Screenshot-2023-09-26-at-11.06.17-AM-1-810x500.png

Polícia v Toronte uzavrela prístup do centra mesta, aby zastavila údajný protestný konvoj "Zachráňte deti

28
Kultúra smrti

Polícia v Toronte odrezala prístup do centra mesta v očakávaní údajného protestu konvoja organizácie Save the Children proti propagande LGBT v školách. 

“Torontská polícia sa nedávno dozvedela o možnej demonštrácii, na ktorej sa zúčastňuje veľký počet vozidiel vchádzajúcich do mesta Toronto,” uviedla torontská polícia na tlačovej konferencii dnes ráno. “Cesty v oblasti boli uzavreté, aby sa zabezpečilo, že naše núdzové trasy sú voľné, aby sa obmedzil akýkoľvek vplyv na naše cesty a obyvateľov.” 

“Máme oprávnený dôvod domnievať sa, že majú v úmysle”zablokovať cesty a infraštruktúru a my”obmedzíme prístup do centra mesta,” dodal policajný hovorca.   

Polícia potvrdila, že údajný protest je súčasťou hnutia “Zachráňte deti”, ktorého cieľom je zastaviť indoktrináciu LGBT v školách. 

Toronto sa zrejme stalo jedným z hlavných miest boja za ochranu detí a rodičovských práv po tom, čo minulý týždeň zaplavili krajinu prorodinné protesty v rámci Million Person March.  

Na Million Person March proti indoktrinácii LGBT v školách sa zišli Kanaďania všetkých rás a náboženstiev v mestách po celej krajine, pričom tisíce ľudí sa zišli v centre Ottawy pred úradom Trudeau’   

Exkluzívne zábery z LifeSiteNews ukazujú, že na proteste v Ottawe sa v blízkosti Parliament Hill zhromaždilo najmenej 3 000 pro-rodinných Kanaďanov, ktorým konkurovalo približne 350 protiprotestujúcich. Počet prorodinných Kanaďanov sa pred začiatkom pochodu zvýšil na najmenej 5 000.     

Protest, ktorý zorganizovali moslimskí Kanaďania, prijal heslo: “Nechajte naše deti na pokoji,” konkrétne v súvislosti s rodovou ideológiou, sexuálnym obsahom nevhodným pre daný vek v školských knižniciach a LGBT propagandou.    

Aktivisti LGBT v Toronte sa však obrátili k násiliu a minulý piatok na proteste napadli prorodinných Kanaďanov. 

Polícia odmietla zasiahnuť v prospech prorodinných demonštrantov, keď sa aktivisti LGBT stali násilnými, a namiesto toho sa stiahla, hoci ich v oblasti boli stovky.   

Podľa videozáznamu zverejneného na internete torontská polícia nakoniec zasiahla po tom, čo Nicolas Alexander, mladší brat 17-ročného študentského aktivistu Josha Alexandra, dostal úder do hlavy, ktorý mu spôsobil krvácanie.  

Na miesto zatknutia údajného útočníka však polícia zatkla Nicolasa a staršieho veterána Billa Riddela, ktorý sa postavil na ochranu tínedžera pred davom LGBT. Alexander aj Riddel boli odvtedy prepusteníz väzby a obvinenia boli stiahnuté.