shutterstock_1502520206-810x500.jpg

Lekári varujú WHO pred pandemickou zmluvou, ktorá zahŕňa "zisk funkcie" zdieľania údajov

35
Kultúra smrti
V článku sa dočítate:
  • Pandemická zmluva WHO je ľavicovým globalistickým spiknutím
  • Sdieľanie údajov zakryje zdroj budúcich únikov z biolabov
  • Zmluva podkopáva demokratický proces a obíde populistický odpor
  • Pandemická zmluva podporuje zisk farmaceutických spoločností na úkor bezpečnosti

Slávne známa pandemická zmluva WHO, ktorú presadzujú ľavicoví globalisti, obsahuje ustanovenia o “zisku funkčnosti” zdieľaní údajov medzi krajinami, čo by znemožnilo vystopovať zdroj budúcich únikov z biolaboratórií, ak by k nim došlo, varuje lekár píšuci pod pseudonymom “A Midwestern Doctor.” 

V článku s názvom Ako môžeme zastaviť hroznú pandemickú zmluvu WHO’vymenúva lekár zo Stredozápadu mnohé významné politické a medicínske nebezpečenstvá tejto dohody. Zmluva v súčasnosti čelí intenzívnej medzinárodnej kontrole a odporu z dôvodu čoraz jasnejších dôkazov, že sa ukazuje byť len dlhým ľavicovým zoznamom želaní a globalizačným uchopením moci. 

ČÍTAJTE: Slovenskí politici označujú Pandemickú zmluvu WHO za ‘globalistickú’ snahu o oslabenie národov  

Sdieľanie ‘zisku z funkcie’ údajov zakryje zdroj budúcich únikov z biolabov 

Upozorňujúc na početné ustanovenia podporujúce “zisk z funkcie” (GoF), čo je prax, ktorá je v USA nezákonná.USA vzhľadom na súvisiace nebezpečenstvo, stredozápadný lekár píše: “Zmluva o pandémii obsahuje viaceré ustanovenia, podľa ktorých majú signatárske krajiny poskytnúť všetky svoje údaje o biologických agensoch (napr, GoF výskum alebo divoké zvieratá skúmané v laboratóriách) sprístupnené WHO, takže ‘pandemický potenciál’ infekčných chorôb môže WHO sledovať.” 

V jednom z takýchto textov zmluvy sa uvádza: 

Vládni úradníci, výskumní pracovníci a pracovníci rôznych sektorov na miestnej, národnej, regionálnej a globálnej úrovni by mali realizovať spoločné reakcie na zdravotné hrozby. To zahŕňa vytváranie spoločných databáz a dohľad v rôznych sektoroch a identifikáciu nových riešení, ktoré sa zaoberajú základnými príčinami a súvislosťami medzi rizikami a dopadmi. 

Stredoveký lekár upozorňuje, že zmluva tak “motivuje každý štát, aby sa zúčastňoval na výskume GoF, aby sa podelil o objavené biologické zbrane so svetom a aby zhromažďoval genetické informácie svojich občanov (ktoré sú okrem iného potrebné na výrobu rasovo špecifických biologických zbraní). Uskutočnenie toho všetkého si samozrejme vyžaduje poriadnu dávku špehovania: ‘To bude zahŕňať digitalizáciu a integráciu sledovacích systémov v celom spektre ľudí, zvierat a životného prostredia.’” 

Pri zjavnom nebezpečenstve napredovania výskumu GoF a zdieľania biologických zbraní by zmluva znemožnila určiť zdroj pandémie, ak by došlo k akémukoľvek úniku z biolabu. Všeobecne sa uznáva, že kríza COVID v čínskom Wuhane sa začala v dôsledku úniku z laboratória. 

Stredozápadný lekár varuje: “Ak sa mnohé krajiny nakoniec budú deliť o rovnaké biologické bojové látky, po vypuknutí pandémie nebude možné zistiť, kde sa pandémia začala a kto ju mohol úmyselne spustiť. V podstate to znamená, že pandemická zmluva dláždi cestu k svetu, v ktorom budeme mať neustále pandémie, ktoré si budú vyžadovať tvrdú globálnu reakciu na ich riešenie.’” 

Zdôrazňujúc šialenosť stimulovania, vývoja a zdieľania údajov z výskumu GoF, stredozápadný lekár varuje, že takáto činnosť vydláždi cestu pre gov sekvenovanie DNA svojich občanov’: 

Najšialenejšou črtou návrhu predsedníctva WHO’(napísaného zamestnancami WHO) pandemickej zmluvy je, že v skutočnosti stimuluje GOF odporúča ju a znižovanie administratívnych prekážok pre ňu v každej krajine, a potom požaduje zdieľanie najnebezpečnejších, smrteľných látok vyvinutých prostredníctvom tohto prístupu. Vyžaduje tiež, aby krajiny získali a sekvenovali genómy pandemických patogénov, ktoré zozbierajú[,] keďže významným zameraním zmluvy je zriadenie laboratórií na genetické sekvenovanie v každej krajine sveta (čo následne otvára cestu k sekvenovaniu DNA každého’človeka). 

Čítajte: WHO exhibiting signs of ‘desperation’ as New Zealand, Iran reject amendments to International Health Regulations  

Peniaze poháňajú ‘pandemickej prevencie’ komplex 

Poukazujúc na obrovské peňažné stimuly, ktoré poháňajú “pandemickú prevenciu” agendu a rozprávanie Big Pharma a globalistických elít, stredozápadný lekár píše: “‘Prevencia’ pandémií je jednou z najlukratívnejších oblastí v medicíne. Žiaľ, napriek všetkým peniazom, ktoré toto odvetvie dostalo, problém len zhoršilo. Je to preto, že väčšina pandémií je výsledkom úniku informácií z laboratórií v rámci ‘preventívneho’ výskumu, a preto, že vždy, keď sa objaví účinné riešenie pandémie, toto odvetvie ho potlačí, pretože toľko obchodných záujmov závisí od profitovania z ‘neriešiteľného núdzového stavu."”

Spôsob, akým sa postupovalo pri COVID-19, bol taký hrozný, že prebudil veľkú časť verejnosti k tomuto podvodu. Z tohto dôvodu teraz pandemicko-priemyselný komplex čelí existenčnému riziku pre svoj obchodný model (keďže veľká časť obyvateľstva už nie je ochotná s ním súhlasiť).  

Na vyriešenie tohto problému bola v zákulisí zostavená tajná zmluva WHO, ktorá dáva týmto medzinárodným zdravotníckym agentúram absolútnu kontrolu nad všetkým, čo súvisí s údajnou “mimoriadnou situáciou v zdravotníctve,” a na druhej strane zakotvuje každú strašnú politiku, ktorá sa počas COVID-19 vykonávala (napr, masová cenzúra alebo propagácia nebezpečných a experimentálnych vakcín). 

Stredozápadný lekár tvrdí, že odvolávanie sa na povolenie núdzového použitia zo strany amerického Úradu pre potraviny a liečivá (FDA) a právna ochrana výrobcov vakcín a farmaceutických spoločností slúži len na zabezpečenie peňažného zisku pre tieto odvetvia na úkor náležitých bezpečnostných opatrení a primeraného testovania. Píše:

Keďže hlavným zdrojom príjmov pandemického reťazca’je predaj patentovaných produktov, ktoré “zmierňujú” ďalšiu pandémiu, významná časť pandemickej zmluvy ide na ochranu tohto trhu.

To sa uskutočňuje zakotvením používania liekov na núdzové použitie, ktoré, ako sme videli počas COVID-19, boli katastrofou, ale pre farmaceutický priemysel neuveriteľne ziskové  Povolenie na núdzové použitie (Emergency Use Authorization - EUA) môže byť vydané bez akéhokoľvek testovania lieku alebo vakcíny—alebo možno bez minimálneho testovania—v závislosti od nálady komisára FDA (a tak sa stalo, že ten súčasný je pravdepodobne najkorupčnejším komisárom v histórii). Tým sa eliminuje leví podiel’nákladov na vývoj liekov a vakcín. Naopak, s EUA môže výrobca uviesť farmaceutický výrobok na trh bez preukázania jeho bezpečnosti a účinnosti—ale len vtedy, ak je výrobca, vláda, WHO a všetci ostatní zúčastnení chránení pred zodpovednosťou za škody, ktoré z toho vzniknú.

