Screenshot-2024-02-19-3.47.56-PM-810x500.png

Britskému lekárovi by mohli odobrať lekársku licenciu po tom, ako prehovoril o nebezpečenstve očkovania COVID

39
Kultúra života

V článku sa dočítate:

  • Britský lekár bojuje o licenciu po varovaní pred nebezpečenstvom očkovania.
  • Obvinený z obťažovania za odhalenie zranení po očkovaní vakcínou COVID.
  • Upozorňuje na nebezpečenstvá vakcín a varuje pred budúcou priónovou pandémiou.
  • Bojuje za lekársku etiku a odhaluje škody spôsobené vakcínami, ktoré vidí každý deň.

Občania USA:

Dr. David Cartland je britský lekár, ktorého obhajoba očkovaných vyústila do “28-mesačného” procesu o odobratie jeho licencie na výkon lekárskej praxe.

Ak sa Cartland dodnes inšpiruje Hippokratovou prísahou - “najprv neublíž” - na správy o pandémii najprv reagoval s poslušnou oddanosťou. Sám si dal aplikovať dve injekcie takzvanej “vakcíny” a v rozhovore vlani v lete povedal, že keď bol osobne svedkom toľkých “poškodení vakcínou”, cítil sa ako “tikajúca časovaná bomba.

Jeho zdravie nie je jedinou oblasťou jeho života, ktorá je ohrozená dôsledkami režimu COVID.

V súčasnosti čelí zničeniu svojej povesti, ako aj kariéry. Tribunál Všeobecnej lekárskej rady má v októbri rozhodnúť, či je spôsobilý vykonávať lekársku prax.

PREHLIADNITE SI: Dvaja muži, ktorí utrpeli zranenia po očkovaní vakcínou COVID, konfrontujú premiéra Spojeného kráľovstva pre mlčanie médií ‘

“Prečo som potrestaný za to, že sa snažím varovať a pomáhať pacientom pred nebezpečenstvom týchto vakcín?”pýtal sa minulý týždeň v exkluzívnom rozhovore pre LifeSiteNews.

“Do konca tohto vyšetrovania to bude trvať tri roky. Teraz som obvinený z obťažovania, keďže som bol neustále obťažovaný, odkedy som prehovoril o vakcínach.”

Zranenia spôsobené vakcínami ‘každý deň’

V nedávnom videu na Twitteri (5. februára) opisuje, ako sledoval, ako kolegov “disciplinujú a obťažujú” po tom, čo “prehovoril” o nebezpečenstve vakcín –, ktoré vidí “každý deň” u svojich pacientov.

“Videl som ľudí vo veku 30 rokov, ktorí mali mŕtvicu, ľudí, ktorí mali mŕtvicu 24 hodín po očkovaní. Jedna pani mala po vpichu metastázu rakoviny,” hovorí Cartland.

Upozorňuje na “nátlak” – týkajúci sa toho, ako bolo jednému dieťaťu podané COVID “injekcie” bez súhlasu rodičov a iný pacient odmietol očkovanie proti chrípke bez toho, aby si dal aj injekciu mRNA.

“Je tragické počúvať tieto príbehy – a osvetľovanie – odmietanie vakcíny ako niečoho, čo v tom zohráva nejakú úlohu, ” hovorí.

Tvrdí, že nikto s ním nebude diskutovať o dôkazoch, ktoré videl a ktoré zahŕňajú “nezvládnuteľné infekcie hrudníka” u “očkovaných.” Namiesto toho ho obviňujú z “šírenia konšpiračných teórií a dezinformácií.” Cartland má tiež ponúkal, že dá “vakcínu” – niektorému zo sediacich členov britského parlamentu, ale nikto túto výzvu neprijal.

Cartland opakovane vyzýval svojich kolegov lekárov, aby sa vyjadrili. Tvrdí, že dostal veľké množstvo “tipov od pôrodných asistentiek, zdravotných sestier a lekárov”, ktorí v súkromí podporujú jeho postoj – ale ktorí sa obávajú, že budú vystavení rovnakému zaobchádzaniu, ak vyjdú na verejnosť.

“Videli sme, čo vám urobili, doktor Cartland,” hovorí, odvolávajúc sa na niektoré z korešpondencie, ktorú dostal. Cartland si všimol, že mnohé ordinácie všeobecných lekárov naďalej ponúkajú svojim pacientom injekcie mRNA, pričom samotní zamestnanci to odmietajú.

Tento model podľa neho odráža rastúcu neochotu celého personálu NHS prijímať ďalšie injekcie mRNA. Kampaň s názvom NHS100k dokumentujeodmietnutie 100 000 zamestnancov NHS dodržiavať “mandát na očkovanie.” Vláda Spojeného kráľovstva odstúpila od svojho mandátu, aby sa pracovníci NHS dali “zaočkovať” vo februári 2022.

Čítajte: Harvard patrí medzi desiatky vysokých škôl, ktoré stále ukladajú študentom povinnosť očkovania proti COVID: správa

Budúca priónová pandémia

Cartland, praktizujúci kresťan so štyrmi deťmi, napísal 25. apríla  2022 Všeobecnej lekárskej rade. Jeho list, ktorý reprodukujeme tu, dokazuje jeho obavy z pôsobenia proteínu bodliaka obsiahnutého v tzv. vakcínach “vakcínach.”

V jeho liste sa spomína celý rad nežiaducich vedľajších účinkov, vrátane tých, ktoré spôsobujú lipidové nanočastice používané na doručenie inštrukcie mRNA do tela hostiteľa’na výrobu proteínu spike.

Kombinované nebezpečenstvá zahŕňajú neplodnosť, poškodenie orgánov, demenciu, “rakovinu turbo,” a interakciu mRNA s DNA hostiteľa, ktorá je trvalá. Na záver uvádza:

Presne viem, aké to je, keď si uvedomíte, že vám’bola aplikovaná nezvratná génová terapia, ktorá vám potenciálne môže spôsobiť akútne a dlhodobé nepriaznivé zdravotné problémy, s ktorými by ste nikdy nesúhlasili, keby ste boli riadne informovaní.

Disciplinárne stíhaný za lekársku etiku

Doktor Cartland čelí disciplinárnemu konaniu známemu ako Medical Practitioner’Tribunal, ktoré sa bude konať počas 15 dní v októbri 2024. Ako rozprával7. februára:

GMC [General Medical Council] ma obvinila a poslala na MPT za to, že som ME šikanoval, obťažoval a podnecoval nenávisť za to, že som upozornil na preukázateľné lži.

GMC naďalej ignoruje prima facie dôkazy o tom, že je to naopak a že som obeťou tohto koordinovaného útoku na moju licenciu na výkon lekárskej praxe.

Takisto je obvinený z “transfóbie” za to, že vystupuje proti sexualizácii detí. Dňa 13. februára uviedol ďalší príklad sprievodu zobrazujúceho deti v sexuálnom kontexte a poznamenal, že “moje volanie po sexualizácii detí pod zástavou LGBTQ je označované za ‘prejav nepriateľstva voči hnutiu.’”

Na Cartlanda teraz zaútočili niektorí jeho bývalí priaznivci za to, že po svojom rozhodnutí odísť z NHS spomenul, že musí platiť hypotéku a živiť rodinu. Kým čaká na disciplinárne pojednávanie, ordinuje súkromne.

Čítajte: Whistleblowing UK doctor exposposes Pfizer COVID jab study showing ‘turbo cancers’ in mice

Jeho posledný rozhovor bol s britskou’TNT Radio 19. februára. V ňom hovorí, ako jeho trest za snahu “brániť lekársku etiku” odrádza ostatných lekárov od toho, aby si nahlas všímali škody spôsobené vakcínami, ktoré vidia každý deň na svojich vlastných klinikách – a u seba.

Jeho kampaň na mobilizáciu kolegov lekárov zatiaľ neviedla k verejnej podpore – ale, ako hovorí, “dokonca aj najvyšší lekári z NHS ma teraz kontaktovali – o svojich vlastných poškodeniach spôsobených vakcínami.

“Vyjadria sa? Nie. Vidia, že mňa a mojich kolegov vyškrtli,” hovorí. 

Cartland uvádza zdĺhavý proces vedúci k jeho vypočutiu, počas ktorého sa snažil nájsť si prácu a videl, že má zakázaný prístup na mnohé platformy sociálnych médií.

“Trvalo mi 28 mesiacov – vyšetrovanie [môjho] ohavného zločinu obhajoby lekárskej etiky – spolu s kacírstvom pomoci očkovaným, ” hovorí.

Žurnalistka Sonia Poultonová spomenula jeden prípad, keď Cartlanda odmietli prijať na miesto lekára za to, že je “anti-vaxxer” – napriek tomu, že sám dve takéto injekcie podstúpil.

Nynie sa rozhodol pre krok dobrovoľného odchodu z NHS. Prečo tak urobil?

“Pracoval som s ľuďmi, ktorí sú ochotní podávať tieto vakcíny ľuďom, pričom sami to odmietajú,” hovorí.

Cartland’otvorene kritizuje tzv. vakcíny nielen za zranenia, ktorých bol už svedkom, ale varuje aj pred budúcou pandémiou “priónovej choroby.”

Čítajte: Pfizer’v reklame na Super Bowl ohromujúco nespomína svoju ‘vakcínu COVID’ ani dr. Fauciho

“Nazývam to špicatou proteinopatiou”, vysvetľuje a odporúča čitateľom, aby si vyhľadali “variant CJD a vakcínu COVID.”

CJD je ochorenie vznikajúce nahromadením priónov – na lekárskych stránkach, ako je PubMed, “yvyjdú stovky ľudí, ktorí majú Creutzfeld-Jakobovu chorobu. Vakcíny ukladajú do mozgu inertné látky,” a tie sa “ukladajú do plakov.”

Tvrdí, že mnohé zmeny v správaní, ktorých sme svedkami u pacientov v “priebehu niekoľkých dní” po očkovaní, korelujú s “chorobou podobnou priónovej”, ktorá je “neurodegeneratívna.”

“Vidím, že … ľuďom”sa zhoršujú kognitívne funkcie. Zhoršuje sa im pamäť. Vidím agresivitu a ľudí, ktorí nie sú schopní dodržiavať úlohy,” rozpráva.

Výskyt varianty CJD bol predtým veľmi nízky. Cartland opätovne zverejnil správu o “ochorení podobnom priónovej chorobe” s podrobným popisom 26 prípadov pripomínajúcich toto ochorenie. U každého z týchto pacientov sa príznaky objavili “do týždňa po očkovaní.

V jeho emotívnom apeli z 5. februára ponúkol niekoľko rád tým, ktorí v medicíne ešte len nájdu odvahu prehovoriť: “Držte sa faktov a nemôžete sa pomýliť. Prosím, pridajte sa k tým, ktorí sa ozvali po celom svete. Momentum narastá.”

Cartland povedal, že povedomie verejnosti o poškodeniach spôsobených vakcínami rastie: “V posledných týždňoch došlo k masívnemu posunu medzi očkovanými, ktorí si teraz uvedomujú, že práve vakcína spôsobila všetky tieto problémy.”

V opätovnej výzve na svojich kolegov lekárov hovorí: “Modlím sa, aby ste si uvedomili, že je to správne. Prosím, postavte sa na našu stranu: tých pár ľudí, ktorí riskovali všetko.”

Súkromnú prax doktora Cartlanda’môžete najsť tu. Pacientom vo Veľkej Británii a v zahraničí poskytuje konzultácie na diaľku.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadmernej úmrtnosti