Screenshot-2023-12-05-at-1.08.03-PM-810x500.png

Profesor neurológie tvrdí, že Kanada pravdepodobne zaplatila za vakcíny COVID viac ako všetky ostatné krajiny

37
Neutral

Profesor neurológie tvrdí, že Kanada pravdepodobne zaplatila najvyššie ceny na svete za experimentálne vakcíny COVID-19. 

Profesor Univerzity Britskej Kolumbie Steven Pelech sa 26. novembra vo Vancouveri pripojil k aktivistom za rodinu a slobodu, vrátane poslankyne Európskeho parlamentu Christine Andersonovej, a diskutoval o tom, ako Kanada zaobchádza s vakcínami COVID.  

“Takže sa rokovalo, samozrejme, že to bola tajná zmluva,” povedal s odkazom na predaj experimentálnych vakcín COVID v Kanade. “Stále nevieme, koľko sme zaplatili za jednu injekciu.”  

Kým oficiálne číslo nie je známe, Pelech prezradil, že kanadský generálny audítor “nám dal indíciu a tá sa blížila k 38 dolárom za injekciu” za vakcínu od spoločnosti Pfizer.  

Toto číslo je porovnateľné s tým, že v Spojených štátoch a Európe sa platí približne 22 - 23 dolárov za injekciu. Pozoruhodné je, že výroba vakcíny stála spoločnosť Pfizer približne 1,18 amerického dolára za injekciu.  

Viac, vo svojej pripravovanej knihe Down the COVID-19 Rabbit Hole: Independent Scientists and Physicians Unmask the Pandemic Pelech píše, že vakcína v Albánsku, Brazílii a Južnej Afrike stála U.S.A.USD, 12 USD, 10 USD a 10 USD. 

“Kanada zaplatila za tieto vakcíny pravdepodobne najvyššie ceny na svete, dodal.  

Podľa Pelecha kanadská vláda pod vedením premiéra Justina Trudeaua vyjednala nákup siedmich očkovacích látok COVID pre každého Kanaďana. Dodal, že dohoda bola stanovená ešte pred schválením vakcín v Kanade.  

Pozoruhodné je, že Pelechove vyjadrenia prichádzajú len niekoľko dní pred zverejnením správy Statistic Canada ukázala, že po uvoľnení takzvaných “bezpečných a účinných” vakcín prudko vzrástol počet úmrtí na COVID-19 aj na “nešpecifikované príčiny”. 

LifeSiteNews zverejnil rozsiahly výskum o nebezpečenstvách spojených s podaním experimentálnej vakcíny, vrátane poškodenia srdca a krvných zrazenín.   

Ako LifeSiteNews predtým informoval, Health Canada objednala u spoločnosti Pfizer Canada 238 miliónov injekcií COVID, čo zahŕňa približne 30 miliónov na roky 2023 a 2024. Celkové náklady len na zákazku so spoločnosťou Pfizer neboli zverejnené a ministerstvo zdravotníctva sa odmietlo vyjadriť k celkovým nákladom.   

Trudeauova vláda s pomocou ministerstva zdravotníctva intenzívne propagovala injekcie COVID, ktoré boli urýchlene uvedené na trh. Stále propaguje očkovacie látky, tentoraz nedávno schválené booster. 

V roku 2021 Trudeau povedal Kanaďania “vehementne odmietajú očkovanie” neveria “vo vedu,” sú “často mizogýni, často rasisti,” a položil otázku, či by Kanada mala naďalej “tolerovať týchto ľudí.”  

A nedávna štúdia vypracovaná výskumníkmi z kanadskej Correlation Research in the Public Interest zistili, že v 17 krajinách existuje “jednoznačná príčinná súvislosť” medzi vrcholmi úmrtnosti zo všetkých príčin a rýchlym zavedením očkovania a posilňovacích látok COVID.  

V októbri LifeSiteNews informovalio tom, ako polyomavírus Simian Virus 40 (SV40), čo je sekvencia DNA spojená s opicami, o ktorej je známe, že spôsobuje rakovinu, keď sa používala v starých vakcínach proti detskej obrne, potvrdila spoločnosť Health Canada, že sa nachádza v očkovacej látke COVID spoločnosti Pfizer, pričom túto skutočnosť výrobca vakcíny úradníkom nezverejnil. 

V novembri predstavitelia kanadského ministerstva zdravotníctva odmietli zverejniť údaje týkajúce sa interných auditov súvisiacich s krízou COVID, ktoré podľa vlastného memoranda ministerstva poukazujú na “kritické nedostatky a medzery”