Shutterstock_2414060749-810x500.jpg

Arizonská okresná vláda prijala rezolúciu "Ban the Jab", v ktorej vyhlásila zábery COVID za "biologické zbrane

35
Neutral

Republikánsky výbor najväčšieho arizonského okresu prijal rezolúciu, v ktorej vyzýva štát, aby zakázal predaj injekcií COVID a vyhlásil, že ide o biologické zbrane.”

Republikánsky výbor okresu Maricopa (MCRC) hlasoval za rezolúciu 13. januára veľkou väčšinou, keď za ňu hlasovalo 1 306 poslancov a 188 bolo proti, ako v utorok v relácii Steve Gruber Show potvrdil Dan Shultz z Precinct Strategy. 

Shultz, právnik a bývalý dôstojník ľudskej spravodajskej služby americkej armády, povedal Gruberovi, že takzvané COVID “vakcíny” “nie sú vakcíny”, ale smrtiace “bioteroristické” zbrane, ktoré treba zastaviť.

Schultz predložil rezolúciu MCRC aj štátnemu výboru arizonskej GOP, ktorý ju predloží na hlasovanie 27. januára.

Doteraz sa o nej rozhodlo 10 republikánskych okresných stranyna Floride prijali rezolúciu o zákaze Jab, rovnako ako Idaho Republican Party a Clackamas County GOP v Oregone, podľa Dr. Josepha Sansoneho, psychoterapeuta, ktorý je autorom pôvodného uznesenia.

Dole je text verzie GOP okresu Maricopa:

Zakázať uznesenie Jab

Kde: 

1) silné a dôveryhodné dôkazy ukazujú, že COVID-19 a injekcie COVID-19 sú biologické a technologické zbrane; 

2) klinické údaje spoločnosti Pfizer’odhalili 1 223 úmrtí, 42 000 nežiaducich prípadov, 158 000 nežiaducich udalostí a približne 1 000 vedľajších účinkov; 

3) obrovské množstvo ľudí zomrelo alebo bolo trvalo postihnutých po tom, čo im boli vpichnuté injekcie COVID-19; 

4) existujú silné a dôveryhodné dôkazy zo Švédska, že injekcie COVID-19 mRNA menia ľudskú DNA; 

5) vládne agentúry, médiá, technologické spoločnosti a iné korporácie sa dopustili obrovského podvodu tvrdením, že injekcie COVID-19 sú “bezpečné a účinné;” 

6) celoštátna veľká porota na Floride vyšetruje zločiny spojené s vakcínou COVID-19; 

7) pokračujúce pokusy na ľuďoch a odmietnutie informovaného súhlasu sú porušením Norimberského kódexu, ktoré predstavujú zločiny proti ľudskosti; a 

8) je rozumné sa pýtať a vyšetrovať, komu vakcíny COVID-19 poskytujú väčšiu imunitu: V mene zachovania ľudského rodu sa preto AZGOP týmto rozhoduje:  

1) vyzýva guvernéra a zákonodarný zbor štátu Arizona, aby zakázali predaj a distribúciu injekcií COVID-19 a všetkých injekcií mRNA v Arizone; a 

2) nalieha na generálneho prokurátora štátu Arizona, aby okamžite zabavil všetky injekcie COVID-19 a injekcie mRNA v Arizone a vykonal forenznú analýzu týchto tzv.”