Screenshot-2024-04-09-at-17.21.08-e1712679703890-810x500.png

"Epidémia autizmu je skutočná a jej príčinou je nadmerné očkovanie": Rozhovor s Markom Blaxillom

148
Neutral
  • Autizmus by sa mal prijímať a oslavovať ako stav, nie postihnutie.
  • Vakcíny môžu spôsobiť autizmus, CDC zatajuje dôkazy o príčinách autizmu.
  • Rastúci počet diagnóz autizmu je spôsobený zlepšením detekcie, nie len environmentálnymi faktormi.
  • Autizmus je reálna epidémia spôsobená preočkovaním a manipuláciou CDC s údajmi.

Občania USA:

Apríl je Mesiacom povedomia o autizme - alebo, ako sa’premenoval,  Mesiacom prijatia autizmu.

Každý rok v tomto čase nám predstavitelia verejného zdravotníctva, médiá a niektoré organizácie zaoberajúce sa autizmom hovoria, ako autizmus by sa mal oslavovať a prijímať  ako je to stav, ktorý sa viac podobá výstrednosti ako celoživotnému postihnutiu, stav, pre ktorý je rastúci počet diagnóz znakom “inklúzie.”

Čítajte: Ako málo známa terapia oslobodila jedného tínedžera z autistického’väzenia mlčania

V rozhovore pre The Defender In-Depth tento týždeň – deň po tom, čo organizácia Children’s Health Defense podala na federálny súd návrh, v ktorom tvrdí, že vládni právnici zatajili dôkazy o tom, že vakcíny môžu spôsobiť autizmus – Mark Blaxill, spoluautor “Denial: How Refusing to Face the Facts about Our Autism Epidemic Hurts Children, Families, and Our Future,” sa podelil o iný názor.

Blaxill, finančný riaditeľ spoločnosti Holland Center, súkromného centra pre liečbu autizmu, je otcom autistickej dospelej dcéry. Po’diagnostikovaní svojej dcéry začal Blaxill študovať príčiny autizmu. Jeho výskum ho viedol k publikovaniu “Popierania” a niekoľkých vedeckých prác o autizme.

Blaxill kritizoval pokusy o normalizáciu autizmu a tvrdil, že nárast počtu diagnóz autizmu je jednoducho spôsobený zlepšením detekcie.

Uviedol, že verejné zdravotnícke agentúry opakovane klamali o príčinách autizmu,

a on varuje pred “blížiacou sa cunami” starostlivosti o autistov, keďže autistické deti z 90. rokov 20. storočia sa stávajú dospelými a strácajú svojich rodičov, ktorí sú často ich opatrovateľmi.

‘Ostrý inflexný bod’ po rozšírení očkovacieho kalendára pre deti

Podľa Blaxilla, keď začal s výskumom autizmu, bola konsenzuálna miera výskytu autizmu približne 1 ku 4 000 až 1 ku 5 000. Povedal, že v tom čase si všimol, že “v rozvojových krajinách sa autizmus takmer nevyskytuje, že je to v podstate choroba rozvinutého sveta.”

“Dnes hovoríme o 1 z 36, 1 z 29,” Blaxill povedal. “Veci sa tak rýchlo nezmenia, ak’nie sú skutočné.”

Blaxill pripustil, že existujú deti s autizmom, ktoré nikdy nedostali vakcínu, ktorých diagnóza bola pravdepodobne spôsobená environmentálnymi faktormi vrátane vystavenie pesticídom a iným chemikálie.

Ale, povedal – citujúc výskumníka autizmu a autora Bernarda Rimlanda – “epidémia autizmu je skutočná a jej príčinou je preočkovanie.”

Čítajte: Dr. McCullough: ‘Nadmerné očkovanie’ detí pravdepodobne stojí za nárastom autizmu, transgenderizmu

V roku 1990 nastal “ostrý inflexný bod”, po ktorom miera autizmu explodovala, povedal Blaxill. Najzjavnejšou zmenou, ktorá sa dotkla detí “v celej krajine vo veľmi jasnom časovom bode, bola zmena v postupoch očkovania detí.”

