dr-trozzi-in-front-of-forest-810x500.png

Dr. Trozzi čaká na rozhodnutie ontarijských lekárov po ich stretnutí, na ktorom sa diskutovalo o odobratí jeho licencie

42
Kultúra života

Ontarijský pro-osloboditeľ Dr. Mark Trozzi riskuje stratu licencie za odhalenie pravdy o COVID ‘pandémii’ a vakcínach.

Dňa 10. novembra zasadal disciplinárny tribunál College of Physicians and Surgeons of Ontario (CPSO), aby prerokoval odobratie licencie dr. Trozziho lekárskej licencie, pretože odmieta prestať vystupovať proti nebezpečenstvám vakcín COVID a korupcii lekárskeho systému.

“Rád“by som sa mýlil vo vede,”povedal Trozzi v exkluzívnom rozhovore pre LifeSiteNews.“Nemôžem’povedať, aký’by som bol šťastný, keby injekcie (…) boli bezpečné a účinné vakcíny, to’by bolo úžasné. Bolo by to skvelé. Ale nie je to pravda. A moc pravdu nezmení.”

“Prenasledovanie mňa a všetkých lekárov v krajine, ktorí trvajú na pravdivosti vecí, pravdu nezmení,”pokračoval.

Trozzi vyhlásil, že hoci sa ho tribunál snaží potrestať za to, že prehovoril, je presvedčený, že on a ostatní lekári, ktorí prehovorili, si zaslúžia ocenenie, nie trest.

Počas tribunálu Trozziho’právny zástupca Michael Alexander argumentoval: “Musíme mať právo sami zistiť pravdu, pretože nemôžeme’vždy dôverovať vláde, že nám povie pravdu.

“Naša spoločnosť nám dáva nástroje, aby sme sa mohli chrániť, keď dôvera už nie je opodstatnená,” pokračoval.

Právna zástupkyňa CPSO Elisabeth Widnerová tvrdila, že Trozzi si zaslúži odobratie licencie kvôli údajným “škodlivým účinkom” jeho publikácií o ‘pandémii’ a vakcínach.

Alexanderová však zdôraznila, že neexistujú dôkazy o tom, že by Trozzi spôsobil “priamu a konkrétnu škodu niektorému zo svojich pacientov.”

Widnerová ďalej tvrdila, že ponechanie Trozziho v kolégiu lekárov by podkopalo odsúdenie verejnosti v tejto profesii. Tvrdila, že Trozzi prejavuje “úplný nedostatok prehľadu a odmietanie autority kolégia’”, keďže naďalej šíri “dezinformácie” týkajúce sa situácie v COVID.

Widnerová sa odvolávala na príspevky na jeho webovej stránke, ktoré podľa nej “pokračujú v téme, že vakcíny sú nebezpečné.”

“Dr. Trozziho treba odstrániť z profesie, aby sa ochránila verejnosť,” vyhlásila.

Alexanderová zdôraznila, že Trozziho”prípad sa vyznačuje tým, že “vzniesol jurisdikčné a ústavné otázky s právomocou kolégia”.”

“Charta dáva každému právo vyjadrovať menšinové názory, aj keď sú nepravdivé a zavádzajúce,” pokračoval.

Alexander poukázal na to, že aj súd priznal, že trestanie menšinových názorov “vytvára chladiaci účinok” na slobodu prejavu.

Dalej argumentoval, že Trozzi má právo zdieľať svoje názory na svojej webovej stránke, keďže vysoká škola neuložila obmedzenia na Trozziho”publikácie na jeho webovej stránke.

Alexander tiež vysvetlil, že Trozzi je “nevyvrátiteľný” vo svojich správach o COVID a vakcínach. Citoval niekoľko Trozziho’zistení, ktoré odhalili nebezpečenstvo vakcíny.

Widner však rýchlo namietal a tvrdil, že tieto správy sú pre prípad irelevantné. Trozzi pre LifeSiteNews uviedol, že pokiaľ vidí, súd ignoroval 41-stranovú správu s 29 vedeckými odkazmi, ktoré potvrdzovali Trozziho’obavy z vakcín COVID.

Trozzi povedal, že by “rád strávil ďalších tisíc hodín štúdiom vedeckých (…) genetických sekvencií a technológie messengerovej RNA.”

“Budem viac študovať pitvy a budem’študovať údaje a štatistiky úmrtí a nežiaducich udalostí. A mohla by som sa porozprávať s viacerými rodičmi, ktorí prišli o svoje deti. A môžem urobiť ďalší výskum a podať im správu,”pokračoval.

“To’je jediná poctivá vec, ktorú môžem urobiť. Môžu trvať na tom, aby som si urobil vysokoškolský kurz genetiky, ak sa chcú uistiť, že všetko, čo som sa naučil za celý čas, čo na tom pracujú genetici, bola pravda,” vyhlásil Trozzi. “Ale neexistuje’žiadne riešenie, pri ktorom by sme urobili kompromis, čo je pravda.”

Po argumentoch Alexandra a Widnera’tribunál skončil. Podľa Trozziho sa rozhodnutie očakáva až v decembri a na budúci týždeň sa môže uskutočniť druhé pojednávanie.

Trozzi vysvetlil, že dúfal, že členovia tribunálu vezmú jeho prípad ako príležitosť uvedomiť si pravdu o vakcínach COVID, “ale zatiaľ sa nezdá, že by si vybrali túto cestu.”Namiesto toho prezradil, že tribunál sa rozhodol urobiť z neho príklad, aby zabránil ostatným lekárom prehovoriť.

“V prvom kole tohto zneužívania bola väčšina lekárov úspešne umlčaná,”uviedol. “Ale je”nás veľa, ktorí sme prehovorili. Ja’som sa podieľal na podpisovaní, podpisoval som dokumenty spolu s asi 16 000 medzinárodnými vedcami a lekármi.”

“Robia si z nás príklad, aby nás využili na to, aby sa uistili, že ostatní lekári, ktorí sa proti tomu predtým nepostavili, sa proti tomu určite nepostavia,”pokračoval Trozzi a uviedol prípady v Nemecku, kde sú lekári posielaní do väzenia za to, že napísali výnimky z očkovania.

“Sme“využívaní ako príklad aj v iných smeroch, ako robiť správne veci, ako nebyť otrokom peňazí, stále si vyberať pravdu a stále sa rozhodovať podľa svojej prísahy, dodržiavať zlaté pravidlo a byť láskavý,” vyhlásil.

Ako traumatológ a lekár v prvej línii počas epidémie COVID-19, dr. Trozzi sám preštudoval zloženie a účinky očkovacích látok a zistil, že nie sú bezpečné ani účinné, ako sa všeobecne hlásalo.

Takisto si všimol, že úsudok lekárov o COVIDe a očkovacích látkach bol kompromitovaný značnými peňažnými úplatkami. Napríklad predtým povedal LifeSiteNews, že jeden z jeho kolegov pozná ušného, nosného a krčného chirurga v Nemecku, ktorý prestal operovať a vysvetlil: “Robím len minimálne množstvo V.A. špecializovaných výkonov, aby som si udržal licenciu, pretože počas tejto špičky zarábam oveľa viac peňazí len tým, že dávam injekcie.”

V záujme ochrany nielen svojich pacientov, ale ľudí na celom svete, Dr. Trozzi propagoval alternatívne spôsoby liečby COVID-19 a verejne vysvetľoval, prečo injekcia COVID nie je “vakcína.”

Na odvetu sa dr. Trozzi bol zakázaný vydávať lekárske výnimky pre očkovanie COVID-19, požiadavky na maskovanie a testovanie v roku 2021 spolu s ontarijským doktorom Rochagnom Kilianom.

Vtedy CPSO uviedla, že dočasné príkazy boli vydané v súlade so zákonom o regulovaných zdravotníckych povolaniach, ktorý umožňuje obmedziť licenciu člena, ak sa regulačný orgán domnieva, že určitý postup “vystavuje alebo môže vystaviť pacientov poškodeniu alebo zraneniu.”

CPSO zakročila proti mnohým lekárom, ktorí počas epidémie COVID nedodržali štandardný protokol, a to až tak, že dr. Robert Malone nedávno vyjadril proti tomu, čo označil za “prevýchovu” disidentských kanadských lekárov.

CPSO doteraz iniciovala právne kroky proti Trozzimu a najmenej piatim ďalším lekárom, ktorí sa zaviazali plniť svoje povinnosti vyplývajúce z Hippokratovej prísahy v súvislosti s COVID: Mary O’Connor,  RochangéKilian, Celeste Jean Thirlwell,  Patrick Phillips,  a  Crystal Luchkiw.

Dary, ktoré sú v súčasnosti jediným zdrojom príjmu pre neho a jeho rodinu, môžete poukázať prostredníctvom webovej stránky Dr. Trozzi’ https://drtrozzi.org.