Screenshot-2023-09-26-at-10.36.25-AM-1-810x500.png

Torontská polícia stiahla obvinenia voči bratovi Josha Alexandra, ktorého zakrvavil LGBT aktivista

29
Kultúra smrti

Nicolas Alexander, mladší brat 17-ročného študentského aktivistu Josha Alexandra, bol prepustený po tom, ako ho minulý týždeň zatkli na zhromaždení za rodinu v Toronte.  

Nicolasa Alexandra 22. septembra prepustila torontská polícia po tom, ako ho strážcovia zákona odviezli s tvárou od krvi po tom, čo ho údajne v ten istý deň napadli LGBT aktivisti a členovia Antify pred torontskou strednou školou počas prorodinného protestu. 

“Nicolas Alexander bol prepustený,”jeho otec Matt Alexander zverejnil na X, predtým známom ako Twitter. “Obvinenia stiahnuté. To je typické. Zatknúť pokojných ľudí a násilníkov nechať na slobode. Ak vy ľudia chcete žiť v bezpečnom a slobodnom štáte, tak sa radšej ozvite.”

Nicolasov’ brat Josh pre LifeSiteNews uviedol, že Nicolas bol obvinený z “porušenia mieru.” Prezradil však, že “ako zvyčajne, obvinenia sa ukázali ako falošné.”  

Videozáznam z prorodinného zhromaždenia zrejme ukazuje, ako protestujúci LGBT zabalený do gay “pride” vlajky udrel Nicolasa. V nadväznosti na to sa vraj torontská polícia opýtala útočníka, nie Nicolasa, či je v poriadku, napriek tomu, že Nicolas viditeľne krvácal.   

Po zatknutí sa Josh pokúsil kontaktovať políciu, aby zistil, kde zadržiavajú jeho brata. Polícia však Joshovi zavesila telefón po tom, ako odhalila, že Nicolas je vo väzbe na policajnej stanici a odmietla odpovedať na ďalšie Joshove’telefonáty. Josh spolu s členmi svojho “tímu Zachráňme Kanadu” dorazil na torontskú policajnú stanicu, kde ich zamkli 

Spolu s Nicolasom polícia zatkla aj Billa Riddela, staršieho veterána, ktorý odmietol opustiť Nicolasa po tom, čo otvorene krvácal po údajnom napadnutí zo strany demonštrantov LGBT. Podľa Josha bol Riddel tiež prepustený a obvinenie z porušenia verejného poriadku bolo stiahnuté.  

Nicolas sa napriek zraneniu a zatknutiu zdá byť ako vždy oddaný prorodinnej veci.

“Včera som bol napadnutý ostrými zbraňami a o chvíľu neskôr nespravodlivo zatknutý,” on napísal na X. “Budeme naďalej stáť za tým, čo je správne, a hlásať evanjelium aj tvárou v tvár teroristom & odborom. Pokľaknime pred Kristom a pred ním samým!”  

Josh pre LifeSiteNews povedal, že nikto z Nicolasových’ údajných útočníkov nebol zatknutý.