Muslim-protests-810x500.png

Odboj kanadských moslimov proti radikálnej LGBT agende bol dlhý čas očakávaný

33
Kultúra smrti

Tak sa to začína.

Po mesiacoch tolerovania ohovárania sa kanadskí moslimskí rodičia bránia proti útokom na ich charakter zo strany tlače a politikov (o ktorých sme na tomto mieste podrobne informovali). Moslimská asociácia Kanady 25. septembra zverejnila tlačovú správu s názvom “Vyhlásenie MAC k vyjadreniam kanadských predstaviteľov a školských rád k nedávnym protestom.” Stojí za to prečítať si ju celú:

Moslimská asociácia Kanady dôrazne odsudzuje vyjadrenia k nedávnym protestom zo strany niektorých politikov vrátane nášho premiéra, ako aj vyjadrenia školských rád, odborov a správy niektorých médií. Charakterizovaním pokojných protestov tisícov znepokojených rodičov ako nenávistných vytvárajú kanadskí predstavitelia a školské rady nebezpečný precedens využívania svojho vplyvného postavenia na nespravodlivé démonizovanie rodín a odcudzenie nespočetného množstva študentov. V stredu 20. septembra protestovali tisíce moslimov, ku ktorým sa pripojili ďalšie náboženské skupiny, aby vyjadrili svoje obavy a žiadali svoje práva ako rodičov vo vzťahu k vzdelávaniu svojich detí. Ich zámerom bolo byť vypočutí, nie zasievať rozkol. Rodičia by mali mať absolútne právo obhajovať blaho svojich detí. Vyhlásenia kanadských vedúcich predstaviteľov a školských rád zvyšujú potenciál moslimských detí čeliť zvýšenému šikanovaniu a obťažovaniu v školách zo strany pedagógov aj rovesníkov, čo je trend, ktorý sa už teraz znepokojivo stupňuje. Organizácie na ochranu občianskych práv a moslimské organizácie v celej krajine zdokumentovali množstvo potvrdených svedectiev, ktoré podrobne opisujú situácie, keď boli deti nútené k činnostiam, ktoré sú v rozpore s ich vierou, alebo keď boli rodičia, ktorí učia svojich potomkov náboženským hodnotám, nespravodlivo napadnutí. Vyzývame politikov a školské rady, počnúc premiérom Trudeauom, aby odvolali svoje hlboko poburujúce a rozdeľujúce komentáre a vydali ospravedlnenie tisícom kanadských rodičov, ktorých tieto komentáre zranili.

Justin Trudeau sa, samozrejme, neospravedlní — ale to neznamená, že táto najnovšia salva kultúrnej vojny mu nebude’veľmi nepríjemná. MAC je najväčšia občianska moslimská organizácia v Kanade, ktorá má “celoštátny dosah zakorenený v silných miestnych pobočkách v 13 mestách po celej Kanade” vrátane “23 komunitných centier, deviatich denných škôl, 20 víkendových škôl, štyroch centier starostlivosti o deti” a týždenne slúži viac ako 55 000 ľuďom v celej krajine. Tradične boli zväčša spoľahlivými voličmi liberálov — až kým sa ich deťom nevnucovala agenda LGBT, čím sa porušilo to, čo mnohí považovali za kanadskú’multikultúrnu dohodu (ktorá by sa dala zhrnúť ako: “Nechajte naše deti na pokoji!"”)

Po rokoch kultúrnych osvetových aktivít, v ktorých progresívni politici vzdávali prehnanú poctu ich tradíciám, teraz moslimskí lídri počúvajú úplne iné názory. Ako uviedol jeden z odborových organizátorov, ktorý pomáha organizovať kontraprotesty, aby konfrontoval rodičov po celej krajine stanovil, “Sú v podstate rasisti. Sú v podstate proti odborom. Sú v podstate queer a transfóbni.” V skutočnosti CBC skutočne zverejnila úvodník, v ktorom tvrdí, že samotný koncept rodičovských práv bol vymyslený ako zámienka pre bigotnosť.

MAC je typom organizácie, ktorá sa v čase volieb silno oháňa — a požaduje ospravedlnenie od premiéra, ktorý odsúdil protesty organizované z veľkej časti moslimami ako bigotné a nenávistné — a keď ho znepokojení moslimovia konfrontovali, pokorne trval na tom, že ich obavy sú výsledkom toho, že ich zmiatla krajne pravicová americká propaganda. Trudeau — a pravdepodobne aj ďalší progresívni politici — teraz uviazli medzi kliešťami svojej pro-LGBT základne a oveľa väčšou základňou nových Kanaďanov, na ktorých sa spoliehajú, že budú ignorovať ich radikálnu sociálnu agendu a voliť ich do funkcií.

Ako poznamenal novinár Jonathan Kay na X (predtým Twitter):

1) Nie je islamofóbny

2) Pripojenie sa ku kultu Genderwang

Progresívci si musia vybrať *jednoho*.

Samozrejme, líder federálnych konzervatívcov Pierre Poilievre sa tento mesiac už druhýkrát postavil na stranu rodičov, pravdepodobne si uvedomujúc, že rodičovské práva môžu byť práve tou klinovou témou, ktorú konzervatívci potrebujú, aby obrátili liberálov voličské, ale sociálne konzervatívne komunity imigrantov k modrým voličom. “Moslimská asociácia Kanady požaduje, aby Trudeau stiahol svoje ‘podnetné a rozdeľujúce komentáre’ proti znepokojeným rodičom,” tweetol s odkazom na tlačovú správu MAC’. “Súhlasím. Trudeau by sa mal stiahnuť, prestať rozdeľovať, upustiť od svojej radikálnej agendy ”vystrčiť zadok, aby rodičia mohli vychovávať svoje deti.”

Novinári sa momentálne rozplývajú nad týmto najnovším vývojom, pričom jeden z nich cituje zúfalého aktivistu , ktorý situáciu opisuje ako “malá skupina mocných ľudí — oportunistických politikov a ich priateľov na krajnej pravici — sa nás snaží rozdeliť.” Skutočnosť je taká, že moslimskí Kanaďania si uvedomili, že progresívci majú v úmysle vnútiť svoju agendu — gender ideológiu, povinnú sexuálnu výchovu (vrátane transvestitov, na ktorých Toronto Star trvá, že sú ľudským právom školákov) a celých deväť metrov — svojim deťom. Tieto dve frakcie boli vždy na kolíznom kurze — a ja’som úprimne prekvapený, že to trvalo tak dlho.