V roku 1986 Kongres prijal Národný zákon o poškodení detí očkovaním. Blaxill povedal: “Krátko na to boli zavedené dve nové vakcíny, veľmi technologicky vyspelé vakcíny, a to vakcína proti hepatitíde B a vakcína proti hemofilovej nákaze typu B . V týchto dvoch vakcínach sa používal timerosal [organortuťová zlúčenina] ako konzervačná látka.”

‘Pred rokom 1930 bol výskyt autizmu vo svete v podstate nulový’

Blaxill vyvrátil často počúvané tvrdenia, že výskyt autizmu sa zvyšuje, pretože sa zlepšili metódy diagnostikovania tohto ochorenia.

Podľa Blaxilla Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) od roku 1992, keď sa narodil, každoročne vykonáva prieskum výskytu autizmu. Agentúra pri vykonávaní prieskumu každoročne používa rovnakú metodiku.

Blaxill uviedol, že existujú tri argumenty, ktoré ľudia používajú na popieranie “reality autistickej epidémie” a vysvetľovanie rastúceho počtu prípadov autizmu.

Podľa “diagnostickej substitučnej” metódy sú teraz autizmom diagnostikované deti, ktoré boli predtým klasifikované ako deti s mentálnym postihnutím.

“To’je jednoducho nesprávne – údaje to nepotvrdzujú,” povedal Blaxill. “Miera mentálneho postihnutia zostala celkom konštantná a miera autizmu explodovala.”

Ďalší argument, “diagnostické rozšírenie,” tvrdí, že kritériá na diagnostikovanie autizmu boli rozšírené pridaním stavov, ako je Aspergerov’syndróm do klasifikácie. Ale aj pri kontrole tohto javu miera autizmu “exploduje,” povedal Blaxill.

Tretí argument, “diagnostické nedopatrenie,” tvrdí, že autizmus bol vždy rozšírený, ale nebol diagnostikovaný. Blaxill povedal, že tento argument je “ťažšie vyvrátiteľný, ale je tiež katastrofálne nesprávny. Je’nedbalý, lenivý, nehľadí’na historické dôkazy.”

ČÍTAJTE: Manipulovalo CDC s údajmi, aby zakrylo súvislosť medzi vakcínami MMR a autizmom?"

“Pred rokom 1930 bola miera autizmu vo svete v podstate nulová,” povedal Blaxill.

Vychádzajúc z odhadov, že od počiatku vekov sa narodilo 100 miliárd ľudí, Blaxill vysvetlil, že pri súčasnej úrovni diagnostiky by to znamenalo, že po celý čas existovalo 3,5 miliardy autistov, ktorých príznaky si nikto nevierohodne nevšimol.

“O detskom vývoji, detskej psychiatrii sa písalo už v 19. storočí a o autizme sa ani len nešepká, ” povedal Blaxill.

Autizmus podľa Blaxilla neostáva nediagnostikovaný. Namiesto toho tvrdil, že údaje o príčinách autizmu sú zatajované – vládnymi zdravotníckymi orgánmi.

Blaxill povedal, že je “hlboko rozčarovaný z korupcie, ktorá umožňuje priemyselným odvetviam “ovládnuť” vládne agentúry, ktoré ich majú regulovať.

“Ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb je v zajatí zdravotníckeho priemyslu, takže podporuje len tie príbehy, ktoré chcú jeho zákazníci… presadzovať.”

Blaxill povedal, že vládne agentúry majú finančný záujem na úspechu liekov vo všeobecnosti a najmä očkovania. “CDC schvaľuje a odporúča očkovanie,” povedal. “CDC postupom času urobila všetko pre to, aby túto epidémiu zakryla… agentúra sa naučila, ako klamať v prípade autizmu, a’klamala na každom kroku.”

Poukázal na manipuláciu CDC’s mierou výskytu autizmu a odmietanie skúmať celú detský očkovací kalendár v súvislosti s autizmom, hoci “je s najväčšou pravdepodobnosťou najväčším vinníkom.”

Povedal:

Každý v oblasti medicíny sa pozerá na choroby a ochorenia ako na príležitosť zarobiť peniaze. Či už’ste v štátnej správe, môžete získať viac finančných prostriedkov, môžete získať viac rozpočtov, môžete byť povýšení, môžete urobiť kariéru, či už’ste v Farma, môžete získať nový liek alebo novú blockbusterovú vakcínu.

Snahy normalizovať a oslavovať autizmus ‘zlacňujú toto postihnutie’

Blaxill kritizoval pokusy normalizovať a oslavovať autizmus.

Poznamenal, že CDC prestalo hovoriť o autizme ako o naliehavom probléme verejného zdravia, Blaxill povedal, že väčšina toho, o čom teraz agentúra hovorí, je: “Ach, oslavujme’skutočnosť, že miera autizmu u černochov a Hispáncov dobieha mieru autizmu u belochov a my’robíme rovnako dobrú prácu pri odhaľovaní autizmu u černošských a hispánskych detí.’”

Blaxill povedal, že hoci chce oslavovať svoju autistickú dcéru, nechce ’oslavovať jej postihnutie alebo to, čo sa jej stalo, pretože keď ja’odídem a keď odíde jej matka, nebude pre ňu nikto.”

“Moja dcéra’je postihnutá na celý život. Nezľahčuj toto postihnutie tým, že sa budeš tváriť, že to, že si trochu šprtka, z teba robí autistu. Nie, to’nie je,” povedal Blaxill.

‘Cunami nákladov, ktoré nemá konca’ v najbližších desaťročiach

Blaxill je spoluautorom recenzovanej práce, v ktorej varuje pred blížiacim sa “autism tsunami”, keďže autistické deti narodené v 90. rokoch a v roku 2000 dosiahnu dospelosť. Práca, publikovaná v roku 2022 v časopise Springer, bola zrušená a následne uverejnená v inom časopise.

“Tieto čísla budú stále stúpať… Postupom času preto’budeme svedkami nákladov na vývoj ochorenia, ktoré’sú dramatické a veľmi znepokojujúce,” povedal.

Autizmus je v ranom veku veľmi nákladný pre rodičov vrátane matiek, ktoré sú často nútené zostať doma a vzdať sa svojej kariéry. “Časom sa tieto náklady presúvajú,”povedal, keďže “rodičia odchádzajú do dôchodku, rodičia umierajú.”

“Väčšina autistov v dospelosti je nezamestnaná a nezamestnateľná… Potom’budú musieť byť niekde ubytovaní a’budú mať čo robiť počas dňa. Niekto’na nich musí dohliadať,” Blaxill povedal.

ČÍTAJTE: RFK Jr. udiera Big Pharma ‘lekársky kartel’ za to, že profituje z krízy chronických chorôb v Amerike’

“Náklady na jednotlivca sú vždy veľké… niekde medzi 20 000 - 100 000 USD [ročne],” Blaxill povedal. “Ak vezmete tieto náklady na jednotlivca a zmeníte celé rozloženie populácie týchto jednotlivcov v čase od roku 2025 do roku 2030, 2040 až 2060, uvidíte cunami nákladov, ktoré nemá konca.”

“Infraštruktúra, sociálne služby, vzdelávacie služby na obsluhu tejto populácie budú v nasledujúcich desaťročiach neuveriteľne zaťažené. V celoštátnom meradle bude služba tejto populácii stáť bilióny dolárov ročne," povedal Blaxill.

“Neviem, odkiaľ sa tie peniaze vezmú. Neviem, kde sa vybuduje infraštruktúra. A tieto deti sú vystavené obrovskému riziku, keď vyrastajú opustené v skladoch, kde sa o ne nemá kto postarať,” povedal.

Tento článok bol pôvodne uverejnený Obhajcom — Webovou stránkou Children’s Health Defense’s News & Views pod licenciou Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0. Prosím, zvážte predplatné The Defender alebo darcovstvo pre Children’s Health Defense.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti