GA0Di66W0AAYi7s-e1702048975432-810x500.jpeg

Melania Trumpová naznačuje, že Tucker Carlson by bol v roku 2024 "silným" kandidátom na prezidenta: správa

102
Neutral

Ak v najbližších mesiacoch nedôjde v GOP k politickému zemetraseniu kontinentálnych rozmerov, zdá sa, že prezident Donald Trump je na najlepšej ceste stať sa kandidátom strany v roku 2024.

A hoci to’nie je definitívne, ani žiadny potenciálny kandidát na viceprezidenta, teraz sa ozval silný hlas.

ČÍTAJTE: ‘Akty Twitter’ autori vypovedajú pred Kongresom o ‘šokujúcom’ spolčení FBI s veľkými technologickými firmami

report z Axios, síce používa jazyk, ktorý si väčšinou osvojujú ľavičiari, ale odhaľuje, že zdroj potvrdil, že Melania Trumpová vyjadrila názor na možnosti lístka.

A tou by bolo mať na lístku s Trumpom komentátora a osobnosť X Tuckera Carlsona.

Zpráva potvrdzuje, “Melania Trumpová je zástankyňou výberu Tuckera Carlsona, obutej hviezdy Fox News. Myslí si, že Carlson by bol na pódiu silným predĺžením jej manžela, povedal nám zdroj blízky Trumpovi. Bývalá prvá dáma tentoraz v kampani vystupovala len málo, – ale lístok Trump-Carlson by ju mohol povzbudiť, aby sa vydala na cestu.”

Zpráva tiež obviňuje Trumpa, že v prípade svojho zvolenia “by zostavil kabinet a personál Bieleho domu založený najmä na dvoch imperatívoch: vopred preverenej lojalite voči nemu a odhodlaní prekročiť právne a riadiace hranice, uviedli pre Axios zdroje, ktoré s vedúcim prezidentským kandidátom GOP často hovoria.”

V správe sa tvrdí, že Trumpovi kandidáti na obsadenie federálnych postov by “chceli útočiť na kritikov vrátane vládnych úradníkov a novinárov a zatvárať ich do väzenia; deportovať prisťahovalcov bez dokladov alebo ich umiestniť do záchytných táborov a uvoľniť armádu na boj proti drogovým kartelom v Mexiku, prípadne zasiahnuť proti zločincom alebo protestujúcim doma.”

V skutočnosti Trump sľúbil, že uzavrie južnú hranicu, ktorú otvoril Joe Biden, ktorý vpustil milióny nelegálnych cudzincov, medzi ktorými sú pravdepodobne aj teroristi. Chce tiež vyradiť vládu zo života jednotlivcov’obnoviť silnú americkú prítomnosť, napraviť Bidenove’chyby v energetickom priemysle, ukončiť Bidenove’angažovanie sa v zahraničných vojnách a ďalšie.

The Post Millennial informoval o&nbspkomentároch zdroja o&nbsppreferenciách Melanie Trump 

V správe sa uvádza, že Trump už svoj názor, hoci nie rozhodnutie, prezradil, keď povedal: “Tuckera mám veľmi rád. Myslím, že by som to urobil. Myslím, že by som’povedal, že áno, pretože’má skvelý zdravý rozum. Viete, keď sa hovorí, že ‘vy ste konzervatívni’ alebo ‘ja’som konzervatívny.’ Nie je to tak, že my’sme konzervatívni. Máme zdravý rozum. Chceme mať bezpečné hranice. Chceme mať múr, pretože múry fungujú." ”

Zpráva pokračuje: “Koncom novembra Carlson prezradil, že sa stal aktívnym Trumpovým stúpencom po razii FBI v Mar-a-Lago v auguste 2022, počas ktorej zhabali tajné dokumenty po tom, čo ministerstvo spravodlivosti tvrdilo, že ich mal odovzdať Národnému archívu.”

Čítajte: Stratég demokratov nazýva kresťanské presvedčenie Mikea Johnsona’‘väčšou hrozbou ako Al-Káida’

Carlson povedal: “Určite podporujem Trumpa. To vám poviem. Vždy som’súhlasil s Trumpovou’politikou, vždy, a stratil som kvôli tomu priateľov. Nikdy som nikoho aktívne nepodporoval, pretože’nie je mojou úlohou aktívne podporovať ľudí. Ale aktívnym podporovateľom Trumpa som sa stal, keď minulé leto, v lete 2022, urobili raziu v Mar-a-Lago. To sa jednoducho’nedá vydržať.”

Vysvetlil: “S Trumpom v mnohom súhlasím, ale aj keby som s ním v mnohom nesúhlasil, stále by som’bol Trumpovým podporovateľom, pretože nemôžete dovoliť, aby režim, prezident Spojených štátov, použil ministerstvo spravodlivosti na vyradenie favorita z pretekov. To nemôžete’urobiť.”

Tu sú Trumpove’komentáre:

Prevzaté so súhlasom WND News Center.