako teraz uvažovať o očkovaní,” povedal vtedajší minister zdravotníctva Jean-Yves Duclos novinárom 30. júna 2022. “‘Plne očkovaný’ teraz nemá zmysel. Je to ‘aktuálne.’” 

“Proti COVID-19 nebudeme nikdy úplne zaočkovaní,” tvrdil. “Tak ako vírus, aj naša imunita sa vyvíja.” 

Vládny výskum však odhalil, že väčšina Kanaďanov plošne odmieta posilňovaciu injekciu COVID. Údaje federálnej vlády’o očkovaní COVID-19: dashboard o pokrytí očkovaním, vyplýva, že len 14,6 percenta Kanaďanov, teda približne 5,7 milióna, podstúpilo “XBB.1.5 vakcíny” COVID booster.  

Rozhodnutie Kanaďanov’ odmietnuť vakcínu prichádza ako správa Statistic Canada odhalila že po uvoľnení takzvaných “bezpečných a účinných” vakcín prudko vzrástol počet úmrtí na COVID-19 aj na “nešpecifikované príčiny”. 

LifeSiteNews zverejnil rozsiahly výskum o nebezpečenstvách spojených s podaním experimentálnej vakcíny, vrátane poškodenia srdca a krvných zrazenín.   

Trudeauova vláda s pomocou ministerstva zdravotníctva intenzívne propagovala očkovacie látky COVID, ktoré boli urýchlene uvedené na trh.

V roku 2021 Trudeau povedal Kanaďania “vehementne odmietajú očkovanie” neveria “vo vedu,” sú “často mizogýni, často rasisti,” a položil otázku, či by Kanada mala naďalej “tolerovať týchto ľudí.”   

A nedávna štúdia vypracovaná výskumníkmi z kanadskej Correlation Research in the Public Interest zistili, že v 17 krajinách existuje “jednoznačná príčinná súvislosť” medzi vrcholmi úmrtnosti zo všetkých príčin a rýchlym zavedením očkovania a posilňovacích látok COVID.   

V októbri LifeSiteNews informovali ako sa potvrdilo, že polyomavírus Simian Virus 40 (SV40), čo je sekvencia DNA spojená s opicami, o ktorej je známe, že spôsobuje rakovinu, keď sa používala v starých vakcínach proti detskej obrne, sa nachádza v injekcii COVID spoločnosti Pfizer, pričom túto skutočnosť výrobca vakcíny úradníkom nezverejnil.  

V novembri predstavitelia kanadského ministerstva zdravotníctva odmietli zverejniť údaje týkajúce sa interných auditov súvisiacich s krízou COVID, ktoré podľa vlastného memoranda ministerstva poukazujú na “kritické nedostatky a medzery”.  

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti