Iver2-810x500.jpeg

Texaský lekár, ktorý používal ivermektín na liečbu COVID, sa stal terčom lekárskej komisie napriek nulovému počtu úmrtí

23
Kultúra života

Doktorka Mary Talley Bowdenová, lekárka s viac ako 25-ročnou praxou, má certifikát z otolaryngológie a spánkovej medicíny. V roku 2019 založila spoločnosť BreatheMD v Houstone. Dr. Bowdenová získala vzdelanie na Univerzite Severnej Karolíny v Chapel Hill, na Lekárskej fakulte Univerzity v Georgii v Auguste a na Lekárskej fakulte Texaskej univerzity, rezidentúru absolvovala na Stanfordskej univerzite. Je jednou z mála špecialistov na priamu starostlivosť v USA, ktorí neuzatvárajú zmluvy so žiadnymi zdravotnými poisťovňami a snažia sa ponúkať dostupnú starostlivosť s jasnými cenami.

Doktorka Bowdenová sa stala terčom útokov po tom, čo sa vyjadrila proti predpísaným protokolom na liečbu COVID-19 a experimentálnej vakcíne COVID. Stala sa terčom Texaskej lekárskej rady, amerického Úradu pre potraviny a liečivá a Houstonskej metodistickej nemocnice pre jej skorú liečbu viac ako 6 000 pacientov s COVID-19, napriek tomu, že jej záznamy neobsahovali žiadne úmrtia.

Jeho výsledky poukazujú na účinnosť jej protokolu v priamom protiklade s protokolmi, ktoré používali nemocnice. Protokoly, ktoré používajú nemocnice, sú podľa vládnych údajov, ktoré sa nachádzajú v systéme VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System), spojené s nespočetným množstvom úmrtí, hospitalizácií a nežiaducich účinkov.

Po úspechu Dr. Bowdenovej’s jej protokolmi podala Texaská lekárska rada proti nej formálnu sťažnosť za porušenie zákona o lekárskej praxi v Texase. Teraz, po niekoľkých odvolaniach, je jej ďalšie vypočutie naplánované na 29. apríla 2024.

Od začiatku pandémie Dr. Bowdenová a ďalší lekári používali vo svojich mimoriadne účinných liečebných protokoloch ivermektín, liek ocenený Nobelovou cenou&nbsp. V reakcii na to FDA iniciovala agresívnu kampaň proti používaniu ivermektínu pri liečbe COVID-19. FDA použil slávny “konský” odkaz, v ktorom sa uvádza: “Prečo by ste nemali používať ivermektín na liečbu alebo prevenciu COVID-19,” zdôrazňujúc, že ide o odčervovač pre kone a nemal by sa používať u ľudí. Túto správu možno stále nájsť na webovej stránke FDA 

Dr. Bowden a dvaja ďalší lekári zažalovali FDA za prekročenie svojich právomocí a podávanie návrhov na liečbu pacientov. Sudca Don Willett im dal za pravdu a vo svojom rozhodnutí vyhlásil, že “FDA nie je lekár.  Má právomoc informovať, oznamovať a upozorňovať  ale nie schvaľovať, odsudzovať alebo radiť. V súčasnosti sa tento prípad vracia na okresný súd USA v Galvestone na ďalšie prerokovanie.

Dr. Bowden zažaloval aj Houston Methodist za urážku na cti. Hoci bol jej prípad zamietnutý, odvolala sa a sudca sa prípadom zaoberal 12. decembra 2023. Neočakáva, že sa v tomto prípade do roka niečo dozvie.

Na začiatku pandémie COVID-19 začala doktorka Bowdenová používať na liečbu svojich pacientov monoklonálne protilátky a mala veľký úspech. Vysvetlila, že kedykoľvek ich bude potrebovať viac, môže si ich objednať a budú jej doručené na druhý deň. Distribúciu monoklonálnych protilátok však prevzala vláda. Keď sa tak stalo, bolo pre ňu čoraz ťažšie ich získať, až ich vláda jednoducho prestala dodávať. Doktorka Bowdenová tvrdí, že to bolo preto, aby sa presadila vakcína COVID-19.

Monoklonálne protilátky boli účinné a podľa nej sa pacienti na druhý deň otočili, ak boli liečení včas. Zdôraznila, že včasná liečba vedie k lepším výsledkom.

Keď sa jej nepodarilo získať ďalšie monoklonálne protilátky dodávané vládou, obávala sa, že už nebude nič iné také účinné. Zistila však, že ivermektín a hydroxychlorochín fungujú rovnako dobre.

V roku 2021 sa útoky na ivermektín a hydroxychlorochín exponenciálne zvýšili. Doktorka Bowdenová a ďalší sa domnievajú, že čím viac ivermektín, generický liek na predpis, ohrozoval lukratívny farmaceutický priemysel, tým viac nepriateľov sa mu nahromadilo.

V súčasnosti je viac ako 17 000 lekárov, ktorí podporujú včasnú liečbu a protokol, ktorý používa doktorka Bowdenová.

Dodatočne dr. Bowdenová vysvetlila, že v súčasnosti existuje obrovské množstvo údajov, ktoré dokazujú, že bodkovité proteíny vo vakcínach COVID-19 spôsobujú štyri hlavné oblasti ochorení: kardiovaskulárne, neurologické, krvné zrazeniny a imunologické abnormality.

Z tohto dôvodu je jej prioritou urobiť všetko pre to, aby sa vakcína COVID-19 stiahla z trhu. Spolupracuje s volenými predstaviteľmi a politickými kandidátmi, aby sa tieto nebezpečné vakcíny stiahli.  Povedala, že je rada, že každým dňom sa k tejto iniciatíve pripájajú ďalší a ďalší.

Doktorka Bowdenová sa tiež obáva a zameriava sa na detský očkovací kalendár, ktorý v súčasnosti zahŕňa vakcínu COVID-19. Vysvetlila, že je to desivé, pretože väčšina rodičov dôveruje vláde a robí to, čo im povie.  Dúfa však, že sa viac rodičov prebudí a uvedomí si nebezpečenstvo vakcíny COVID-19.

Podľa názoru doktorky Bowdenovej neexistuje žiadny dôvod, aby deti dostávali tieto očkovania. … Nemáme žiadne údaje o dlhodobej bezpečnosti.”

Doktorka Bowdenová ďalej uviedla, že keď sa pozrela na svoje nové stretnutia s pacientmi, viac ako sedem percent z nich je pre pretrvávajúce chronické oslabujúce zdravotné problémy, ktoré sa vyvinuli po tom, ako sa jednotlivci dali očkovať. Ďalej povedala, že je veľmi ťažké diagnostikovať myokarditídu u neverbálneho dieťaťa. Ako môže dieťa oznámiť, že má bolesti na hrudníku, čo je hlavný príznak myokarditídy?"

Doktorka Bowdenová sa obáva, že tieto deti dostanú myokarditídu — trvalé zjazvenie srdca — a potom jedného dňa skolabujú na futbalovom ihrisku. To je to, na čo sa pozeráme, zdôraznila.

Každá iná vakcína s takýmto záznamom by bola podľa doktorky Bowdenovej už dávno stiahnutá z trhu. Vysvetlila, že pri epidémii prasacej chrípky v roku 1976 prestali vakcínu podávať po 25 úmrtiach.  V súčasnosti je na stránke VAERS nahlásených viac ako 36 000 úmrtí, čo je pravdepodobne len jedno percento skutočného počtu v dôsledku podhodnoteného hlásenia.  Napriek tomu sa táto vakcína stále propaguje.

Vážne obavy vyvoláva aj protokol, ktorý nemocnice používajú na liečbu pacientov s COVID-19. Zákon CARES poskytuje nemocniciam stimuly na používanie liečby, ktorú riadi výlučne federálna vláda s podporou Národného inštitútu zdravia. Tieto stimuly sú finančné a poskytujú nemocniciam platby za nasledovné: diagnóza COVID, prijatie do nemocnice, použitie Remdesivir  (liek, ktorý preukázateľne spôsobuje zlyhanie obličiek u 25 % ľudí, ktorí ho užívajú), pacient je napojený na ventilátor a ak pacient zomrie a príčina smrti je uvedená ako COVID-19.

Tieto stimuly neboli navrhnuté na liečbu pacientov a uľahčenie ich zdravia, ale na pomoc pri ich smrti, upozornil doktor Bowden.

Posledný týždeň FDA varoval pred katastrofálnym poklesom priemernej dĺžky života a len za posledných deväť mesiacov tohto roka nečakane zomrelo viac ako 158 000 Američanov ako za celý rok 2019, pred zavedením vakcíny COVID-19. Aby sme toto číslo uviedli do kontextu, je to viac obetí ako vo všetkých vojnách od Vietnamu dohromady.

Doktor Bowden vyjadril hlboké znepokojenie nad tým, čo sa deje so zdravotníckym priemyslom. Vysvetlila, že lekári stratili svoju autonómiu a teraz sú zamestnancami, ktorí prijímajú príkazy od vlády a správcov, ako majú liečiť svojich pacientov. Mnohí z nich sú podľa nej ovce, ktoré ticho sedia a robia to, čo sa im povie, a nie to, čo je správne podľa lekárskej doktríny “najprv neublížiť.” Sympatizovala s tým, že majú rodiny a hypotéky, ale povedala, že sa nemôžu nechať ovládať nekalými silami.

Preprinted with permission from American Thinker