shutterstock_1385218223-810x500.jpg

Trudeau podpísal partnerstvo s EÚ na podporu digitálnych preukazov totožnosti a boj proti dezinformáciám

17
Kultúra smrti

Pošlite kanadským zákonodarcom naliehavú správu, v ktorej ich vyzývate, aby zastavili ďalšie zákony o cenzúre na internete

Premiér Justin Trudeau oznámil digitálnu dohodu s Európskou úniou (EÚ) s cieľom pokročiť v zavádzaní systému digitálnej identifikácie a bojovať proti online “dezinformáciám.”

Dňa 24. novembra Trudeau zverejnil oficiálne podmienky digitálneho partnerstva medzi Kanadou a EÚ, ktorého cieľom je vytvoriť digitálne identifikačné údaje pre Kanaďanov, bojovať proti “dezinformáciám,” a spolupracovať v oblasti umelej inteligencie (AI). 

“Keď Kanada a Európa spolupracujú, vytvárame dobré pracovné miesta pre strednú triedu, rozvíjame silné ekonomiky a dosahujeme pokrok v boji proti klimatickým zmenám,” uviedol Trudeau vo vyhlásení svojho úradu.  

O podrobnostiach dohody rokoval s predsedníčkou Európskej komisie (EÚ) Ursulou von der Leyenovou a predsedom Rady EÚ Charlesom Michelom na samite lídrov Kanady a Európskej únie (EÚ) v meste St. John’s v Newfoundlande.   

Na základe dohody budú Kanada aj EÚ “spoločne pracovať pri budovaní príslušných dvojstranných a mnohostranných fór spolupráce, ako sú G7, G20, OECD, OSN a WTO.”  

Skupina 20 (G20), teda 19 najvplyvnejších krajín sveta a EÚ, sa podporila niekoľko návrhov na preskúmanie vývoja “digitálnej verejnej infraštruktúry,” vrátane systémov digitálnej identifikácie a potenciálne centralizovanej digitálnej meny. 

Trudeau opakovane preukázal svoju lojalitu k cieľom EÚ aj Organizácie Spojených národov (OSN) a zjavne ich uprednostnil pred blahobytom Kanaďanov.  

Napr. súčasné ciele Trudeauovej vlády v oblasti životného prostredia sú v zhode s cieľmi Organizácie Spojených národov “2030 Agenda for Sustainable Development” a zahŕňajú postupné vyradenie uhoľných elektrární, zníženie používania hnojív a obmedzenie využívania zemného plynu v nasledujúcich desaťročiach.    

Zníženie a prípadné odstránenie používania tzv;fosílnych palív” a prechod na nespoľahlivú “zelenú” energiu bol tiež tlačil Svetové ekonomické fórum (WEF) – globalistická skupina, ktorá stojí za socialistickou agendou “Veľký reset” – ktorej Trudeau a niektorí členovia jeho kabinetu sú do toho zapojení.   

V dohode medzi Kanadou a EÚ sa tiež uvádza, že, “obe strany by mohli spolupracovať pri stanovovaní medzinárodných noriem na podporu rozvoja digitálnej identity a digitálnych poverení zameraných na človeka.” 

Propagácia digitálnej identifikácie prichádza v čase, keď mnohí varovali, že by mohla viesť k systému sociálnych kreditov, aký sa používa v komunistickej Číne.  

Kanaďania sa už mohli presvedčiť o potenciálnych nebezpečenstvách systému digitálnych preukazov totožnosti a meny, keď počas Konvoja slobody v roku 2022 Trudeauova’vláda prijala zákon o výnimočnom stave (Emergency Act - EA) na zastavenie ľudového hnutia.  

Na základe EA podpredsedníčka vlády Chrystia Freeland zmrazila bankové účty Kanaďanov, ktorí prispeli na Konvoj slobody 2022, ktorý protestoval proti povinnému očkovaniu a nariadeniam COVID. 

Trudeau odvolal EA o niekoľko dní neskôr po tom, ako boli protestujúci vyčistení. V tom čase sa  sedem z desiatich kanadských’provincií postavilo proti použitiu EA zo strany Trudeaua. 

Ako artikuloval korešpondent LifeSiteNews David James, práve tento typ finančných škrtov je dôvodom, prečo sa mnohí obávajú prechodu k úplne digitálnej bezhotovostnej spoločnosti.  

“To, čo Freelandová načrtla, je bezprecedentný zásah do finančnej činnosti, ktorého cieľom je úplne vylúčiť zo systému ľudí, ktorých vláda považuje za nežiaducich,” napísal James v článku. 

“Potvrdzuje to, na čo mnohí upozorňovali už dlhší čas: že jeden z hlavných prvkov tzv.org/great-reset/" target="_blank" rel="noopener">Great Reset je zotročenie obyvateľstva prostredníctvom sledovania a kontroly jeho transakcií,” pokračoval. “Čína už zaviedla svoju verziu digitálnej tyranie so svojimi Social Credit System, ktorý spojí so svojou Centrálnou bankovou digitálnou menou [CBDC]. Teraz Trudeau a Freelandová v Kanade poodhrnuli oponu, aby odhalili svoju verziu digitálneho despotizmu.” 

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom s výzvou, aby zastavili ďalšie zákony o cenzúre internetu