shutterstock_2088395503-810x500.jpg

Nová "vzdušná vakcína" dodáva mRNA priamo do pľúc, čo vyvoláva vážne bioetické obavy

190
Kultúra smrti

HISTÓRIA NA ZÁVER

Vedci z Univerzity v Yale vyvinuli novú metódu prenosu mRNA vzduchom priamo do pľúc. Tím túto metódu použil aj na intranazálne očkovanie myší, čím sa v blízkej budúcnosti otvárajú dvere pre testovanie na ľuďoch.

Kým vedci tento výtvor oslavujú ako jednoduchý spôsob masového očkovania, kritici sa pýtajú, či by sa vývoj vakcíny prenášanej vzduchom nemohol využiť na nekalé účely vrátane tajného biologického vylepšovania, ktoré sa už odporúča v akademickej literatúre.

Tím z Yale vyvinul mRNA prenášanú vzduchom, doručí ju do pľúc

V rámci štúdie na myšiach vedci z Yale vytvorili polymérne nanočastice na zapuzdrenie mRNA, vďaka čomu sa dá vdýchnuť, aby sa dostala do pľúc. Courtney Malo, redaktorka časopisu Science Translational Medicine, ktorý štúdiu publikoval, vysvetlila:

Schopnosť efektívne dopraviť mRNA do pľúc by mala využitie pri vývoji vakcín, génovej terapii a ďalších. Suberi a kol. tu ukázali, že takéto doručenie mRNA sa dá dosiahnuť zapuzdrením mRNA, ktorá je predmetom záujmu, do optimalizovaných poly(amín-koesterových) polyplexov [nanočastíc].

Polyplexom dodané mRNA sa v pľúcach myší účinne prekladali na bielkoviny s obmedzenými známkami toxicity. Táto platforma bola úspešne použitá ako intranazálna vakcína proti SARS-CoV-2, pričom vyvolala silné imunitné reakcie, ktoré poskytli ochranu pred následnou vírusovou výzvou. Tieto výsledky poukazujú na potenciál tohto systému doručovania pre aplikácie vakcín aj mimo nich.

Tím pod vedením bunkového a molekulárneho fyziológa Marka Saltzmana vysvetlil, že inhalačná vakcína mRNA úspešne chránila pred SARS-CoV-2, čo “otvára dvere pre doručovanie iných terapií s posunkovou RNA (mRNA) na génovú substitučnú terapiu a iné liečby v pľúcach.”

Čítajte: Bol Fauci ‘frontmanom’ pre CIA-led-effort-to-control-americas-covid-response?"

Na štúdia, myši dostali dve intranazálne dávky nanočastíc nesúcich mRNA vakcíny COVID-19, ktoré sa u zvierat ukázali ako účinné. V minulosti mali terapie zamerané na pľúca s mRNA problém dostať sa do buniek potrebných na expresiu zakódovaného proteínu, čo je známe ako nízka účinnosť transfekcie.

“Saltzmanova skupina túto prekážku čiastočne obišla použitím nanočastíc vyrobených z poly(amin-koester) polyplexov alebo PACE, biokompatibilného a vysoko prispôsobiteľného polyméru,” vysvetľuje sa v tlačovej správe Yale University. V predchádzajúcej štúdii Saltzman vyskúšal “prime and spike” systém na dodávanie injekcií COVID-19, ktorý zahŕňal injekciu mRNA do svalu a následné nastriekanie proteínov s hrotmi do nosa.

Ukázalo sa, že injekčná časť môže byť zbytočná a Saltzman vkladá veľké nádeje do metódy dodávania vzduchom, okrem vakcín:

V novej správe nie je žiadna intramuskulárna injekcia. Podali sme len dve dávky, základnú a posilňovaciu, intranazálne a získali sme vysoko ochrannú imunitnú odpoveď. Ukázali sme však aj to, že vo všeobecnosti môžete dodať rôzne druhy mRNA. Takže to nie je dobré len na vakcínu, ale potenciálne aj na génovú substitučnú terapiu pri ochoreniach, ako je cystická fibróza a editácia génov.

Použili sme príklad vakcíny, aby sme ukázali, že to funguje, ale otvára to dvere na vykonávanie všetkých týchto ďalších druhov zásahov.

Air vax by mohla ‘radikálne zmeniť’ spôsob očkovania ľudí

Saltzman hovorí, že tento “nový spôsob podávania by mohol ‘radikálne zmeniť spôsob očkovania ľudí,’” uľahčiť očkovanie ľudí v odľahlých oblastiach alebo tých, ktorí sa boja ihiel. To však nie je všetko. Vakcína prenášaná vzduchom umožňuje jej rýchle rozšírenie v celej populácii.

ČÍTAJTE: Poznámka pre Elona Muska: Tu’je to, čo LifeSite informoval, keď mainstreamové médiá tlačili lži o COVID

Pri vypúšťaní vakcíny do vzduchu nie je potrebné aplikovať vakcínu každému človeku osobitne, čo je nielen časovo náročné, ale aj zložité, ak má jednotlivec námietky voči injekcii. To nie je prípad vakcíny prenášanej vzduchom, ktorá sa môže uvoľniť do ovzdušia bez súhlasu alebo dokonca bez vedomia verejnosti.

Podobná stratégia sa využíva pri mRNA v krevetách, ktoré sú príliš malé a početné na to, aby sa mohli vstrekovať jednotlivo. Namiesto toho bola vytvorená orálna “nanovakcína” na zastavenie šírenia vírusu. Shai Ufaz, výkonný riaditeľ spoločnosti ViAqua, ktorá túto technológiu vyvinula, vyhlásil:

Orálne podávanie je svätým grálom vývoja zdravotného stavu akvakultúry vzhľadom na nemožnosť očkovania jednotlivých kreviet a zároveň na jeho schopnosť podstatne znížiť prevádzkové náklady na liečbu chorôb a zároveň zlepšiť výsledky…

Aj keď sa vedci z Yale zameriavajú na intranazálny produkt mRNA, výsledok je rovnaký – získať čo najviac vystavených s čo najmenšími nákladmi a úsilím. Podľa štúdie z Yale:

Inhalačná platforma pre terapiu messengerovou RNA (mRNA) by umožnila minimálne invazívne a na pľúca cielené podanie pre množstvo pľúcnych ochorení. Vývoj pľúcne cielených mRNA terapeutík bol obmedzený nízkou účinnosťou transfekcie a rizikom patológie vyvolanej nosičom.

Tu uvádzame inhalovateľný nosič na báze polymérov na dodávanie terapeutických mRNA do pľúc. Optimalizovali sme biodegradovateľné polyplexy [nanočastice] poly(amín-koester) (PACE) na dodávanie mRNA pomocou modifikácie koncových skupín a polyetylénglykolu. Tieto polyplexy dosiahli vysokú transfekciu mRNA v celých pľúcach, najmä v epiteliálnych a antigén prezentujúcich bunkách.

Túto technológiu sme použili na vývoj slizničnej vakcíny proti koronavírusu 2 s ťažkým akútnym respiračným syndrómom a zistili sme, že intranazálna vakcinácia polyplexmi mRNA kódujúcimi hrotový proteín–vyvolala silnú bunkovú a humorálnu adaptívnu imunitu a ochránila vnímavé myši pred smrteľnou vírusovou výzvou. Tieto výsledky spoločne dokazujú translačný potenciál polyplexov PACE na terapeutické doručenie mRNA do pľúc.

Vláda USA má za sebou históriu uvoľňovania biologických zbraní

Keď si poskladáte kúsky skladačky, vznikne znepokojujúci obraz. Ako uvádza The Epoch Times, máme za sebou históriu vlády USA, ktorá prijala extrémne opatrenia, aby verejnosti nariadila a propagovala zábery COVID-19. Teraz výskumníci vyvinuli vakcínu mRNA prenášanú vzduchom, ktorá ponúka prostriedok, pomocou ktorého možno rýchlo zaočkovať masy ľudí bez ich vedomia alebo súhlasu.

Existuje dôkaz, že vláda alebo iný subjekt plánuje tajne vypustiť na obyvateľstvo leteckú vakcínu? Nie, ale v minulosti sa uskutočňovali tajné simulácie biologických zbraní na Američanoch. V roku 1950 americké námorníctvo rozprašovalo do ovzdušia neďaleko San Francisca počas šiestich dní baktérie Serratia marcescens.

Čítajte: New survey finds most Americans don’t plan on get new COVID shot

Projekt nazvaný “Operácia morský postrek” mal za cieľ zistiť, ako je mesto náchylné na útok biologickou zbraňou. Serratia marcescens zmení všetko, čoho sa dotkne, na jasne červenú farbu, čo uľahčuje jej sledovanie. Šírila sa po celom meste, pretože obyvatelia vdychovali mikróby zo vzduchu. Hoci si americká armáda spočiatku myslela, že Serratia marcescens’ľuďom neublíži, vypukla epidémia, v dôsledku ktorej sa u niektorých ľudí objavili infekcie močových ciest.

Aspoň jeden človek zomrel “a niektorí naznačili, že uvoľnenie navždy zmenilo mikrobiálnu ekológiu oblasti”Smithsonian Magazine reportoval. Nebol to’ojedinelý prípad, keďže americká vláda v priebehu nasledujúcich 20 rokov uskutočnila mnoho ďalších experimentov po celých Spojených štátoch. Takže, aj keď je’znepokojujúce pomyslieť na to, že sa na nič netušiacej verejnosti uskutočnil experiment so vzdušnými vakcínami, nie je to’bezprecedentné.

