GettyImages-1409942788-810x500.jpg

Kanadskej žene ponúkli eutanáziu po tom, čo lekár priznal, že bola ochrnutá injekciou COVID

40
Kultúra smrti
>
  • Kanadskí lekári ponúkli eutanáziu žene po experimentálnej injekcii COVID.
  • Experimentálna injekcia spôsobila ochrnutie a trvalé poškodenie zdravia mladej matky.
  • Trudeauova vláda propaguje očkovacie látky napriek škodám a nežiaducim účinkom.
  • Podpora pre obetí poškodenia vakcín a výzva k zastaveniu asistovanej samovraždy.

Pošlite kanadským zákonodarcom naliehavú správu, v ktorej ich vyzývate, aby zastavili rozširovanie asistovanej samovraždy

Kanadskí lekári ponúkli eutanáziu žene, ktorá zostala ochrnutá po experimentálnej injekcii COVID.

Podľa správy kanadského denníka The Independent zo 16. februára zostala Kayla Pollocková, 37-ročná matka z Ontária, po podaní posilňovacej injekcie COVID ochrnutá od krku nadol, pričom jej bola ponúknutá asistovaná samovražda.

Pred podaním experimentálnej injekcie pracovala Pollocková v malom meste Mount Albert v Ontáriu, ako učiteľka a spoluvychovávala svojho syna po rozchode s jeho otcom. Pollocková sa opísala ako “fit, zdravá a veľmi aktívna” a mala rada “turistiku, pobyt v prírode, záhradkárčenie a chodenie na rôzne miesta so synom.”

V roku 2021 Pollocková, keďže má oslabenú imunitu a je diabetička prvého typu, dostala dve dávky injekcie od spoločnosti Pfizer po tom, čo počula, ako mainstreamové médiá, politici a predstavitelia verejného zdravotníctva vyzývajú všetkých, aby si dali experimentálne očkovanie.

Ďalším dôvodom, prečo Pollocková injekciu prijala, bola návšteva jej otca v zariadení dlhodobej starostlivosti. Pollocková uviedla, že po prvých dvoch injekciách nepociťovala žiadne nepriaznivé účinky.

V januári 2022 si však Pollocková podala posilňovaciu injekciu Moderna, pretože si myslela, že čoskoro bude musieť navštíviť svojho otca treťou dávkou. Pollocková si spomenula, že na klinike pre očkovanie videla políciu a bolo jej povedané, že to bolo preto, “že ľudia boli rozčúlení, že sa namiesto vakcíny Pfizer rozdáva Moderna,” ktorá však spôsobuje aj vážne nežiaduce reakcie.

Čítajte: Studia zistila, že riziko zápalu srdca je u dospievajúcich chlapcov po injekcii COVID od spoločnosti Pfizer’133x vyššie

Pollocková napriek svojim obavám pokračovala v injekcii, len aby začala pociťovať závažné vedľajšie účinky. Už o štyri dni neskôr skolabovala po tom, čo jej “podlomili nohy.” Krátko na to sa jej podarilo vstať, ale o deväť dní neskôr zažila to isté. Pollocková potom zavolala svojmu lekárovi a chcela navštíviť neurológa.

Údaje sa však len zhoršovali, až sa 22. februára 2022 Pollocková zobudila a zistila, že je úplne ochrnutá a nemôže hýbať telom. Jej priateľ bol doma a zavolal záchranku. Následne ju previezli do Southlake Regional Health Centre v meste Newmarket v Ontáriu.

Podľa jej zdravotných záznamov personál nemocnice považoval Pollockovú za “blázna,” odmietal jej príznaky a tvrdil, že to všetko je v jej hlave. Namiesto liečby Pollockovej nariadili psychiatrickú konzultáciu.

Nakoniec Pollockovej urobili magnetickú rezonanciu, ktorá odhalila, že má veľmi veľkú léziu na mieche. Podľa zvukovej nahrávky, ktorú urobil Pollockovej priateľ, neurológ povedal, že jeho “vnútorný dojem” bol, že “to spôsobila vakcína” a dodal, že podobné stavy malo veľa ľudí.

Pollockovi neskôr diagnostikovali transverzálnu myelitídu, ochorenie, ktoré prerušuje prenos správ pozdĺž miechových nervov do celého tela. Počas niekoľkomesačného pobytu v nemocnici Pollocková prezradila, že lekári jej dvakrát ponúkli takzvanú “lekársku pomoc pri umieraní” (MAID) alebo eutanáziu, ale ona v oboch prípadoch odmietla.

Pollocková bola síce poslaná do Lyndhurst Rehabilitation Centre v Toronte, kde absolvovala niekoľkomesačnú intenzívnu rehabilitáciu, ale podľa jej slov to jej stavu nepomohlo.

V súčasnosti je Pollocková odkázaná na pomoc osobných asistentov a priateľov, ktorí jej pomáhajú v každodennom živote, vrátane pomoci pri vstávaní a vstávaní z postele a pri príprave jedla.

Pollocková bola nútená opustiť svoje zamestnanie a syna, keďže bola zaradená do provinčnej invalidity a musela opustiť Mount Albert, kde žije jej syn, aby sa presťahovala do bytu, ktorý by vyhovoval jej potrebám pre bezbariérový prístup.

Pollocková požiadala o odškodnenie prostredníctvom Programu podpory pri zraneniach spôsobených vakcínami (VISP) federálnej vlády, ale zatiaľ jej žiadosť nebola schválená. V dôsledku toho organizácia Veterans 4 Freedom (Veteráni za slobodu) zriadila GiveSendGo kampaň, aby jej pomohla získať finančné prostriedky.

Nanešťastie, príbeh Pollockovej’nie je ojedinelý, keďže v minulosti bolo celkom 55 145 “nežiaducich udalostí” z očkovania liekom COVID, ktoré boli hlásené v Kanade.

Tieto poškodenia zahŕňajú 332 krvných zrazenín, 289 mozgových príhod a 283 infarktov. Bolo tiež hlásených 198 prípadov ochrnutia tváre, pričom bolo hlásených aj približne 99 spontánnych potratov. Bolo nahlásených 79 prípadov poškodenia obličiek a 37 prípadov poškodenia pečene.

Trudeauova vláda výrazne propagovala očkovacie látky COVID, ktoré boli urýchlene uvedené na trh. Napriek spôsobeným škodám očkovania stále propaguje, dokonca nedávno schválilaďalší posilňovač.

V roku 2021 Trudeau povedal, že Kanaďania “vehementne odmietajú očkovanie” neveria “vede,” sú “často mizogýni, často rasisti,” a položil otázku, či má Kanada naďalej “tolerovať týchto ľudí.”

Čítajte: Trudeau práve očiernil vlasteneckých kamionistov ako rasistov, ale on’je ten, kto sa obliekol do čiernej tváre

LifeSiteNews zverejnil rozsiahly výskum o nebezpečenstve podávania experimentálnych injekcií vrátane poškodenia srdca a krvných zrazenín.

A nedávna štúdiavykonaná výskumníkmi z kanadskej Correlation Research in the Public Interest zistili, že v 17 krajinách existuje “jednoznačná príčinná súvislosť” medzi vrcholmi úmrtnosti zo všetkých príčin a rýchlym zavádzaním očkovania a posilňovačov COVID.

V novembri predstavitelia kanadského ministerstva zdravotníctva odmietlizverejniť údaje týkajúce sa interných auditov súvisiacich s krízou COVID, ktoré podľa vlastného memoranda ministerstva poukazujú na “kritické nedostatky a medzery,”.

V septembri získané informácie navyše odhalili, že kanadská Agentúra pre verejné zdravie zanedbala hlásenie všetkých nežiaducich účinkov očkovacích látok COVID a dokonca zašla tak ďaleko, že povedala zamestnancom, aby neoznamovali všetky udalosti.

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom s výzvou, aby zastavili rozširovanie asistovanej samovraždy