Podobne, keďže zranenia spôsobené týmito netestovanými výrobkami sú nevyhnutné, pandemická zmluva predpokladá, že výrobcom bude poskytnutá úplná imunita.

A čo je ešte horšie, tento lekársky monopol sa zavádza tým, že WHO (a nie váš lekár) má právomoc rozhodovať o tom, aké reakcie sa prijmú na zvládnutie pandémie—čo nevyhnutne povedie k tomu, že (lukratívne) experimentálne lieky budú povinné, zatiaľ čo konkurenčné (napr, repurpované farmaceutické lieky) sú zakázané. 

V ďalšom dôkaze o snahe uchopiť moc, ktorá je motivovaná peniazmi, sa v zmluve stredozápadný lekár odhaľuje pýchu tvrdení WHO’že “klimatické zmeny” sú príčinou pandémií. Píše: “Keďže ‘vojna proti klimatickým zmenám’ a ‘vojna proti pandémiám’ predstavujú pre globálnu elitu dva najväčšie zdroje bohatstva a moci, veľa práce sa vynaložilo na to, aby sa verejnosť podmienila strachom z existenčného rizika, ktoré každá z nich údajne predstavuje.” 

“Zmluva o pandémii sa zasa snaží spojiť obidve dohromady tvrdením, že ‘klimatické zmeny’ je hlavnou príčinou katastrofálnych pandémií, a že táto ‘problém’ si preto vyžaduje, aby WHO (a jej príbuzné organizácie) získali kontrolu nad tým, ako pôsobíme na životné prostredie.” 

ČÍTAJTE: Trudeauova vláda’tlačí na WHO, aby zahrnula ‘klimatické zmeny’ do pandemickej zmluvy  

‘One Health’ program sa používa na presadzovanie ľavicovej potratovej agendy 

Ľavicová globalistická agenda WHO’sa prejavuje najmä v tom, že zmluva’sa pridŕža eufemisticky nazvaného programu “Jedno zdravie,” ktorý zrovnoprávňuje zdravie ľudí so zdravím zvierat, rastlín a neživých vecí. Pod záštitou tohto všeobecného programu “zdravie” sa vraždenie detí prostredníctvom potratov a sexuálne mrzačenie a chemická kastrácia detí prostredníctvom “transgender” operácií nazývajú “základné zdravotné služby”, ktorých odmietnutie sa môže stať dôvodom na vyhlásenie “zdravotnej krízy” podliehajúcej právomoci WHO” podľa zmluvy. 

Poukazujúc na ľavicovú agendu vpísanú do programu, stredozápadný lekár uvádza: “One Health začal v roku 2004na medzinárodnej (globalistickej) konferencii, kde bola prezentovaná myšlienka, že verejné zdravotníctvo je potrebné rozšíriť na dáždnik, ktorý by mohol kontrolovať (a profitovať z neho) každý aspekt nášho života.” 

Príklad ‘klimatické zmeny’ boli zložené do verejného zdravotníctva s odôvodnením, že hrozivé environmentálne hrozby, ktorým čelíme, si vyžadujú, aby sa ‘ekologické zdravie’ stalo hlavným aspektom verejného zdravotníctva. Ako sa dalo očakávať, snaha o “jedno zdravie” sa spojila s predstavou, že problémy, ktorým teraz čelíme, sú príliš zložité na to, aby ich vyriešili voliči, a preto je potrebné, aby sa rozhodnutia, ktoré budú riadiť naše životy, delegovali na skupinu multidisciplinárnych “odborníkov”

Od svojho založenia sa rozsah pôsobnosti “One Health” postupne rozširoval, aby pokryl každú progresívnu koncepciu (napr, preľudnenie, kde by mali ľudia žiť, aké poľnohospodárske postupy by sa mali používať, globálny obchod, vakcíny, zvládanie najrôznejších chronických ochorení, podporovanie rozmanitosti a rovnosti atď). 

Snaha nahradiť miestne právo a legislatívny proces 

Upozorňujúc, že pandemická zmluva sa zavádza s cieľom podkopať demokratický proces, v ktorom by elitárske uchopenie moci pravdepodobne zlyhalo v dôsledku ľudového odporu, ako sa to už deje v prípade samotnej zmluvy, píše stredozápadný lekár, “Keďže základným účelom pandemickej zmluvy WHO’je poskytnúť mechanizmus na obídenie populistického odporu proti WHO’zmluva sa pokúša nahradiť miestne právo, a ako ukazuje predchádzajúca časť, robí to tajne, aby si miestni zákonodarcovia neuvedomili, čo bolo dohodnuté, kým nezačnú platiť ustanovenia zmluvy o pandémii.” 

“Napríklad, citujem medzinárodného právnika a bývalého vedeckého lekára WHO: 

Racionálne preskúmanie predmetných textov ukazuje, že: 

    1. V dokumentoch sa navrhuje presun rozhodovacích právomocí na WHO, pokiaľ ide o základné aspekty fungovania spoločnosti, ktoré sa krajiny zaväzujú uzákoniť.2. Generálny riaditeľ WHO bude mať výhradnú právomoc rozhodovať o tom, kedy a kde sa uplatnia [nezabudnite, že sa vzťahujú na “pandémie” aj na “iné zdravotné riziká”].
  1. Návrhy majú byť záväzné podľa medzinárodného práva.”

Stredozápadný lekár konštatuje, že “tieto právomoci zahŕňajú kontrolu toho, kam môžu ľudia cestovať, nútenie do karantény, zavedenie sledovania kontaktov a povinné liečenie alebo očkovanie. Okrem toho mnohé ustanovenia zmluvy’porušujú aj existujúce zákony (napr, masové sledovanie, ktoré porušuje základnú ochranu lekárskeho súkromia, odnímanie práv duševného vlastníctva členom signatárskych krajín, a ako už bolo spomenuté, podpora výskumu GoF, ktorý porušuje Zmluva o biologických zbraniach z roku 1972).” 

ČÍTAJTE: Rep. Chris Smith varuje, že pandemická zmluva WHO je najväčšou hrozbou pre slobodu v dejinách ľudstva  

Vyzývajúc na úplné odmietnutie navrhovanej pandemickej zmluvy, lekár zo Stredozápadu nalieha, aby v prípade, že prezident Joe Biden zmluvu podpíše, čomu všetko nasvedčuje,  dokonca aj bez rady a súhlasu Senátu, v rozpore s U.Ústava Spojených štátov, by si jednotlivé štáty mali uplatniť svoje ústavou zaručené právo regulovať verejné zdravie svojich občanov. Píše, 

Aj keď je nepravdepodobné, že sa súčasná prezidentská administratíva nechá presvedčiť, aby odmietla pandemickú zmluvu (keďže je obsadená osobami, ktoré na COVID-19 slušne zarobili), ako je opísané vyššie, jednotlivé štáty sa z nej môžu odhlásiť. Z tohto dôvodu,ak zákonodarcovia, generálni prokurátori alebo guvernéri buď prijmú zákon, alebo vydajú vyhlásenie, v ktorom vyhlásia, že štát je autoritou nad zdravotnou starostlivosťou v ňom, zabráni to tomu, aby zmluva v ňom mohla nadobudnúť platnosť—a vzhľadom na súčasnú politickú klímu je pravdepodobné, že mnohé republikánske štáty vypočujú svojich voličov, ak ich dostatok vyjadrí svoje obavy v súvislosti s touto zmluvou. 

PREČÍTAJTE SI: Kongres skúma reformy WHO, zaoberá sa obavami zo suverenity v súvislosti s pandemickou zmluvou  

Podnecujúc k hlasnému deklarovaniu a odsúdeniu nebezpečenstva pandemickej zmluvy, stredozápadný lekár tvrdí, že teraz stojíme na križovatke. Píše: “Nachádzame sa v okamihu dejín, keď sa môžeme ľahko vydať dvoma rôznymi cestami s hlbokými dôsledkami pre budúce generácie—naša spoločnosť môže skončiť ako zotročená pandemicko-priemyselným komplexom, ale máme aj príležitosť, ktorá sa naskytne raz za život, a to rozbiť dravý priemysel, ktorý vo svojej neúnavnej honbe za mocou a ziskom stal obeťou generácií ľudských bytostí na celom svete.” 

RELATED 

Boh nás do tohto historického okamihu umiestnil z nejakého dôvodu. Ste pripravení na túto výzvu?"  

Leslyn Lewis varuje, že dodatky k pandemickej zmluve WHO porušujú kanadskú suverenitu