Bioetická štúdia propaguje tajné, povinné biologické vylepšenia

Doplnením tohto príbehu je akademická podpora používania povinných, tajných biologických vylepšení. V časopise Bioethics, Parker Crutchfield z Western Michigan University, Homer Stryker M.D. School of Medicine, rozoberá morálne bioenhancements, ktoré sa vzťahuje na používanie biomedicínskych prostriedkov na vyvolanie morálnych zlepšení.

Liečba liekmi vrátane vakcín a genetické inžinierstvo sú potenciálnymi príkladmi bioenhancements. Ďalej podľa Crutchfielda:

Na to, aby sa zabránilo konečným škodám, je potrebné morálne biozlepšovať populáciu. Morálne biozlepšenie je potenciálna prax ovplyvňovania morálneho správania človeka’prostredníctvom biologického zásahu do jeho morálnych postojov, motivácií alebo dispozícií.

Technológia, ktorá môže umožniť morálne biozlepšenie, je na škále medzi neexistujúcou a vznikajúcou, ale medzi bežné príklady potenciálnych zásahov patrí napúšťanie zásob vody farmaceutickými látkami, ktoré zvyšujú empatiu alebo altruizmus, alebo iný zásah do emócií alebo motivácií osoby’v snahe ovplyvniť jej morálne správanie.

Čítajte: ‘Definitívna príčinná súvislosť’ medzi zavedením vakcíny COVID a špičkami vo všetkých príčinách úmrtnosti, zistila nová štúdia

Niektorí tvrdia, že morálne biozlepšenia by mali byť povinné pre vyššie dobro. Crutchfield sa domnieva, že to’nejde dostatočne ďaleko. Tiež chce, aby boli skryté:

Tento argument posúvam ešte o krok ďalej a tvrdím, že ak by morálne biologické vylepšenia mali byť povinné, potom by ich podávanie malo byť skôr skryté než otvorené. To znamená, že z morálneho hľadiska je vhodnejšie, aby sa povinné morálne biologické vylepšenie podávalo bez toho, aby príjemcovia vedeli, že toto vylepšenie dostávajú.

He even going so far as suggest “a covert compulsory program promotes values such as liberty, utility, equality and autonomy better than an overt program does.” So here we have evidence of academic support for covertly release drugs and other bioenhancements on the public. V kombinácii s vytvorením vakcíny mRNA prenášanej vzduchom a históriou experimentovania vlády na verejnosti to vytvára znepokojujúci obraz budúcnosti.

Problémy s očkovaním mRNA COVID pretrvávajú

Okrem obáv z prenášania mRNA COVID-19 vzduchom sú očkovania spojené so značnými rizikami – bez ohľadu na to, ako ste’vystavení. Ľudia vo veku 65 rokov a starší, ktorí dostali aktualizovanú (bivalentnú) posilňovaciu injekciu COVID-19 od spoločnosti Pfizer’môžu byť vystavení zvýšenému riziku mozgovej príhody, uvádza sa v oznámení, ktoré vydali americké Centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb a Úrad pre kontrolu potravín a liečiv.

Čítajte: Dr. Robert Malone: Ako vláda USA’manipulovala s údajmi a jazykom, aby si vynútila očkovanie proti COVIDu

Dalej, veľká štúdia z Izraela odhalila, že očkovanie mRNA COVID-19 od spoločnosti Pfizer’je spojené s trojnásobne zvýšeným rizikom myokarditídy, ktorá vedie k tomuto ochoreniu v miere 1 až 5 prípadov na 100 000 osôb. Po očkovaní liekom COVID boli zistené aj ďalšie zvýšené riziká vrátane lymfadenopatie (zdurenie lymfatických uzlín), zápalu slepého čreva a infekcie herpes zoster.

Najmenej 16 183 ľudí tiež tvrdí, že sa u nich vyskytol tinnitus po očkovaní liekom COVID-19. Tieto hlásenia boli podané do databázy CDC’s Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Ale vzhľadom na to, že do systému VAERS je vždy nahlásených len 1 percento10 percent nežiaducich reakcií, skutočný počet je pravdepodobne oveľa vyšší.

Práve kvôli takýmto rizikám je pri každom lekárskom zákroku vrátane očkovania nevyhnutný informovaný súhlas. Vývoj očkovacích látok mRNA prenášaných vzduchom však robí možnosť odobratia informovaného súhlasu ešte reálnejšou.

Prevzaté so súhlasom Mercola.