Untitled-25-810x500.png

SLEDUJTE: Dvaja muži, ktorí utrpeli zranenia po údere COVID, konfrontovali premiéra Spojeného kráľovstva kvôli "mlčaniu" médií

20
Neutral
V článku sa dočítate:
  • Nezvolený premiér ignoruje poškodených vakcínami, obviňuje ich z dezinformácií.
  • Občania sú umlčaní, premiér tvrdí, že vakcíny sú bezpečné a účinné.
  • Lekársky experti sú cenzúrovaní, obviňovaní z dezinformácií a obťažovania.
  • Vláda sleduje a cenzuruje kritikov, premiér ignoruje škody spôsobené vakcínami.

Občania USA: Počas pondelkového “stretnutia na radnici” s verejnosťou sa nezvolenému premiérovi Veľkej Británie Rišovi Sunakovi postavili dvaja muži zranení vakcínami mRNA COVID, ktorí tvrdia, že boli “umlčaní” spoločenskými aj hlavnými médiami.

Poslucháč John Watt sa postavil ako prvý a vyzval britského lídra: “Chcem, aby ste sa mi pozreli do očí, Rishi Sunak, a chcem, aby ste sa pozreli na bolesť, traumu a ľútosť, ktorú mám v očiach. Zostali sme bez akejkoľvek pomoci.”

“Sme umlčaní, Riši, na sociálnych sieťach a vo všetkom. Sme umlčaní!” Watt tvrdil. “Sme najviac umlčaní ľudia v tejto krajine!”

Čítaj: An ‘epidemic of heart disease deaths’ in England, says John Campbell

Táto správa bola pre Sunak viditeľným šokom, ktorý dôsledne vyhlasoval takzvané “vakcíny” za “bezpečné.” Túto líniu naposledy zopakoval 31. januára v Dolnej snemovni.

“Dovoľte mi, aby som z tejto schránky na depeše jednoznačne povedal, že vakcíny COVID sú bezpečné,” tvrdil.

Sunak bol znepokojený výpoveďou Watta’ktorý po injekcii COVID-19 trpí syndrómom posturálnej ortostatickej tachykardie (POTS), stavom, ktorý ovplyvňuje prietok krvi.

Watt využil svoju krátku chvíľu s premiérom na to, aby upozornil na ťažký osud mnohých ďalších ľudí, ktorí trpia “poškodeniami spôsobenými vakcínou”.

“Nielen ja som tu [ktorý’je] poškodený vakcínou; je tu’ďalší človek, ktorému tá vakcína COVID-19 zničila život’. Poznám ľudí, ktorí prišli o nohy – amputácie. Poznám ľudí s chorým srdcom, ako som ja, Rishi Sunak.”

Vystúpil aj druhý člen publika, ktorý odsúdil “mlčanie v tlači” v súvislosti so škandálom “poškodení spôsobených vakcínou” a uviedol, že jeho svedectvo bolo cenzurované:

Mlčanie v tlači, pretože – môj príbeh v tlači – som musel ísť na vládu, aby sa vyjadrila, a oni ich prinútili, aby všetky tie veci [o poškodení spôsobenom vakcínou] odstránili.

Watt uviedol, že vládny ’systém “žltých kariet”, ktorý mal slúžiť na nahlasovanie a urýchlenie odškodnenia za “poškodenia spôsobené vakcínami”, nebol “vhodný na tento účel.”

Znepokojený Sunak odpovedal, že je “rád”, že sa môže týmito prípadmi zaoberať, a povedal:

Samozrejme, ak existujú individuálne okolnosti, ktoré sa neosvedčili, tak’preto máme systém odškodnenia a ja’sa uistím, že budeme sledovať vaše prípady.

Sunak sa potom vrátil k zdôvodneniu vládnej politiky v rámci COVID – že politici sa riadia radami “lekárskych odborníkov”:

Posledná vec, ktorú by som povedal, je, že sme prešli pandémiou ako všetci ostatní v bodoch, keď išlo o vakcínu.

Tieto rozhodnutia sa vždy prijímali na základe lekárskych odporúčaní našich lekárskych expertov, aby nám ako politikom, ktorí samozrejme nie sú lekári, povedali, ako najlepšie zaviesť vakcínu, čo je v záujme verejného zdravia, aké je poradie priorít, ako by sa to malo urobiť, kto by mal mať nárok.

