heart-damage-covid-vaccines-feature-800x417-1-810x500.jpg

CDC vypracovala, ale nikdy nezverejnila varovanie o rizikách COVID injekcie, aby sa vyhla "poplachu", naznačujú e-maily

29
Neutral

Začiatkom tohto mesiaca denník The Epoch Times informoval, že získal interný e-mail Dr. Demetre Daskalakisa, riaditeľa oddelenia prevencie HIV/AIDS v Národnom centre pre prevenciu HIV/AIDS, vírusových hepatitíd, pohlavne prenosných chorôb a tuberkulózy. E-mail odhalil existenciu “návrhu upozornenia na myokarditídu a mRNA vakcíny.” Ale hoci bola kópia upozornenia pripojená k e-mailu, bola príliš silne redigovaná na to, aby sa dala prečítať.

Dňa 25. januára Epocha uverejnila pokračovanie ďalších e-mailov medzi zástupcami očkovacieho priemyslu a oddelením CDC pre vírusové choroby’ dr. Sarou Oliverovou.

“Chcela som sa uistiť, že ste o tom informovaní, než sa niečo zverejní,” napísala Oliverová 21. mája 2021. “Možno viete, ale boli zaznamenané obavy z myokarditídy u dospievajúcich a mladých dospelých po prijatí mRNA vakcín. Našťastie sa zdá, že tieto prípady sú relatívne mierne, ale existujú obavy, že musíme poskytovateľov o tomto probléme informovať. CDC diskutuje o možnostiach komunikácie a zajtra možno budeme mať viac informácií.”

O štyri dni neskôr napísala, že úradníci zvažujú “pre a proti oficiálneho varovania HAN,” alebo CDC Health Alert Network, čo je podľa nej pravdepodobné kvôli štandardnému postupu, ale dodala, že “ľudia tiež nechcú pôsobiť poplašne.”

Oliverová sa v e-mailoch ospravedlnila aj za nedostatok “solídnejšej komunikácie,” čo podľa nej súvisí s tým, že “[t]o sa tu rýchlo mení.”

“FDA naďalej spolupracuje s CDC na monitorovaní známych bezpečnostných rizík súvisiacich s vakcínami a určuje, ako najlepšie zabezpečiť, aby sa všetky relevantné bezpečnostné informácie dostali k verejnosti, poskytovateľom zdravotnej starostlivosti a lekárom,” odpovedal hovorca agentúry pre Epochu. “Po dôkladnom posúdení a keď bolo potenciálne riziko jasné, FDA aktualizoval informačné listy pre vakcíny COVID-19 a komunikoval s verejnosťou spôsobom, ktorý bol stanovený ako primeraný vyhodnotenému riziku.”

Iní boli s postupom federálneho zdravotníckeho zariadenia’oveľa menej spokojní.

“Nemôžem’ani uveriť tomu, že to bola vôbec diskusia, v ktorej sa akože’nechceme’ich znepokojovať,’”reagovala obhajkyňa bezpečnosti liekov Kim Witczaková. “Musíme ľudí znepokojovať. Potrebujeme, aby si ľudia uvedomili, že ide o skutočný potenciálny [problém], ktorý sa môže stať.”

“CDC’zjavné rozhodnutie nevydať okamžite oficiálne upozornenie pre lekárov, v ktorom by ich varovali pred zvýšeným rizikom myokarditídy a perikarditídy u očkovaných osôb, je nielen neospravedlniteľné, ale’je to nesprávny postup,” povedal republikán U.S. senátor Ron Johnson z Wisconsinu, jeden z najhlasnejších kritikov Kongresu’vakcín COVID.

Verejné zdravotníctvo sa v drvivej väčšine prípadov stavia odmietavo k skúmaniu problémov s vakcínami COVID na báze mRNA od spoločností Pfizer a Moderna, ktoré boli vyvinuté a preskúmané v rámci frakcia z čas vakcíny zvyčajne zaberajú v rámci iniciatívy bývalého prezidenta (a pravdepodobného republikánskeho kandidáta na prezidenta v roku 2024) Donalda Trumpa’Operation Warp Speed, napriek tomu obavy pretrvávajú vďaka veľkému množstvu dôkazov potvrdzujúcich, že prinášajú významné zdravotné riziká.

Federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí súvisiacich s vakcínami (VAERS) uvádza k 29. decembru 36 986 úmrtí, 213 536 hospitalizácií, 21 335 infarktov a 28 052 prípadov myokarditídy a perikarditídy, okrem iných ochorení. Štúdia z apríla 2022 z Izraela uvádza, že samotná infekcia COVID nemôže plne vysvetliť čísla myokarditídy napriek tomu, že sa všeobecne tvrdí opak.

Obhajcovia JAB rýchlo zdôrazňujú, že hlásenia predložené do VAERS sú nepotvrdené, keďže ich môže predložiť ktokoľvek, ale výskumníci CDC zistili “vysokú mieru overenia hlásení o myokarditíde do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.

A správu za rok 2010predložil USA. Ministerstva zdravotníctva a ľudských služieb’ (HHS’Agency for Healthcare Research and Quality (AHRQ) upozornila, že VAERS zachytila “menej ako 1 % nežiaducich udalostí pri očkovaní.”K problému nedostatočného hlásenia sa vyjadrila aj agentúra Webová stránka VAERS ponúka len to, že “závažnejšie a neočakávané zdravotné udalosti sú pravdepodobnejšienahlásené ako menej závažné” (zvýraznenie doplnené).

V roku 2021 projekt Veritas vniesol svetlo na niektoré dôvody takéhoto nedostatočného nahlasovania pomocou tajného videa z vnútra Phoenix Indian Medical Center, zariadenia prevádzkovaného v rámci programu HHS’Indian Health Service, v ktorom lekárka pohotovosti dr. Maria Gonzalesová lamentuje nad tým, že prípady myokarditídy nie sú hlásené, “pretože ich chcú strčiť pod rohožku” a zdravotná sestra Deanna Parisová potvrdzuje, že vidí “veľa” ľudí, ktorí “ochoreli na vedľajšie účinky” injekcií COVID, ale “nikto” ich nehlási do VAERS, “pretože napísať tú prekliatu vec trvá viac ako pol hodiny.”

Viac, VAERS nie je jediným zdrojom údajov obsahujúcim červené vlajky. Údaje z databázy Pentagónu’Defense Medical Epidemiology Database (DMED) ukazuje, že v roku 2021 došlo k drastickému nárastu rôznych diagnóz závažných zdravotných problémov oproti predchádzajúcemu päťročnému priemeru, vrátane hypertenzie (2,181 %), neurologických porúch (1 048 %), sklerózy multiplex (680 %), Guillainovho-Barrého syndrómu (551 %), rakoviny prsníka, (487 %), ženskej neplodnosti (472 %), pľúcnej embólie (468 %), migrény (452 %), poruchy funkcie vaječníkov (437 %), rakoviny semenníkov (369 %) a tachykardie (302 %).

Vedúci výrobca injekcií COVID, spoločnosť Pfizer , daroval viac ako 8 mil.5 miliónov eur politickým kandidátom, vedúcim PAC, obchodným združeniam a straníckym výborom zastupujúcim obe strany v minulom roku, čo podnecuje podozrenie, prečo sa proti vakcíne tejto spoločnosti’stavia len hŕstka celoštátne významných funkcionárov GOP, ako napríklad Johnson a floridský guvernér Ron DeSantis.