Untitled-43-810x500.png

Dôležité právne výhry v súvislosti s mandátmi na vakcíny COVID

57
Kultúra života

V článku sa dočítate:

  • Del Bigtree odhalil súdne spory ICAN proti zdravotným agentúram v USA.
  • Výhry v súdoch zabezpečili náboženské výnimky z očkovania v Mississippi a ďalších štátoch.
  • ICAN vyhrala prípady proti armáde a leteckým spoločnostiam týkajúce sa očkovania COVID.
  • Bigtree tvrdí, že vakcíny COVID spôsobujú zdravotné problémy a vylučovanie vírusov je reálne.

Občania USA: V nasledujúcom videu Del Bigtree, zakladateľ “The Highwire” a Informed Consent Action Network (icandecide.org), sa delí o niektoré z nedávnych súdnych sporov, ktoré ICAN vyhrala proti Národným inštitútom zdravia a Centrám pre kontrolu a prevenciu chorôb.

Čítajte: Zvýšená váhavosť Američanov v súvislosti s očkovaním tu možno zostane

“Nemohol by som“robiť prácu, ktorú robím, bez Aarona Siriho, právnika, s ktorým som sa spojil na samom konci roka 2016, práve keď som zakladal svoju neziskovú organizáciu,” hovorí Bigtree.

On’bol jednoducho taký dynamický. Povedal by som, že je’asi najúspešnejším právnikom, ktorý spolupracuje s našou neziskovou organizáciou ICAN v oblasti slobody v medicíne, najmä v tejto oblasti zvyšovania povedomia o vakcínach.

Vyhrali sme súdne spory proti NIH, CDC, Health and Human Services – všetkým zdravotníckym regulačným agentúram. Vedeli sme, že sa posunieme do novej dimenzie, keď zaujmeme ofenzívnu pozíciu; keď sa prestaneme brániť proti návrhom zákonov a zákonom, ktoré sa na nás valia, a začneme písať návrhy zákonov, ktoré sú pre nás prospešné.

Výhra v Mississippi

Napr. v roku 2023 ICAN získala späť náboženskú výnimku z očkovania v Mississippi, ktorá bola zrušená od roku 1979. Bol to prvý štát v Únii, ktorý prišiel o možnosť výnimky. V roku 2023 Mississipiania túto možnosť opäť získali.

“Bola to práve Kalifornia, ktorá ma skutočne vtiahla do tohto boja,” hovorí Bigtree. “Žil som v Kalifornii, keď prijali zákon SB 277 a pripojili sa k Mississippi a Západnej Virgínii… Ako viete, koniec prvého pravidla Norimberského kódexu, ktorým je dobrovoľný súhlas pacienta, je vlastne rozhodujúci.”

Toto zmenilo medicínu, ako ju poznáme. V modernom svete mal Norimberský kódex zabezpečiť, aby si pacient vždy zachoval kontrolu, aby sme sa nikdy neocitli v situácii, keď sa na nás experimentuje. Takže sledovať tieto štáty, sledovať prezidenta Bidena, ako ľuďom nariaďuje očkovanie a hovorí, že bez očkovania nemôžete’ísť do práce, je naozaj desivé.

Vymazáva sa tým pravdepodobne najdôležitejší krok v modernej medicíne, ktorým je zabezpečenie toho, aby mal pacient vždy kontrolu nad svojím osudom. A preto to bolo pre nás naozaj rozhodujúce. Získanie tejto výnimky v Mississippi trvalo roky. Bolo to vlastne celkom fascinujúce. Spoločnosť COVID v tomto smere vlastne priniesla cestu vpred.

COVID prebudil veľmi veľa ľudí. Už len to, že len približne 10 % ľudí, ktorí majú nárok na posilňovacie očkovanie, ho dostáva, znamená, že 90 % z nich opustilo odporúčania CDC’. To je obrovský, obrovský posun vo vedomí v tejto krajine.

A samozrejme ste mali najmenej 30 % tých, ktorí sa vôbec nenechali zaočkovať [napriek] jednému z najneuveriteľnejších náporov propagandy. Bidenova administratíva verejne vyhlásila, že minula 10 miliárd dolárov na reklamu a používanie sitkomov a seriálov, aby nám vymývala mozgy, aby sme si dali vakcínu. Chcem tým povedať, že zmeny v politických systémoch sa zvyčajne udiali s menej ako 30 % hnacej sily národa.

