Screenshot-2023-10-06-at-1.46.07-PM-e1706184758975-810x500.png

Trudeau tvrdí, že neslávne známe výroky, v ktorých označil neočkovaných za "rasistov" a "mizogýnov", boli vytrhnuté z kontextu

14
Neutral
  • Trudeau tvrdí, že jeho výroky boli vytrhnuté z kontextu.
  • Trudeau označil odporcov vakcín za rasistov a mizogínov.
  • Trudeau odmieta zodpovednosť za svoje kontroverzné výroky.
  • Trudeau zaviedol prísne opatrenia pre neočkovaných občanov v Kanade.

Občania USA: Premiér Justin Trudeau novinárovi zo zdedených médií tvrdil, že jeho výroky z roku 2021, v ktorých označil ľudí, ktorí sú proti úderom COVID, za “mizogínov” a “rasistov”, boli vytrhnuté “z kontextu.” 

Pri rozhovore v epizóde relácie Matta Gallowaya vysielanej 4. apríla v Canadian Broadcasting Corporation’sa moderátor Trudeaua opýtal, či “ľutuje”, že použil “jazyk”, ktorým sa pustil do ľudí, ktorí sú proti experimentálnym injekciám COVID.  

Miesto toho, aby sa Trudeau za svoje výroky ospravedlnil, tvrdil, že slová, ktoré použil na označenie odporcov vtedy nariadených vakcín, boli “vytrhnuté z kontextu”, pretože boli umocnené prostredníctvom toho, čo nazval “dezinformáciami a dezinformáciami.” 

Trudeau uviedol, že keď vyslovil poburujúce výroky, v skutočnosti hovoril len o “konkrétnych skupinách rasistických, netolerantných demonštrantov”. Pri pohľade na jeho pôvodné vyhlásenie z roku 2021 sa však zdá, že to tak nie je. 

Keď objavil v La semaine des 4 Julie, populárnej francúzskojazyčnej talk show v Quebecu, Trudeau povedal, že Kanaďania “vehementne odmietajú očkovanie” neveria “vede,” sú “často mizogýni, často rasisti,” a položil otázku, či by Kanada mala naďalej “tolerovať týchto ľudí.” 

Nie je to po prvý raz, čo Trudeau poprel, že by jeho výroky alebo politika voči skeptikom voči vakcínam COVID boli prísne.

V apríli minulého roka sa Trudeau ocitol pod paľbou kritiky po tom, čo vyhlásil, že nikoho “nenúti”, aby sa nechal očkovať proti COVID-19, a to napriek tomu, že jeho federálna vláda nariadila nové injekcie ako podmienku zamestnania na všetkých pracovných miestach vo verejnom sektore, ktoré patria pod jej právomoc, čo viedlo k suspendovaniu najmenej 2 560 federálnych zamestnancov za to, že sa nenechali očkovať.

Jeho vláda tiež zakázala tým, ktorí sa neočkovali, cestovať všetkými lietadlami, vlakmi a po mori. 

Trudeau neskôr síce pripustil, že pri očkovaní existujú “možné vedľajšie účinky,” ale trval na tom, že takéto vedľajšie účinky sú “zriedkavé” – napriek tomu, že systém hlásenia nežiaducich udalostí pri očkovaní (VAERS) Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC’s) uvádza viac ako 30 000 ohlásených úmrtí po očkovaní vakcínou COVID, okrem viac ako 65 000 trvalých zdravotných postihnutí.  

Počas protestov Freedom Convoy v roku 2022, ešte pred prijatím zákona o mimoriadnych udalostiach (EZ), Trudeau opäť znevážil neočkovaných Kanaďanov, keď povedal, že tí oponujúci jeho opatreniam patrili k “malej, okrajovej menšine”, ktorá zastáva “neprijateľné názory,” a nereprezentujú “názory Kanaďanov, ktorí tu boli jeden pre druhého.”   

V minulom roku LifeSiteNews informoval o tom, ako boli zverejnené podrobnosti zmluvy kanadskej federálnej vlády’o vakcíne COVID-19 so spoločnosťou Pfizer na milióny dávok experimentálnych injekcií na báze mRNA boli nedávno zverejnené po tom, čo boli viac ako tri roky utajované. 

Zmluva so spoločnosťou Pfizer ukazuje, že vláda súhlasila s akceptovaním neznámej dlhodobej bezpečnosti a účinnosti injekcií. Podrobnosti zmluvy so spoločnosťou Pfizer nezverejňujú, koľko vláda na očkovacie látky vynaložila. 

Návrh zákona predložený lídrom Konzervatívnej strany Pierrom Poilievrom, ktorý by vrátil Kanaďanom ich “telesnú autonómiu” zákazom budúcich povinných očkovacích látok, bol prehlasovaný minulý rok po tom, čo ho Trudeau’liberáli a ostatné strany odmietli. 

Nežiaduce účinky prvého kola očkovania COVID viedli k tomu, že čoraz viac Kanaďanov podáva žiadosti o finančné odškodnenie za zranenia spôsobené očkovaním prostredníctvom federálneho Programu pre zranenia spôsobené očkovaním (VISP). 

VISP už vyplatil omnoho viac ako 11 miliónov dolárov tým, ktorí boli poškodení injekciami COVID. 

Začiatkom tohto roka LifeSiteNews informovali o tom, ako úradníci z Health Canada priznali, že v injekciách COVID je “zvyšková plazmidová DNA” po tom, ako sa konzervatívny poslanec prostredníctvom oficiálnej žiadosti o informácie opýtal agentúry, či sú v injekciách fragmenty DNA. 

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti