410991268_768841718389024_8790052766437766364_n-810x500.jpg

Britský poslanec tvrdí, že pôrodné asistentky vidia "viac mŕtvych ako živých detí" niekoľko dní po zavedení injekcie COVID

21
Kultúra smrti
V článku sa dočítate:
  • Britský poslanec odhalil šokujúce informácie o mŕtvych deťoch spojených s injekciami COVID.
  • Pôrodná asistentka hovorí o viac mŕtvych ako živých deťoch na smene.
  • Politik varuje pred globalizáciou WHO a núteným očkovaním experimentálnymi vakcínami.
  • Korupcia politického systému a potlačovanie informácií o vedľajších účinkoch injekcií COVID.

Občania USA:

Poslanec britského parlamentu (MP) Andrew Bridgen uviedol, že jedna z pôrodných asistentiek mu povedala o znepokojujúcom počte mŕtvych detí, ktoré vidí vo svojej práci a ktoré môžu súvisieť s injekciami COVID.

Počas interview s Malue Montclairre z Dánskeho hnutia za slobodu o vedľajších účinkoch injekcie COVID Bridgen povedal, že jedna pôrodná asistentka mu povedala: “Niektoré dni, občas na zmeny, keď je pôrodnou asistentkou v Británii, máme na smene viac mŕtvych detí ako živých.”

“A toto všetko sa potláča,” dodal.

“Povedala tiež, že vidíme’veľmi odvápnené placenty. Vidíme veľmi malé deti. Vidíme veľa neskorých potratov v treťom trimestri.”

Bridgen povedal, že pôrodná asistentka mu povedala, že sa objavujú “placenty, ktoré vyzerajú ako pľúca fajčiarov’. Povedala, že nič z toho nie je normálne. A všetci to vedia. Ale nikto o tom nechce hovoriť.”

Čítajte: Tisíce správ o nepravidelnej menštruácii, reprodukčných poruchách po vakcínach COVID

“Práve to, čo urobili deťom,… vyvolá hnev, oprávnený hnev rodičov, ktorý to ukončí,” uviedol poslanec.

“Každá spoločnosť, ako som povedal vo svojom prejave 16. januára, ktorá úmyselne obetuje deti, aby ochránila dospelých, je prehnitá až do špiku kostí.”

V hodinovom rozhovore sa hovorilo o širokej škále tém vrátane vedľajších účinkov injekcie COVID-19, nebezpečenstva WHO, nadmernej úmrtnosti a politickej korupcii v USA.K.

Bridgen varoval, že ak sa schváli pandemická zmluva a dodatky k Medzinárodným zdravotným predpisom (IHR), globalizačná WHO tým získa “konečnú moc.”

Čítajte: Pandemická zmluva WHO je ústavnou nočnou morou, ktorá ohrozuje americkú’suverenitu

“Tieto nástroje dávajú konečnú moc v prípade mimoriadnej situácie v oblasti verejného zdravia medzinárodného významu, ktorá môže byť vyhlásená pre ľudský patogén, zvierací patogén alebo niečo, čo súvisí so zmenou klímy,” povedal.

Britský poslanec tiež varoval, že WHO je “úplne nezodpovedná”, pretože ju nemožno postaviť pred súd “v žiadnej záležitosti” a že Tedros Adhanom Ghebreyesus, generálny riaditeľ WHO, “bude… mať možnosť vyhlásiť tieto núdzové situácie v oblasti verejného zdravia a prevziať tieto právomoci.”

“A potom je“jasné, že“budú presadzovať 100-dňové vakcíny, [bez] testovania na ľuďoch, bude to“mRNA. Takže 100 dní od vyhlásenia pandémie bude prebiehať nútené očkovanie experimentálnymi génovými terapiami. A videli sme, aké škody’napáchali naposledy na celom svete.”

“Od pandémie sme zaznamenali 100 000 nadbytočných úmrtí a drvivá väčšina z nich súvisí so srdcom, so zlyhaním srdca,”povedal Bridgen.“A vláda o tom opäť nechce hovoriť. To’je dôvod, prečo som 26 týždňov meškal s predložením návrhu na rozpravu o nadmerných úmrtiach [v parlamente].”

Čítajte: UK vedci sa pripravujú na ‘ďalšiu pandémiu’ vývojom vakcíny na neznámu ‘chorobu X’

Bridgen vysvetľuje korupciu politického systému v Spojenom kráľovstve

Bridgen ponúkol pohľad na korupciu politického systému v U.K., pričom poznamenal, že mnohé fakty nie sú medzi väčšinou politikov všeobecne známe, pretože si neoverujú ani nespochybňujú údaje a príbehy, ktoré im predkladá vláda.

“A nikto nie je taký slepý ako tí, ktorí nechcú vidieť,” Bridgen sa zamyslel. “Človek by sa čudoval, ako málo poslancov robí nejaký prieskum. Veria informačným materiálom z úradu vládneho biča’veria vládnym vyhláseniam, nejdú si nič overiť sami’a sú jednoducho’úplne v zajatí svojej nevedomosti.”

“A to je vlastne jedna z vecí, ktorú si určite kladie veľa ľudí,”odpovedal Montclairre. “Čo sa to preboha deje? Sú politici zámerne zaslepení? Sú jednoducho, viete, hlúpi? Sú skorumpovaní?"

“Zdá sa mi, že je to zmes všetkých týchto vecí,”povedal Bridgen.

“Myslím, že politici, ktorých sme’dostali, myslím, že kvalita je otupená. Myslím si, že sú pod veľkým tlakom vlády, aby vyhoveli všetkému, čo chce urobiť.”

“Samozrejme, že to’nie je slobodný a otvorený parlament, pretože ak sa vyjadríte proti čomukoľvek, čo chce vláda urobiť, tak vás’nikdy nepovýšia a ľudia chcú byť povýšení. Usilujú sa o vyššie funkcie, a to sa podarí len tým, ktorí sú vyhovujúci. Myslím si, že je veľmi, veľmi diskutabilné, či je to’v záujme verejnosti, alebo nie,” povedal Bridgen.

“Niektorí z nich sú určite kompromitovaní. A niektorí z nich boli určite skorumpovaní,” dodal.

Čítajte: 42% žien hlási silnejšie menštruačné krvácanie po vakcínach COVID

Ohľadne politických inštitúcií vo Veľkej Británii, Bridgen povedal, že “nie všetky jablká v sude sú zhnité, ale všetky jablká na vrchole suda sú zhnité a každé jablko, ktoré chce stúpať na vrchol, musí cestou nahor zhniť, inak nahor nepôjdete.”

“Pred viac ako dvoma rokmi mi ponúkli stimuly […], aby som mlčal, a ponuka znela ‘čokoľvek chcem. Len nám povedzte, čo chcete.’”

“Vrátil som sa k nim a povedal som: ‘No, ak môžem mať čokoľvek, čo chcem, myslím si, že asi rezignačný list súčasného premiéra by bol asi dobrý začiatok.’A ďalej sme sa nedostali’”

“Toto všetko je mrkva a palica; mrkvu mi’ponúkli, tú som’neprijal, a preto musíte mať palicu.”

Bridgen vysvetlil, že jeho trest, prepustenie z Konzervatívnej strany a zničenie jeho povesti, bol zároveň “lekciou pre ostatných, že ak prehovoríte, toto sa’vám stane.”

“A to ich vystrašilo,” dodal. “Medzi nátlakom, úplatkárstvom a korupciou’majú drvivú väčšinu volených zástupcov, ktorí robia veci, ktoré určite nie sú v záujme verejnosti.”

Čítajte: Nový dokumentárny film odhaľuje sterilizačnú kampaň Svetovej zdravotníckej organizácie’v Keni

“A viete, symbolom nášho parlamentu je portkulis: kovová brána vnútri padacieho mosta hradu, posledná obrana hradu.”

“No, obávam sa, že náš hrad je už obsadený, do pevnosti prenikli. Nemám nič proti tomu, aby som išiel na hradby brániť hrad. Ale všetky šípy ma zasahujú do chrbta. Prichádzajú’zvnútra,” uzavrel.

“Myslím, že’nie je prehnané povedať, že politici na celom svete spáchali akt zrady na ľuďoch,” vyhlásil Bridgen na jednom mieste rozhovoru.

“To, čo v skutočnosti potrebujeme, je trestné stíhanie” tých, ktorí sú zodpovední za zločiny krízy COVID, povedal, pretože “ľudia budú musieť niesť zodpovednosť.”

Bridgen, ktorý uviedol, že ho zranila druhá dávka injekcie COVID od spoločnosti AstraZeneca, ktorú dostal, začal vystupovať proti hlavnému prúdu rozprávania o COVID približne pred dvoma rokmi a zorganizoval prvú debatu o nadmerných úmrtiach v britskom parlamente. V apríli 2023 ho za kritiku injekcií COVID vylúčili z Konzervatívnej strany a teraz pôsobí ako nezávislý poslanec.

RELEVANTNÉ

Veľká nová štúdia zistila, že injekcie COVID nesú zvýšené riziko ochorení srdca, mozgu, krvi

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti