Harvard-medical-school--810x500.jpeg

Harvard je medzi desiatkami vysokých škôl, ktoré stále ukladajú študentom povinnosť používať COVID: správa

30
Neutral
V článku sa dočítate:
  • 68 vysokých škôl vyžaduje očkovanie mRNA COVID pre študentov.
  • Študenti môžu požiadať o výnimku, ale môžu byť obmedzení vo vzdelávaní.
  • VAERS hlási tisíce úmrtí a zdravotných problémov spojených s očkovaním COVID.
  • Vedúci výrobca vakcín Pfizer daroval milióny dolárov politikom, čo vyvoláva podozrenie.

Občania USA:

Podľa podrobnej tabuľky, ktorú skupina vedie, 68 z 1 216 vysokoškolských inštitúcií vysokoškolského vzdelávania sledovaných v celej krajine stále vyžaduje, aby študenti absolvovali aspoň jedno očkovanie mRNA COVID. Zoznam zahŕňa Harvardovu univerzitu Ivy League a prestížnu lekársku fakultu Johns Hopkins University. “Zahŕňa aj rôzne ultraľavicové vysoké školy v Kalifornii a New Yorku a inde, spolu so značným množstvom historicky čiernych vysokých škôl a univerzít, ” píše novinár Jordan Schachtel.

Presne to, aké prísne môžu byť tieto povinnosti, sa môže líšiť od školy k škole. Harvard hovorí, že je to povinné pre “všetkých študentov, ktorí budú na akademickej pôde” a že “automaticky sa uplatní pozastavenie registrácie [na výučbu]”, ktorí “kedykoľvek nesplnia podmienky pre ktorékoľvek z požadovaných očkovaní.” (Študenti môžu však požiadaťo zdravotné alebo náboženské výnimky) 

Johns Hopkins vyžadujeočkovanie od všetkých, ktorí študujú alebo pracujú na mieste, a tým, ktorí ho nedodržia, môže byť “odopretý prístup k majetku a elektronickým zdrojom spoločnosti Johns Hopkins” alebo “môžu byť vystavení disciplinárnemu konaniu podľa Kódexu správania študentov alebo príslušných postupov platných pre fakulty a zamestnancov.” Úplne vzdialení študenti alebo zamestnanci sú oslobodení a existuje proces podávania žiadostí o zdravotné a náboženské výnimky.

ČÍTAJTE: Juhoaustrálsky súd rozhodol, že zamestnávatelia, ktorí nariadili očkovanie proti COVID, môžu byť zodpovední za zranenia

I keď sú však výnimky udelené, neočkovanosť môže stále brániť študentom’ vo vzdelávaní.

“K urážke na zdraví treba dodať, že v mnohých prípadoch vysoké školy, ktoré týchto študentov prijali, im predtým udelili výnimky z očkovania proti Covidu,” píšeNo College Mandates spoluzakladateľka Lucia Sinatra. “V Pensylvánii si študent zdravotníctva môže zabezpečiť výnimku na zápis na štúdium zdravotníctva na University of Pennsylvania alebo University of Pittsburgh, ale ten istý študent nemôže byť zaradený do klinických rotácií v súkromnom University of Pennsylvania Health System alebo University of Pittsburgh Medical Center, ak nepredloží doklad o aktualizovanom očkovaní Covid.”

Na svojej webovej stránkeNo College Mandates ponúka rôzne zdroje, ktoré pomáhajú spojiť vysokoškolských študentov a zamestnancov so zdrojmi, aby našli informácie, poradenstvo a právne zastúpenie pri riešení akýchkoľvek povinností, s ktorými sa môžu stretnúť.

V roku 2022 Najvyšší súd USA zrušil mandát Bidensovej administratívy’na očkovanie pre súkromné podniky, avšak povolil platnosť federálneho mandátu pre zdravotnícke zariadenia financované z federálnych zdrojov. Sinatra vysvetľuje, že napríklad v Kalifornii lekárske fakulty zosúlaďujú svoju mandátnu politiku “s klinickým pracoviskom, ktoré má zavedený najprísnejší mandát pre študentov.”Najvyšší súd krajiny’nebol ochotný zrušiť univerzitné a iné štátnej úrovne vakcíny mandates.

Verejné zdravotníctvo sa v drvivej väčšine stavia odmietavo k skúmaniu problémov s vakcínami COVID na báze mRNA od spoločností Pfizer a Moderna. Boli vyvinuté a preskúmané za frakciu času času, ktorý vakcíny zvyčajne zaberajú v rámci iniciatívy bývalého prezidenta (a pravdepodobného republikánskeho kandidáta na prezidenta v roku 2024) Donalda Trumpa’Operácia Warp Speed. Napriek tomu obavy pretrvávajú vďaka veľkému množstvu dôkazov, ktoré potvrdzujú, že prinášajú významné zdravotné riziká.

Federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí pri očkovaní (VAERS) hlási 37 100 úmrtí, 214 248 hospitalizácií, 21 431 infarktov a 28 121 prípadov myokarditídy a perikarditídy k 26. januáru 2024, okrem iných ochorení. Štúdia z apríla 2022 z Izraela uvádza, že samotná infekcia COVID nemôže plne vysvetliť čísla myokarditídy, napriek častým tvrdeniam o opaku.

Obhajcovia JAB rýchlo zdôrazňujú, že hlásenia predložené do VAERS sú nepotvrdené, keďže ich môže predložiť ktokoľvek, ale výskumníci amerického Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) zistili “vysokú mieru overenia hlásení o myokarditíde do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.

A správu za rok 2010predložil USA. Ministerstva zdravotníctva & ľudských služieb’ (HHS’) Agentúre pre výskum a kvalitu zdravotnej starostlivosti (AHRQ) upozornila, že VAERS zachytila “menej ako 1 % nežiaducich udalostí pri očkovaní.” K problému nedostatočného hlásenia sa vyjadrila Webová stránka VAERS ponúka len to, že “závažnejšie a neočakávané zdravotné udalosti sú pravdepodobnejšienahlásené ako menej závažné” (zvýraznenie doplnené).

V roku 2021 projekt Veritas vniesol svetlo na niektoré dôvody takéhoto nedostatočného nahlasovania pomocou tajných videí z vnútra Phoenix Indian Medical Center, zariadenia prevádzkovaného v rámci programu HHS’Indian Health Service, v ktorom lekárka pohotovosti dr. Maria Gonzalesová vyjadruje ľútosť nad tým, že prípady myokarditídy nie sú hlásené, “pretože ich chcú strčiť pod rohožku.” Zdravotná sestra Deanna Parisová potvrdzuje, že vidí “veľa” ľudí, ktorí “ochoreli na vedľajšie účinky” injekcií COVID, ale “nikto” ich nenahlasuje do systému VAERS “pretože napísať tú prekliatu vec trvá viac ako pol hodiny.”

Viac, VAERS nie je jediným zdrojom údajov, ktorý obsahuje červené vlajky. Údaje z databázy Pentagónu’Defense Medical Epidemiology Database (DMED) ukazuje, že v roku 2021 došlo k drastickému nárastu rôznych diagnóz závažných zdravotných problémov oproti predchádzajúcemu päťročnému priemeru, vrátane hypertenzie (2,181 %), neurologických porúch (1 048 %), sklerózy multiplex (680 %), Guillainovho-Barrého syndrómu (551 %), rakoviny prsníka, (487 %), neplodnosti žien (472 %), pľúcnej embólie (468 %), migrény (452 %), poruchy funkcie vaječníkov (437 %), rakoviny semenníkov (369 %) a tachykardie (302 %).

Vedúci výrobca injekcií COVID, spoločnosť Pfizer daroval v minulom roku viac ako 8,5 milióna dolárov politickým kandidátom, vedúcim PAC, obchodným združeniam a straníckym výborom zastupujúcim obe strany, čo podnecuje podozrenie, prečo len hŕstka celoštátne významných funkcionárov GOP, ako napríklad guvernér Floridy Ron DeSantis a senátor Wisconsin’s. Ron Johnson, sú proti vakcíne spoločnosti’

ČÍTAJTE: Barbadoský minister technológií hovorí, že kríza COVID mala ‘výhodu’ zavedenia digitálneho občianskeho preukazu

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti