Screen-Shot-2023-09-27-at-10.32.37-AM-2-810x500.jpg

Katolícky kňaz: Hlasovanie za politiku podporujúcu potraty a LGBT ohrozuje vašu "večnú spásu

50
Kultúra života

Katolícky kňaz v Ohiu odsúdil transrodové mrzačenie detí ako “absolútne nechutné a zlé” a varoval, že voliči riskujú večné zatratenie, ak podporia politiku podporujúcu transrodové a potratové praktiky bez ohľadu na to, či sú “osobne proti” týmto praktikám.

Otec Jay McPhillips z Newbury začiatkom mesiaca predniesol ohnivú homíliu proti ideológii LGBT a potratom, v ktorej farníkov prosil, aby odmietli krajne ľavicovú volebnú iniciatívu v Ohiu, ktorá by v štáte vytvorila “právo” na potrat a iné takzvané “reprodukčné rozhodnutia”.

Čítajte: Kňaz v Ohiu vyzýva voličov, aby odmietli ‘démonický’ pro-potratový dodatok, poslali ho ‘späť do pekla’

Kňaz zdôraznil krásu “Božieho’plánu pre sexualitu” a pripisuje rozmach potratov v USA.USA odmietnutiu tohto plánu.

“Boží“plán pre sexualitu, najhlbší prejav zdieľania svojich tiel,” povedal, “má byť len medzi mužom a ženou, ktorých Boh spojil, aby sa stali jedným vo svätej sviatosti manželstva.”

“Nie je určený pre muža a ženu, ktorých Boh nezjednotil – príležitostné známosti – a už vôbec nie je určený pre dvoch mužov, aby sa spolu delili, alebo pre dve ženy, aby sa spolu delili, a ľudia, práve v tomto”naša kultúra jednoducho nerozumie kráse Božieho”plánu, ” pokračoval.

Sexuálne hriechy “sú také vážne,”vysvetlil páter McPhillips, “pretože sa považujú za znesvätenie posvätného. V Božom’pláne, priatelia, sú naše telá chrámami Ducha Svätého.”

“Ale pretože toľko ľudí ignorovalo múdrosť a Boží plán, už desaťročia sa v našej krajine deje ničenie nevinných detí pri potratoch,” vyjadril ľútosť. 

Poznamenal, že v novembri tohto roku bude v Ohiu v hlasovacích lístkoch “predložený ústavný dodatok, ktorý zakotví v ústave nášho štátu potraty na požiadanie pre všetkých deväť mesiacov tehotenstva bez akýchkoľvek povolených obmedzení pre všetkých deväť mesiacov.” 

Metóda s názvom Issue 1, ktorú podporujú radikálne ľavicové skupiny ako Plánované rodičovstvo a ACLU, by “umožnila neplnoletým podstúpiť interrupciu bez ohľadu na to, či s tým súhlasia ich rodičia, alebo o tom dokonca rodičia vedia,” povedal.  

Čítajte: Tucker Carlson bije potraty ako ‘ľudskú obeť’: ‘Toto je duchovný boj’

Fr. McPhillips tiež upozornil, že novela by umožnila deťom “začať ‘prechod’ na iné pohlavie,” a to aj pomocou nebezpečných liekov blokujúcich pubertu. 

Kňaz však zdôraznil, že “prechod” je v skutočnosti “nemožný.” 

“Muži majú v každej bunke svojho tela chromozóm X a Y–. Ženy majú v každej bunke svojho tela dva chromozómy X,”povedal. “Takže skutočný ‘prechod’ nie je možný. Nezáleží na tom, aké’lieky človek užíva, ani na tom, akú operáciu si vykoná, čím si zmrzačí svoje telo.”

Viac dodal, že ľudia, ktorí podstúpia “prechodové” operácie, majú 20-krát vyššiu mieru samovrážd, ako sa uvádza vo výskume Švédska štúdia zistila.

“Takzvaní lekári, ktorí robia tieto veci, alebo nemocničné systémy, ktoré robia tieto veci, alebo farmaceutické spoločnosti, ktoré sú do toho zapojené, to“nie je o pomoci ľuďom,” povedal kňaz. “Je to všetko o tom, aby si zarobili peniaze. Zničia životy zmätených mladých ľudí, aby mohli zarobiť peniaze.”

“Je to tak úplne nechutné a zlé a jednoducho šialené,” zatĺkal.

Čítajte: Explosive report reveals Vanderbilt promoted transgender surgeries to make ‘huge money’

Aj keď “prechody pohlaví” sú v rozpore s biologickou realitou a nesú masívne riziká, ako je neplodnosť a rakoviny, desiatky tisíc neplnoletých osôb v USA užívali blokátory puberty alebo hormóny v v posledných rokoch za účelom “prechodu.”

Podľa štúdie zverejnenej minulý mesiac najmenej 3 678 dospievajúcich vo veku 12 až 18 rokov podstúpilo v rokoch 2016 až 2020 nejaký druh nezvratnej transgenderovej operácie.

Hlasovanie za potraty, transgenderizmus môže ‘ohroziť našu vlastnú spásu’

Páter McPhillips venoval veľkú časť svojej homílie duchovným dôsledkom hlasovania za pro-LGBT a za potratovú politiku, najmä za volebnú iniciatívu v Ohiu.

Hlasovanie za tento dodatok, povedal farníkom, môže znamenať stratu duše. 

“Takže tento dodatok, ktorý bude v novembri v hlasovaní, ak zaň niekto hlasuje, ohrozuje svoju večnú spásu,” povedal. 

Riskujú, že v súdny deň si vypočujú Ježiša, ktorý povie: ‘Bol som pred narodením dieťaťa a ty si ma odmietol chrániť,’ alebo ‘Bol som zúfalá žena a ty si odmietol klásť prekážky tomu, aby som urobil niečo nemysliteľné,’ alebo ‘Bola som zmäteným dieťaťom a ty si mi umožnil zničiť si život tým, že si mi otvoril cestu k tomu, aby som bola transrodová,’ alebo ‘Bola som rodičom zmäteného dieťaťa a ty si nastavil moje dieťa tak, aby si zničil jeho život tým, že si odstránil ochranu pred tým, aby bolo transrodové bez môjho vedomia a súhlasu, a to zničilo môj život a život celej mojej rodiny.

“Novela, o ktorej sa bude hlasovať v novembri, môže byť, vážení, otázkou spásy alebo zatratenia,” upozornil páter McPhillips. 

Katolícka cirkev učí, že potrat je vždy veľké zlo a že je nikdy nie je dovolené poslúchať, hlasovať alebo “zúčastňovať sa na propagandistickej kampani v prospech” zákona podporujúceho potraty. Cirkev tiež odmieta gender ideológiu a odsudzuje zmrzačenie a sterilizáciu ako “proti morálnemu zákonu”, pokiaľ sa nevykonávajú z “prísne terapeutických medicínskych dôvodov.”

“Ak sa postavíme za život, ak sa postavíme na ochranu rodičovských práv, ak sa postavíme na ochranu mladých ľudí pred tým, čo môže zničiť ich život, budeme v tomto prípade nasledovať Božiu vôľu,” povedal páter McPhillips.

Ale hlasovaním proti životu a rodičovským’právam by sme “do veľkej miery ohrozili našu vlastnú spásu,” vyhlásil.

“Ľudia, ja’neplánujem byť zodpovedný za to, že niekto skončí navždy odlúčený od Boha.”

ČÍTAJ: Detransitioner Chloe Cole vyzýva voličov v Ohiu, aby chránili deti pred mrzačením transgenderom 

“Musíte vedieť, že ak ste’boli v minulosti zapletení do potratov, musíte to oľutovať, inak by ste veľmi pravdepodobne mohli byť navždy stratení,” dodal kňaz, pričom zdôraznil Božie milosrdenstvo”pre kajúcich sa hriešnikov. “Ak ste boli zapletení do potratov, musíte vedieť, že Boh vám chce odpustiť, Ježiš je tu s otvorenou náručou a volá vás k sebe.”

Páter McPhillips ďalej odsúdil to, čo nazval “Pontským Pilátom”, prístup voličov, ktorí sa hlásia k “osobnému odporu” voči potratom a transgenderizmu, ale podporujú politiku, ktorá podporuje tieto zlozvyky. 

“Príliš veľa ľudí si dnes myslí, že môžu zaujať Pontiovo-pilátsky prístup, keď ide o potraty a transrodovosť detí.”

“Každý z nás má od Boha povinnosť chrániť nevinných,” povedal. “Príliš veľa ľudí si dnes myslí, že môžu zaujať prístup Poncia Piláta, keď ide o potraty a transrodové deti.”

Poznamenal, že Poncius Pilát “mal moc zachrániť Ježišov život, ale odmietol to,” aj keď uznal Ježišovu’ nevinu.

“Ale, vážení, Pilát si umyl ruku, čím sa nestal nevinným na Ježišovej krvi,” povedal otec. McPhillips povedal: “Rovnakým spôsobom dnes existujú ľudia, ktorí hovoria: ‘No, ja osobne som proti potratom, ale nemôžem’nútiť svoju morálku niekomu inému, takže ak ho chcete zabiť, tak to pokojne urobte.’”

Kňaz tento spôsob myslenia rozmetal: “Ľudia, to je odmietanie lásky k nenarodeným deťom. Je to odmietnutie milovať ženy, ktoré sa cítia zúfalé a mohli by urobiť niečo nemysliteľné a odlúčiť ich od Boha na celú večnosť.”

“Milujme tieto nevinné deti,” uzavrel. “Milujme tieto ženy, ktoré sa cítia zúfalé. Milujme tieto zmätené deti. Milujme’rodičov zmätených detí a pomôžme im ochrániť ich deti.”