To bolo niečo, čo lekári odporučili, a tým’sme sa riadili.

Čítajte: V rámci štúdie Moderna sa prvým pacientom vo Veľkej Británii aplikuje experimentálna mRNA ‘vakcína proti rakovine’

Testovanie tohto tvrdenia o spoliehaní sa na lekársku expertízu je odpoveďou na otázku, prečo britský premiér nevie o škandalóznych škodách spôsobených takzvanými “vakcínami.”

Rastúci škandál

Ako sa teda “lekárskym odborníkom” darí vo Veľkej Británii,

Doktor David Cartland je jedným z “lekárskych expertov”, ktorí utrpeli ostrakizmus a poškodenie reputácie za to, že hovorili proti škodlivosti vakcín a proti autoritárskej vládnej politike, ktorá je základom širšieho režimu COVID.

V nedávnom podcaste pre “Lekárov za slobodu” platformu, ktorú organizoval spolu s dr. Patom Morrisseym, Cartland upozornil na to, ako britské vládne rady usmerňujú ľudí, aby nahlasovali akékoľvek “dezinformácie”, ktoré “spochybňujú vládne usmernenia” rovnako ako podozrenia z teroristických činov.

Cartland to spomína v čase 7:25 vo vysielaní, v ktorom podrobne opisuje vývoj “pandémie.”

Je to proces, ktorým sa riadil, vďaka svojmu “pozorovaniu“krvných zrazenín a ľudí, ktorí v krátkom čase zomreli,” z podávania tzv.”

Cartland je praktizujúci kresťan, ktorý bol opakovane dehonestovaný zo sociálnych médií za to, že poukázal na obrovské škody spôsobené injekciami propagovanými ako “bezpečné a účinné.”

Cartland, ktorý roky čelil profesionálnym a osobným útokom za svoj postoj k vakcínam, teraz čelí lekárskemu tribunálu, ktorý by ho mohol zbaviť práva vykonávať lekársku prax – na základe obvinení z “transfóbie” a “obťažovania.” Nedávno oznámenie na jeho twitterovom účte uvádza:

Mám byť obvinený a poslaný na MPT [tribunál pre lekárov] GMC za to, že ME je tyran, obťažovateľ a podnecovateľ nenávisti za to, že som upozornil na preukázateľné lži.

Oh a za to, že som transfób (dôkazy o tom sú skutočne smiešne!).

GMC naďalej ignoruje prima facie dôkazy o tom, že je to naopak a že som obeťou tohto koordinovaného útoku na moju licenciu na výkon lekárskej praxe.

Pak opakovane pomenul tajnú “77. brigádu” britskej armádnej spravodajskej služby v príspevkoch na sociálnych sieťach, v ktorých dokumentuje pokusy o potlačenie jeho pokusov o varovanie pred nebezpečenstvami “vakcín”

Prečo sa tento lekár sťažuje na tajnú armádnu spravodajskú jednotku, ktorá bola proti nemu použitá? Takéto opatrenia priznala samotná vláda Spojeného kráľovstva začiatkom minulého roka.

Jeho tvrdenia o autoritatívnych opatreniach nad kontrolou rozprávania COVID sú podložené dôkazmi, že britská armádna rozviedka skutočne špehovala kritikov uzamknutia.

V tomto videu z januára 2023 britský novinár Rod Liddle reagoval na prvú správu organizácie Big Brother Watch, ktorá sa zaoberá sledovaním a ktorej vyšetrovanie odhalilo, že tajná “brigáda 77” “prehľadávala sociálne médiá, aby vyhodnotila britské dezinformácie” o COVID. V januári 2023 vtedajší britský minister obrany Ben Wallace priznal, že táto vojenská jednotka bola nasadená proti britskej verejnosti, aby ju špehovala – a cenzurovala –.

Liddle poznamenal, že “liberáli nechcú o takýchto veciach informovať”s tým, že noviny Times ani BBC tento príbeh neprevzali. Prečo o tom’neinformovali etablované médiá?"

“Nezaujíma ich, keď zákony porušujú ľudia, s ktorými súhlasia.”

Takýto “druh vecí”zahŕňal monitorovanie popredného kritika uzamknutia Petra Hitchensa. Big Brother watch vtedy uviedol:

Vyšetrovanie Big Brother Watch’identifikovalo množstvo poslancov, novinárov, špičkových akademikov a aktivistov, ktorých príspevky na sociálnych sieťach boli monitorované a zaznamenávané v tajných správach.

Monitorovanie bolo doplnkom k cenzúre, pričom komentáre boli označené a odstránené. Zo samostatnej správy zverejnenej v januári 2023 vyplýva, že kampaň sledovania a cenzúry zahŕňa kritiku akejkoľvek vládnej politiky – nielen tej, ktorá sa týka COVID.

“Tajné jednotky Whitehallu monitorovali prejavy vládnych kritikov’ na internete – vrátane poslancov, akademikov, novinárov, aktivistov za ľudské práva a verejnosti – pod zámienkou boja proti ‘dezinformáciám.’”

Správu s názvom “Ministerstvo pravdy – Tajné vládne jednotky špehujú vaše prejavy,” nájdete zde. Dedičstvo koordinovaného úsilia očierniť a podkopať kritikov vládnej politiky COVID bolo svedkom po Sunakovej’odpovedi Wattovi.

Mediálny biznis ako obvykle

Deň po Sunakovej’výmene názorov s Johnom Wattom, redaktorom U.K. Daily Mirror, Kevin Maguire, vystúpil v televízii, aby diskutoval o zásluhách britských politických lídrov, ktorí odpovedajú priamo verejnosti.

“Pozerali ste tú časť, kde sa nejaký ‘antivaxxer’ pustil do Riša Sunaka a stále dookola?”

“Prečo by sa tomu [opozičný líder] Keir Starmer vystavoval?"”

Na výroky Maguire’upozornila charitatívna organizácia VIBUK, ktorá bola založená na kampaň za zviditeľnenie a práva “poškodených očkovaním”, v post na X (predtým Twitter) 13. februára:

Dnes Kevin Maguire označil Johna Watta za anti-vaxer.

John po očkovaní vakcínou spoločnosti Pfizer kriticky ochorel a teraz trpí ochorením srdca a POTS.

Podstúpil očkovanie, takže zjavne nie je ‘proti’ vakcíne, ale ľudia ako Kevin Maguire sa naďalej snažia očierňovať tých, ktorí sa ozývajú. Snažia sa nás umlčať!

Čítajte: Pfizer’v reklame na Super Bowl ohromujúco nespomína svoju vakcínu COVID ‘alebo dr. Fauciho

V príspevku požiadal o svedectvo poškodených, ktorí odpovedali množstvom príbehov o poškodeniach, ktoré zmenili život, vrátane srdcových ochorení, poškodení orgánov, oslabenia a smrti.

Watt odpovedal na obvinenie “antivaxer” v časti odvysielanej na GB News, pričom zdôraznil, že užil “tri z týchto vakcín.”

“Čo je to antivaxxer? Vzal som si tri z týchto vakcín,” Watt uviedol. “Jazyk, ktorý ľudia používajú – hovoria ‘antivaxx’ – rozprávanie o bezpečných a účinných – môže mi niekto ukázať jeden prípad, keď niekoho zachránila vakcína?”

“Pretože od zavedenia očkovania došlo k masívnemu nárastu úmrtí ľudí.”

“Jedným z dôvodov, prečo som prehovoril, je, že sa nechcem stať ‘náhle zomrelým’ štatistikom.”

Watt’prípad teraz predložil premiérovi. Jeho príbeh je zasadený do širšieho kontextu autoritárskeho nátlaku, cenzúry, prenasledovania lekárskych expertov a mrazivého pripomenutia zo strany Big Brother Watch’Silkie Carlo, ktorá v januári 2023 povedala:

Je hlboko znepokojujúce, že minister obrany podľa všetkého naznačil, že vojenská sila bola zámerne nasadená voči používateľom sociálnych médií v Spojenom kráľovstve.

Je nevyhnutné, aby sa digitálne aktivity 77. brigády’vo Veľkej Británii urýchlene vyšetrili.

Nie došlo k žiadnemu vyšetrovaniu. To, že “dezinformácie” “antivaxerov” sú pre Riša Sunaka šokom, naznačuje, že operácia na potlačenie pravdy o “vakcínach” bezpečne a účinne izolovala britského premiéra od hroznej pravdy.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť