NAM08531-scaled-e1706549695351-810x500.jpg

Doktor Trozzi prišiel o lekársku licenciu kvôli postoju k COVID, plánuje sa odvolať

17
Kultúra života

Ottarijský’profeminista Dr. Mark Trozzi prišiel o licenciu za to, že odhalil pravdu o ‘pandémii COVID’ a jej vakcínach. 

Disciplinárny tribunál College of Physicians and Surgeons of Ontario (CPSO) pod vedením registrátora dr. Nancy Whitmoreovou, rozhodol o odobratí Trozziho’lekárskej licencie, pretože odmieta prestať vystupovať proti nebezpečenstvám vakcín COVID a korupcii lekárskeho systému. 

“Tribunál pri svojom rozhodovaní odmietol prípady Najvyššieho súdu z roku 1939, podľa ktorých majú Kanaďania absolútne ústavné právo vyjadrovať menšinové názory na akúkoľvek tému,” uvádza sa v tlačovej správe Trozziho’právneho zastúpenia Litigation Works. 

“To umožnilo tribunálu rozhodnúť, že kolégium má právo regulovať vyjadrovanie svojich členov v mene verejného záujmu,” dodáva sa v ňom.  

RELEVANTNÉ: Dr. Trozzi čaká na rozhodnutie ontarijských lekárov po ich stretnutí, na ktorom budú diskutovať o odobratí jeho licencie

V exkluzívnom rozhovore pre LifeSiteNews Trozzi uviedol, že je “prekvapený úrovňou trestnej nedbanlivosti spôsobujúcej masové vraždy, ktorej’sa dopustila CPSO.”

Vysvetlil, že “potreboval, aby vydali toto rozhodnutie, pretože iní lekári nebudú’prechádzať tým, čím som práve prešiel ja, pretože”je to zmanipulovaný systém.”

Aj keď Trozzi vie, že nebolo potrebné, aby bojoval vo svojom prípade v Ontáriu, keď ho mohli oslavovať na konzervatívnejších miestach, ako je napríklad Florida, odmieta nechať obyvateľov Ontária bez ochrany pred lekárskou tyraniou.

“Držím to, aby sa tu veci napravili, pretože občania Ontária sú odrezaní od každej sestry a každého lekára, ktorí si zachovali chladnú hlavu a urobili správnu vec,” vyhlásil.

Trozzi vysvetlil, že teraz sa môže so svojím prípadom obrátiť na divízny súd v Ontáriu, kde dúfa, že súd preskúma vedecké poznatky a nerozhodne na základe politických motívov. Dúfa, že tento súd rozhodne v jeho prospech, najmä vzhľadom na nedávne rozhodnutie federálneho súdu rozhodnutie, ktoré konštatovalo, že použitie výnimočného zákona premiérom Justinom Trudeauom’na ukončenie Konvoja slobody 2022 nebolo “opodstatnené.”

RELEVANTNÉ: Rozhodnutie zbaviť Trozziho licencie  prišlo takmer dva mesiace po tom, ako Trudeauova vláda použitie zákona o mimoriadnych udalostiach označila za ‘neodôvodnené,’porušenie práv Charty

Rozhodnutie o odobratí Trozziho licencie  prišlo takmer dva mesiace po tom, ako iniciálneho stretnutia, na ktorom sa diskutovalo o Trozziho’prípade. Podľa tlačovej správy sa rozhodnutie vo veľkej miere opieralo o predchádzajúce rozhodnutie o disciplinárnom konaní, v ktorom sa tvrdilo, že Trozzi spôsobil škodu šírením dezinformácií. Rozhodnutie bolo prijaté napriek tomu, že chýbali dôkazy o tom, že Trozzi’s svojimi výrokmi niekedy poškodil pacienta alebo člena verejnosti. 

Tribunál navyše odmietol 41-stranovú správu s 29 vedeckými odkazmi, ktoré podporovali Trozzi’soveľké obavy z vakcín COVID. Pozoruhodné je, že hlavný súdny znalec CPSO’Dr. Andrew Gardam priznal, že sa nikdy nepokúsil vyvrátiť dôkazy Trozzi’ 

“Keďže dr. Trozzi’právo odvolať sa na divíznom súde je založené na zákone, súd bude musieť použiť najvyšší štandard preskúmania všetkých právnych otázok, a týmto štandardom je správnosť,”vysvetlil Trozzi’právny zástupca Michael Alexander.  

“Inými slovami, Súdny dvor bude musieť určiť, či Súdny dvor dostal správnu odpoveď na každú kľúčovú právnu otázku; a ak nie, Súdny dvor bude povinný opraviť odôvodnenie Súdneho dvora ”dodal. “Kolégium ešte nikdy nemuselo čeliť zásadnému spochybneniu svojej právomoci na tomto základe.” 

Alexander zrejme dúfa, že odvolanie bude úspešné, keď povedal: “Pri preskúmaní správnosti bude pre kolégium veľmi ťažké odôvodniť svoje pôvodné rozhodnutie o vyšetrovaní Dr. Trozziho.” 

“Podľa právnych predpisov musí mať kolégium rozumné a pravdepodobné dôvody, čo je trestnoprávny štandard, aby sa domnievalo, že člen spáchal trestný čin, a až potom môže začať vyšetrovanie,” pokračoval.  

“Kolégium však vo svojich príkazoch nepopísalo žiadne dôkazy, ktoré by potvrdzovali pravdepodobné presvedčenie, že Dr. Trozzi urobil niečo zlé, a dokonca neuviedlo ani konkrétny trestný čin,” zdôraznil Alexander. “Odvolanie by malo uspieť už len v tomto bode.” 

V roku 2020, počas ‘pandémie’, si Trozzi, veterán pohotovosti s 25-ročnou praxou, všimol, že hlavný prúd rozprávania o ‘mimoriadnej situácii’ v oblasti verejného zdravia je hlboko chybný. Zatiaľ čo médiá informovali o preplnených pohotovostiach, nemocnica Trozzi’zostávala relatívne prázdna. To ho inšpirovalo k výskumu vedeckých faktov o COVID-e.   

V záujme ochrany nielen svojich pacientov, ale ľudí na celom svete, Dr. Trozzi propagoval alternatívne spôsoby liečby COVID-19 a verejne vysvetľoval, prečo injekcia COVID nie je “vakcína.” 

Na odvetu bol Dr. Trozzi zakázaný vydávať lekárske výnimky pre očkovanie COVID-19, požiadavky na maskovanie a testovanie v roku 2021. Nebol sám: V tom čase CPSO uviedla, že dočasné príkazy boli vydané v súlade so zákonom o regulovaných zdravotníckych povolaniach, ktorý umožňuje obmedziť licenciu člena, ak sa regulačný orgán domnieva, že určitá prax “vystavuje alebo môže vystaviť pacientov poškodeniu alebo zraneniu.” 

CPSO zakročila proti mnohým lekárom, ktorí počas epidémie COVID nedodržali štandardný protokol. Robila to tak vytrvalo, že Dr. Robert Malone nedávno vyjadril sa proti tomu, čo označil za “prevýchovu” disidentských kanadských lekárov. 

CPSO doteraz iniciovala právne kroky proti Trozzimu a najmenej piatim ďalším lekárom, ktorí sa zaviazali plniť svoje povinnosti vyplývajúce z Hippokratovej prísahy v súvislosti s COVID: Mary O’Connor,  RochangéKilian, Celeste Jean Thirlwell,  Patrick Phillips,  a  Crystal Luchkiw. 

Dary, ktoré sú v súčasnosti jediným zdrojom príjmov pre neho a jeho rodinu, je možné poukázať prostredníctvom účtu dr. Trozzi’na internetovej stránke, https://drtrozzi.org. 

SÚVISIACE: Dr. Mark Trozzi varuje, že súhlas s lekárskou tyraniou povedie k ‘forme pekla na zemi’