Canada-vaxx-810x500.jpeg

Po masovom očkovaní v Kanade prudko vzrástol počet úmrtí na "nešpecifikované" ochorenia aj na COVID

35
Kultúra smrti

Z nedávno zverejnenej vládnej správy vyplýva, že po vydaní takzvaných “bezpečných a účinných” vakcín prudko vzrástol počet úmrtí na COVID-19 aj na “nešpecifikované príčiny”.

Dňa 29. novembra líder Ľudovej’strany Kanady (PPC) Maxime Bernier, odvolávajúc sa na správu kanadského štatistického úradu z 27. novembra, poukázal na to, že v roku 2022, po zavedení vakcíny COVID, sa zvýšil počet úmrtí na COVID, pričom prudko vzrástol aj počet úmrtí z “nešpecifikovaných” príčin.   

“Nielenže v roku 2022 bolo viac oficiálnych úmrtí na COVID ako v rokoch 2021 a 2020 napriek tomu, že 85 % Kanaďanov dovtedy dostalo údajne ‘bezpečnú a účinnú’ vakcínu,” napísal Beriner na X, predtým známom ako Twitter.  

“Ale počet úmrtí v dôsledku ‘iných zle definovaných a nešpecifikovaných príčin úmrtnosti’ prudko vzrástol z 3 378 v roku 2019 na 9 471 v roku 2021 a na 16 043 v roku 2022!” dodal.  

“Čo sa stalo v roku 2021, že mohlo spôsobiť túto explóziu nevysvetlených úmrtí?"” položil otázku.  

“Tieto čísla by mali byť na prvých stranách novín,” povedal Bernier. “Počas troch rokov sme boli denne bombardovaní údajmi o úmrtiach. Ale lživé médiá ich úplne ignorujú.”  

Podľa správy StatsCan zomrelo v rokoch 2020 a 2021 na COVID 15 890 a 14 466 Kanaďanov. V roku 2022 zomrelo na vírus 19 716 Kanaďanov, a to napriek tomu, že údajne “bezpečná a účinná” vakcína bola Kanaďanom masovo podávaná odfebruára 2021.  

Pri úmrtiach na COVID, ako poznamenal Bernier, v rovnakom čase prudko vzrástol aj počet úmrtí s “nešpecifikovanou” alebo “zle definovanou” príčinou. V roku 2020 zomrelo na “nešpecifikované” alebo “zle definované” príčiny len 6 841 Kanaďanov. V roku 2022, po masovej očkovacej kampani, sa počet úmrtí v tejto kategórii zastavil na čísle 6 043.

Trudeauova vláda s pomocou ministerstva zdravotníctva intenzívne propagovala očkovacie látky COVID, ktoré boli urýchlene uvedené na trh. Stále propaguje očkovacie látky, tentoraz nedávno schválené booster. 

V roku 2021 Trudeau povedal Kanaďania “vehementne odmietajú očkovanie” neveria “vo vedu,” sú “často mizogýni, často rasisti,” a položil otázku, či by Kanada mala naďalej “tolerovať týchto ľudí.” 

A nedávna štúdia vypracovaná výskumníkmi z kanadskej Correlation Research in the Public Interest zistili, že v 17 krajinách sa zistila “jednoznačná príčinná súvislosť” medzi vrcholmi úmrtnosti zo všetkých príčin a rýchlym zavedením očkovania a posilňovacích látok COVID.  

LifeSiteNews informovalio tom, ako polyomavírus Simian Virus 40 (SV40), čo je sekvencia DNA spojená s opicami, o ktorej je známe, že spôsobuje rakovinu, keď sa používala v starých vakcínach proti detskej obrne, potvrdila spoločnosť Health Canada, že sa nachádza v očkovacej látke COVID spoločnosti Pfizer, pričom túto skutočnosť výrobca vakcíny úradníkom nezverejnil. 

V novembri LifeSiteNews informoval o internom memorande z národného ministerstva zdravotníctva, z ktorého vyplýva, že úradníci odmietli zverejniť údaje týkajúce sa interných auditov súvisiacich s krízou COVID, ktoré poukazujú na “kritické nedostatky a medzery” v jeho reakcii na tzv. pandémiu. 

LifeSiteNews zverejnil rozsiahly výskum o nebezpečenstvách spojených s podaním experimentálnej vakcíny vrátane poškodenia srdca a krvných zrazenín.