Covid_vaccine_1-810x500.jpg

Na Maldivách zaznamenali 50 % nárast úmrtnosti šesť mesiacov po zavedení vakcíny COVID: správa

81
Kultúra smrti

Dáta z Maldivskej republiky poskytujú ďalší dôkaz o tom, že vakcíny COVID-19 sú nielen škodlivé, ale aj smrteľné, tvrdí prominentný ochranca vakcín a kritik zavedenia COVID.

V pondelok zakladateľ Nadácie pre výskum bezpečnosti vakcín Steve Kirsch na sociálnej sieti X zverejnil, že mu neznámy zdroj poskytol kompletné údaje o očkovaní a úmrtiach na rekordnej úrovni z ministerstva zdravotníctva Maldivskej republiky za roky 2021 a 2022, z ktorých podľa zdroja vyplýva, že “úmrtnosť sa zvýšila o 50 % počas prvých šiestich mesiacov po očkovaní. A potom sa opäť zvýšila v októbri 2021 s doočkovaním."”

“Môžete hádať, prečo žiadna krajina na svete tieto údaje dobrovoľne nezverejňuje?"” spýtal sa Kirsch. Dodal, že obyvateľstvo ostrovného štátu’sa rýchlo naučilo, že vakcíny COVID sú katastrofou, o čom svedčí aj podstatný pokles zaočkovanosti pri ďalších dávkach, a to z 88,18 % pri prvej dávke na sotva viac ako tretinu percenta pri druhej posilňovacej dávke.

Krajina’úmrtnosť “sa zdvojnásobila zo 100 na 200 za mesiac dva mesiace po tom, ako sa tam zaviedlo očkovanie,” dodal, pričom “úrady to nijako nevysvetlili.”Očkovanie COVID sa začalo vo februári 2021 a do 25. apríla bola zaočkovaná polovica populácie.

Pred mesiacom Kirsch zverejnil výsledky prieskumu, ktorý uskutočnil medzi viac ako 10 000 čitateľmi a ktorý je podľa neho spoľahlivejší ako mnohé súbory údajov prezentované ako autoritatívne, pretože všetky údaje zverejnil a všetci respondenti museli uviesť svoje meno a kontaktné údaje, aby boli do prieskumu zaradení. “[V] mojom prieskume môže byť každá odpoveď nezávisle overená tímom nezávislých vedeckých posudzovateľov, pretože som zhromaždil kontaktné údaje každého z respondentov, ” povedal. “ V tomto prípade môžeme získať lekárske záznamy, podrobné anamnézy atď. pre každého z respondentov. Každé úmrtie môže posúdiť skupina kvalifikovaných odborníkov.”

“Prieskum jasne ukázal, že vakcíny COVID zabili 3,5-krát viac ľudí ako vakcína COVID,”povedal.

“Analýza prvých 9 620 odpovedí zistila 804 úmrtí na vakcínu COVID a 2 830 úmrtí na vakcínu COVID. Tieto výsledky boli vytvorené z minimálne 108 000 osôb zahrnutých do prieskumu (niektoré rozšírené rodiny mali viac ako 25 osôb a prieskum to’nesledoval, takže počet všetkých členov rodiny zahrnutých do prieskumu je dolná hranica),”vysvetlil Kirsch. “Taktiež sme sa“nepýtali na vek každého člena rodiny, pretože by to spôsobilo, že prieskum by bol nezvládnuteľný. V prvom rade nás zaujímal jednoducho pomer úmrtí na COVID a úmrtí na vakcíny v širšej rodine (okrem najbližšej domácnosti). Dôvodom vylúčenia bezprostrednej domácnosti je zníženie efektu skreslenia, keďže väčšina respondentov neočkovala seba ani svoju domácnosť. To sa odráža v nižšom pomere pre štatistiku domácností (a aj tak vakcíny zabili viac ľudí ako COVID, čo je zarážajúce).”

Verejné zdravotníctvo sa v drvivej väčšine prípadov stavia odmietavo k skúmaniu problémov s vakcínami COVID, ktoré boli vyvinuté a preskúmané v frakcia z čas vakcíny zvyčajne zaberajú v rámci iniciatívy bývalého prezidenta Donalda Trumpa’Operation Warp Speed, napriek tomu obavy pretrvávajú vďaka veľkému množstvu dôkazov potvrdzujúcich, že nesú významné zdravotné riziká.

Federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí vakcín (VAERS) k 27. októbru uvádza okrem iných ochorení 36 501 úmrtí, 211 257 hospitalizácií, 20 983 infarktov a 27 655 prípadov myokarditídy a perikarditídy. Štúdia z apríla 2022 z Izraela uvádza, že samotná infekcia COVID nemôže plne vysvetliť čísla myokarditídy napriek tomu, že sa všeobecne tvrdí opak.

Obhajcovia JAB rýchlo zdôrazňujú, že hlásenia predložené do VAERS sú nepotvrdené, keďže ich môže predložiť ktokoľvek, ale výskumníci CDC zistili “vysokú mieru overenia hlásení o myokarditíde do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.

A správu za rok 2010predložil USA. Ministerstva zdravotníctva & ľudských služieb’ (HHS’) Agentúre pre výskum a kvalitu zdravotnej starostlivosti (AHRQ) upozornila, že VAERS zachytila “menej ako 1 % nežiaducich udalostí pri očkovaní.” K problému nedostatočného hlásenia sa vyjadrila Webová stránka VAERS ponúka len to, že “závažnejšie a neočakávané zdravotné udalosti sú pravdepodobnejšienahlásené ako menej závažné” (zvýraznenie doplnené).

V roku 2021 projekt Veritas vniesol svetlo na niektoré dôvody takéhoto nedostatočného nahlasovania pomocou tajného videa z vnútra Phoenix Indian Medical Center, zariadenia prevádzkovaného v rámci programu HHS’Indian Health Service, v ktorom lekárka pohotovosti dr. Maria Gonzalesová lamentuje nad tým, že prípady myokarditídy nie sú hlásené, “pretože ich chcú strčiť pod rohožku” a zdravotná sestra Deanna Parisová potvrdzuje, že vidí “veľa” ľudí, ktorí “ochoreli na vedľajšie účinky” injekcií COVID, ale “nikto” ich nehlási do VAERS, “pretože napísať tú prekliatu vec trvá viac ako pol hodiny.”

Viac, VAERS nie je jediným zdrojom údajov obsahujúcim červené vlajky. Údaje z databázy Pentagónu’Defense Medical Epidemiology Database (DMED) ukazuje, že v roku 2021 došlo k drastickému nárastu rôznych diagnóz závažných zdravotných problémov oproti predchádzajúcemu päťročnému priemeru, vrátane hypertenzie (2,181 %), neurologických porúch (1 048 %), sklerózy multiplex (680 %), Guillainovho-Barrého syndrómu (551 %), rakoviny prsníka, (487 %), neplodnosti žien (472 %), pľúcnej embólie (468 %), migrény (452 %), poruchy funkcie vaječníkov (437 %), rakoviny semenníkov (369 %) a tachykardie (302 %).

V decembri 2022 sa republikánsky americký senátor JUDr. Ron Johnson z Wisconsinu usporiadal diskusiu za okrúhlym stolom, počas ktorej právnik pre občianske práva Aaron Siri podrobnepodal údaje zo systému hlásení CDC’V-Safe, ktoré odhalili, že 800 000 z 10 miliónov účastníkov systému’alebo približne 7.7 %, uviedlo, že po injekcii COVID potrebovalo lekársku starostlivosť. “Dvadsaťpäť percent z týchto ľudí potrebovalo pohotovosť alebo bolo hospitalizovaných a ďalších 48 % vyhľadalo urgentnú starostlivosť,” dodala Siri. “Taktiež ďalších 25 % okrem 7,7 % uviedlo, že nemohlo pracovať alebo chodiť do školy.”

Ďalšia štúdia tímu amerických, britských a kanadských výskumníkov, ktorú v decembri minulého roka uverejnil v časopise Journal of Medical Ethics, zistila, že povinnosť podávania COVID-u študentom vysokých škôl – relatívne zdravú skupinu s relatívne nízkym rizikom nákazy vírusom – spôsobujú oveľa viac škody ako úžitku: “Na jednu zabránenú hospitalizáciu v dôsledku COVID-19 očakávame najmenej 18.5 závažných nežiaducich udalostí z mRNA vakcín, vrátane 1,5-4,6 prípadov myoperikarditídy spojenej s boosterom u mužov (zvyčajne vyžadujúcich hospitalizáciu).”

V posledných mesiacoch niektoré školy, nemocnice a podniky obnovili povinné masky, pričom sa odvolávali na rastúci počet prípadov spôsobených novými variantmi COVID, proti ktorým vláda pripúšťa, že súčasné vakcíny môžu byť neúčinné. Tieto správy vyvolali špekulácie, či sa chystá návrat k širším výlukám. 

Prezident Joe Biden oznámil, že sa snaží získať od Kongresu finančné prostriedky na vývoj nových vakcín proti COVID proti týmto variantom, čo vyvolalo obavy z nových mandátov, podobne urýchleného vývoja a z toho, či budú mať podobné problémy ako očkovacie látky vyvinuté za jeho predchodcu.