PREČÍTAJTE SI: Ako štatistik odhalil výskum ‘podvod’ nespravodlivo zameraný na neočkovaných Kanaďanov

COVID tiež prinútil súdy zaujať stanovisko k náboženským právam. Ako vysvetľuje Bigtree, boli sme svedkami zatvárania kostolov, zatiaľ čo veľké obchody, obchody s alkoholom a dokonca aj striptízové kluby mohli zostať otvorené. Nasledovali súdne prípady, v ktorých súdy dospeli k záveru, že všade tam, kde existuje sekulárne právo, musí existovať aj náboženské právo.

ICAN tento argument odzrkadlil vo svojom prípade v Mississippi a poukázal na výnimku pre zdravotníctvo. Ak majú ľudia právo odmietnuť účasť na programe očkovania zo zdravotných dôvodov (čo je svetský dôvod), potom musia mať aj právo odmietnuť účasť z náboženských dôvodov.

“Ak existuje svetský dôvod, naša ústava hovorí, že musí existovať aj náboženská ochrana, ” hovorí Bigtree, a tak” vyhrali tento prípad. “ Bez COVID si nie som istý, či by tento precedens existoval, ” dodáva. Aj to je jeden z dôvodov, prečo Bigtree neverí myšlienke, že COVID prebehol presne podľa zámerov globalistov a dostali nás tam, kde nás chceli mať.

Neverím’že je to pravda. Myslím si, že sme ich zaskočili. A myslím si, že urobili niekoľko vážnych chýb a umožnili otvorenie právnych systémov, ktoré môžeme využiť a skutočne začať meniť niektoré z týchto autoritárskych tlakov okolo lekárskych rozhodnutí.

V rámci projektu s názvom “Osloboďte päťku,” ICAN teraz pracuje na znovuzískaní náboženskej výnimky z očkovania aj v štátoch Connecticut, New York, Kalifornia, Západná Virgínia a Maine. Ďalšou zastrešujúcou témou práce ICAN’je odstránenie všetkých lekárskych povinností v USA

Ďalšie dôležité víťazstvá

ICAN vyhrala aj prípady proti americkému letectvu a armáde v mene vojakov, ktorí boli vyhodení z armády za odmietnutie očkovania COVID. Vyhrali aj veľký spor proti leteckým spoločnostiam, ktoré nariaďovali nosenie masky. Takže teraz bolo vytvorených niekoľko precedensov, ktoré vláde ešte viac sťažia zopakovať to, čo urobila počas pandémie COVID.

“Vyhrali sme tieto prípady, ktoré ukázali, že to boli nezákonné kroky našej vlády,” hovorí Bigtree. “V skutočnosti sme ukázali, že Bidenov mandát [pre podniky s viac ako 100 zamestnancami] bol nezákonný… Takže bude pre nich oveľa ťažšie urobiť to znova.”

“Uznajte, že žijete v krajine, kde vám’práva na život, slobodu a hľadanie šťastia udelil Boh, nie vláda. Na toto sa musíme naozaj zamerať, pretože si myslím, že ľudia a možno aj vzdelávací systém nám naozaj posunuli pravdu, keď si myslíme, že vláda nám nejakým spôsobom dáva naše práva. To nie je pravda."

ICAN tiež vynaložil veľké prostriedky na žaloby na FDA, aby zverejnil údaje z testov očkovacích látok Moderna a Pfizer COVID, ako aj na CDC, ktoré odmietalo zverejniť svoje údaje o V-Safe. To všetko teraz vychádza najavo vďaka vytrvalému úsiliu Siri’a údaje sú zdrvujúce.

ČÍTAJTE: Riaditeľ pohrebníctva tvrdí, že 25 % tiel má teraz ‘fibrózne zrazeniny’ v tepnách po injekciách COVID

Prečo sa nedá dokázať príčinná súvislosť

Ľudia musia pochopiť, že systém bol nastavený tak, že sa nedá dokázať príčinná súvislosť. ICAN na súde dokázala, že pri žiadnej z detských vakcín sa nikdy nepoužila skutočná placebo skupina, čo znamená, že nemôžete preukázať príčinnú súvislosť.

Ľudia to nechápu. Keď niekto povie ‘Mám pocit, že astmu môjho dieťaťa’spôsobila vakcína,’, vždy povedia: ‘No, to’je korelácia, nie kauzalita.’ Ľudia nevedia, že jediný spôsob, ako stanoviť kauzalitu, jediný moment, kedy sa to môže stať, je počas tejto štúdie založenej na placebe.

Keď to neurobia, nezáleží na tom, či 100 ľudí zomrie bezprostredne po tom, ako dostanú vakcínu, budú tvrdiť ‘korelácia nie kauzalita’, pretože nemáte kontrolnú skupinu, proti ktorej by ste mohli poukázať. Mohlo by to byť zrejmé, ale oni’majú dovolené takéto vyjadrovanie.

A preto sa vyhýbajú vykonávaniu štúdií, aby vám to nikdy nemuseli povedať. Ale všetko, čo bolo povedané, nám bolo sľúbené, že FDA, CDC budú veľmi transparentné [o injekciách COVID]. Vedeli, že ich urýchlene uvádzajú na trh bez akýchkoľvek dlhodobých štúdií.

Teraz obaja vieme, že nikdy’nevykonali dlhodobú štúdiu žiadnej z vakcín, ale toto je prvýkrát, čo si to niekto na svete naozaj uvedomil, pretože sa to dialo priamo pred jeho očami. A oni sľúbili: ‘Och, budeme transparentní.’

Akonáhle sme však začali hovoriť, OK, chceli by sme vidieť všetky údaje zo skúšok, ktoré FDA použila na schválenie EUA [povolenia na núdzové použitie], zrazu povedali, že potrebujú 75 rokov na to, aby zhromaždili všetky tieto údaje a odovzdali ich. Tak sme s nimi bojovali na súde a nakoniec sme vyhrali…

Takže teraz môžeme všetky tieto údaje odovzdať nezávislým vedcom na celom svete, aby začali zisťovať, čo sa v rámci týchto skúšok stalo. Vychádza z toho’veľa skvelých prác, ktoré ukazujú, že miera úmrtnosti bola v skupine očkovaných oveľa vyššia, ako sa kedy viedlo.

Čo ukazujú údaje V-Safe

ICAN tiež vyhrala svoj súdny spor proti CDC, ktorému nariadila zverejniť údaje V-Safe. V-Safe bola aplikácia pre mobilné telefóny, ktorú mohli ľudia, ktorí dostali injekciu COVID, používať na zaznamenávanie vedľajších účinkov. Ako uviedol Bigtree, “to’je najbližšie, čo sa kedy dostane ku kohortovej štúdii, pretože presne vieme, koľko ľudí bolo v skupine.”

Problém so systémom hlásenia nežiaducich udalostí po očkovaní (VAERS) a inými systémami dohľadu po uvedení na trh je, že síce vidíte, koľko je zranení a úmrtí, ale neviete, koľko ľudí dostalo injekciu, takže neviete, aká je miera zranení alebo úmrtí. Vďaka údajom zo systému V-Safe môžeme tieto výpočty vykonať.

ČÍTAJTE: Britský poslanec tvrdí, že pôrodné asistentky vidia ‘viac mŕtvych detí ako živých detí’ niekoľko dní po zavedení očkovania COVID

Do aplikácie V-Safe sa prihlásilo niečo vyše 10 miliónov ľudí a z nich približne 700 000, teda 7 %, uviedlo, že po očkovaní vyhľadalo lekársku starostlivosť. Teraz teda vieme, že 7 percent populácie, ktorá dostala injekciu COVID, potrebovalo lekársku starostlivosť.

Približne 30 percent tiež uviedlo, že nie je schopné vykonávať každodenné funkcie, čo je dosť ohromujúce. Ako poznamenal Bigtree, to robí z očkovacej látky COVID jednu z najtragickejších a najnebezpečnejších vakcín, aké boli kedy vyrobené. Skutočnosť je však v skutočnosti ešte horšia.

“Centrum pre kontrolu liečiv (CDC) si zo všetkých vystrelilo,” hovorí Bigtree. “Prostredníctvom FOIA sme videli, že pracovná skupina, ktorá pracovala na aplikácii V-safe, vedela, že v skutočnosti by sa mala zaoberať ‘nežiaducimi udalosťami osobitného záujmu’ – myokarditídou, anafylaxiou, Bellovou’paralýzou, mŕtvicou a krvnými zrazeninami.” Pokračovanie:

Tieto boli na zozname, ale nakoniec do tejto aplikácie nedali žiadnu z týchto otázok, čo svedčí o tom, že sa snažili vyhnúť [zisteniu pravdy o miere týchto nežiaducich účinkov]. Namiesto toho zahrnuli textové pole s otvoreným rámčekom, že ak sa vám to’nezmestilo do zaškrtávacieho priestoru, stačí napísať, čo sa vám stalo. Textových polí s otvoreným rámčekom je viac ako 7 miliónov.

To znamená, že ľudia mali zranenia presahujúce rámec toho, na čo sa ich pýtali. K týmto [údajom] sme nezískali [prístup]. Získali sme všetky polia s otvorenými políčkami, ale Aaron Siri zašiel o krok ďalej.

Zostal rok na súde a práve vyhral spor, na základe ktorého bude musieť CDC odovzdať všetkých 7 miliónov polí s otvoreným textom. Myslíme si, že’tam uvidíme, ako’ľudia chodili do nemocnice s bolesťami na hrudníku, mŕtvicami a infarktmi.

Myslím si, že sa možno dočkáme dymiacej zbrane. Takže to je naozaj, naozaj veľká výhra. A myslím si, že to môže byť potrebné odhalenie, ktoré ukončí celú túto diskusiu o tom, či sú injekcie COVID bezpečné.

Je v injekciách grafen a existujú vírusy?

Od ich vydania sa objavilo množstvo teórií o injekciách COVID a mechanizmoch ich škodlivosti. Mnohí sa napríklad domnievajú a tvrdia, že majú dôkazy o tom, že v záberoch sa nachádza grafén, ktorý môže fungovať ako 5G anténa. Ja o tom pochybujem a Bigtree s tým súhlasí.

“Jednou z vecí, ktoré sme urobili, bolo, že sme to dali pod mikroskop,” hovorí. “Mali sme viac ako 100 ampuliek, ktoré sme podrobili elektrónovej spektrometrii [s patológom Ryanom Coleom], a jediné, čo môžem povedať, je, že z viac ako 100 dávok… sa nenašiel žiadny oxid grafénu.”

ČÍTAJTE: Väčšina kanadských zdravotných sestier váhala, či si dať COVID injekciu: gov’t údaje

Takisto neverím tvrdeniam, že neexistujú žiadne vírusy, a neverí im ani Bigtree. Komentuje:

Vždy som hovoril, že som’otvorený rozhovoru. Ponúkol som niekoľkým popredným hlasom v takejto terénnej teórii, že neexistuje priestor pre vírusy, možnosť prísť do mojej relácie. Dokonca som to’v relácii ani nepovedal, a’pravdepodobne sa tým dostanem do problémov, ale prišli za mnou a povedali, prídeme do vašej relácie len preto, aby sme vyvrátili teóriu zárodkov. Nie sme tam preto, aby sme dokázali nejakú našu vlastnú teóriu.

A nemyslím si, že ľudia si uvedomujú, že práve o to tu ide. Hovoria s takou autoritou, akoby sme’mali dôkazy o terénnej teórii a exozómoch… Ale pravdou je, že vedia, že na to, aby to dokázali, nie je dostatok vedeckých poznatkov. Som skeptik a pozriem sa na čokoľvek. Som otvorený tomu, aby sa môj názor zmenil. Ale musíte mať dôkazy…

Ale chcem povedať, že aj keby dokázali, že existuje’nejaký iný systém doručovania, nie je to’môj kopec. Nie je to’to, čoho som’vedený Bohom, aby som bol súčasťou. Ja’vyhrávam spor pomocou ich zárodočnej teórie. Pomocou teórie zárodkov sa ich vakcíny rozpadajú. Ja’ich porážam.

Je to, akoby sme’boli na Super Bowle a milióny ľudí na celom svete nás sledujú. Ja’hrám podľa ich pravidiel a vyhrávam. Ak sa chystám prejsť na nejakú inú teóriu, napríklad ‘neexistujú žiadne baktérie’, potom musím všetkých presunúť na iný štadión. Je to úplne nový vesmír.

Vtedy mám úplne nové pravidlá a musím začať odznova. A úprimne, na to nemáme čas. Nachádzame sa v nebezpečnej, neistej chvíli, keď sa chystáme stratiť všetku kontrolu nad našimi telami, našu suverenitu v mnohých rovinách.

Je vylučovanie vírusov skutočné?"

A čo teda vylučovanie vírusov? Môže neočkovaný človek skutočne ochorieť z blízkeho kontaktu s očkovaným jedincom? Tu je odpoveď zrejme áno. Bigtree komentuje:

V mojej relácii bol práve Dr. Pierre Kory, ktorý o tom hovorí veľmi jasne. Máte tieto štúdie, v ktorých sa rodičia dali zaočkovať, deti nedostali vakcínu a deti majú protilátky proti očkovaniu. Takže mali proteín hrotu, ale nie nosič, nie zvyšok vírusu…

Je otázne, čo sa tam vlastne deje, ale je zrejmé, že tam’došlo k nejakému prenosu z vakcíny.

A keď sa pozrieme na všetky anekdotické dôkazy – pokiaľ ide o zdravie žien’a ich menštruáciu, ktorá sa mení, keď sú’v blízkosti ľudí, ktorí sú očkovaní–, jednoducho si myslím, že v určitom bode je logická, silnejšia realita, hypotéza, že vidíme výraznú zmenu u ľudí, ktorí nedostali vakcínu, keď sú’v blízkosti veľkých skupín ľudí, ktorí ju dostali.

Takže si myslím, že je jasné, že dochádza k vylučovaniu, aj keď by som rád videl viac vedeckých poznatkov a dôkazov, ktoré by to skúmali. Ale v tomto’bode sa nachádzam. A som tým znepokojený. Znepokojuje ma, ako vyčistím svoj organizmus od umelého proteínu spike a od toho, čo je to Frankenov vírus? Jedna z vecí, ktoré som začal robiť, je, že mám teraz dôsledný program prerušovaného pôstu, pretože sa snažím vytvoriť odumieranie buniek.

Čítajte: Doctor varuje, že pandemická zmluva WHO obsahuje ‘gain of function’ zdieľanie údajov

Intermitentný pôst môže byť skutočne užitočný, ak ste’chorí alebo celkovo nezdraví, ale pochybujem, že’bude prospešný, ak ste’zdraví. Jednou z vecí, ktoré zlepšujú funkciu mitochondrií, je znižovanie endotoxínu. Ak je váš črevný mikrobióm zdravý, potraviny bohaté na vlákninu, ako napríklad celé ovocie, budú vyživovať probiotiká (prospešné baktérie) vo vašom čreve. Ak je však váš mikrobióm nezdravý, potom extra vláknina spôsobí, že sa namiesto toho rozmnožia baktérie produkujúce endotoxín.

Takisto neodporúčam predĺžené hladovanie. Dokonca aj prerušovaný pôst (pôst osem až 16 hodín denne) môže byť problematický, ak máte zhoršenú funkciu pečene, pretože pečeň je hlavným skladiskom glukózy vo forme polyméru nazývaného glykogén.

Zvyčajne máte dostatok glykogénu na celý deň, ale ak máte ochorenie pečene, ako je napríklad nealkoholová tuková choroba pečene (NAFLD), ktorú má najmenej tretina populácie, potom je vaša schopnosť ukladať tento glykogén znížená a nie ste schopní dodávať tento cukor do krvi. Bez cukru upadnete do hypoglykemickej kómy a nakoniec zomriete.

Mozog síce môže dobre fungovať na ketónoch, ale v skutočnosti potrebuje glukózu. Vaše telo sa s tým vyrovnáva tak, že keď je hladina cukru príliš nízka, uvoľňujú sa stresové hormóny ako adrenalín a kortizol. Keď teda držíte diétu s nízkym obsahom sacharidov alebo dlhodobo hladujete, uvoľňujete veľa stresových hormónov, ktoré časom ničia vaše telo. Potrebujete teda zdravé sacharidy.

Najzdravšie sacharidy sú zrelé ovocie. Ak máte narušený mikrobióm, môžete si dať ovocnú šťavu bez dužiny, pretože vláknina môže opäť vyvolať uvoľňovanie endotoxínov, keď nemáte’dostatok probiotík, ktoré by udržali zlé baktérie pod kontrolou.

Ak sa chcete chrániť pred vylučovaním vírusov, verím, že rozprašovaný peroxid vodíka môže byť veľmi užitočný. Ak to urobíte už pri prvých príznakoch infekcie dýchacích ciest, stačí to urobiť len raz a zvyčajne nebudete’chorí. Viac informácií o tejto stratégii sa môžete dozvedieť tade.

Viac informácií

Ak hľadáte’spoľahlivý zdroj správ, nemôžete’urobiť chybu s reláciou Dela Bigtreeho’The Highwire,”, ktorú nájdete na thehighwire.comRumble, a u svojho obľúbeného poskytovateľa podcastov, vrátane Amazon podcastsRephonicPodbean, a ďalšie.

Aby ste mali prehľad o právnych novinkách ICAN’prihláste sa na odber ich informačného bulletinu na stránke icandecide.org. Nájdete tam aj všetky údaje o injekciách COVID ktoré boli doteraz zverejnené, vrátane údajov o šaržiach a dávkach použitých na identifikáciu “horúcich šarží” pre injekcie Pfizer, Moderna a J&J, a V-Safe data.

Prevzaté so súhlasom Mercola.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť