Shutterstock_1256071195-810x500.jpg

Nová štúdia Lancetu potvrdzuje, že mRNA z injekcií COVID sa nachádza v materskom mlieku

46
Neutral

Štúdia uverejnená v októbrovom vydaní časopisu Lancet z roku 2023 potvrdzuje, že mRNA kódujúca proteín hrotu COVID-19 sa nachádza v materskom mlieku žien, ktorým boli aplikované injekcie COVID.

Štúdia 13 žien s celkovým počtom 20 expozícií injekcií COVID (niektorým ženám boli aplikované injekcie dvakrát) zistila “mRNA vakcíny” z injekcií Pfizer aj Moderna mRNA v ich materskom mlieku po 10 celkových expozíciách injekcií COVID, od troch do 45 hodín po injekcii. Po deviatich z 20 expozícií vakcíny sa nevytvorilo dostatočné množstvo materského mlieka na testovanie mRNA.

Zistenia potvrdzujú výsledky štúdie uverejnenej minulý rok v časopise Journal of the American Medical Association (JAMA) Pediatrics, v ktorej sa zistilo “stopové množstvo mRNA vakcíny COVID-19” v materskom mlieku takmer polovice skúmaných žien.

Štúdie vyvracajú uistenie Akadémie dojčiacej medicíny z decembra 2020, že “je nepravdepodobné, že by sa lipid vakcíny dostal do krvného obehu a dostal sa do tkaniva prsníka” a že “ak sa tak stane, je ešte menej pravdepodobné, že sa do mlieka prenesie buď neporušená nanočastica, alebo mRNA.”

V malej štúdii sa v žiadnej zo vzoriek materského mlieka nezistil proteín hrotu, ale vedci priznali, že “pozitívne kontrolné vzorky … tiež nevyvolali expresiu proteínu [hrotu].”

“Jediná pozitívna kontrolná vzorka, ktorá indukovala proteín hrotu, boli bunky HT-29 ošetrené vyššou koncentráciou zásobnej mRNA vakcíny,” napísali výskumníci.

“Všetci kompetentní ľudia … nám spočiatku hovorili, že [mRNA] zostane len lokálna,” povedal v súvislosti s novou štúdiou doktor John Campbell . “Čo to znamená, že všetky tieto obrovské továrne, ktoré sa budujú … na výrobu obrovského množstva mRNA pre budúcnosť, sú teraz založené na úplne chybnom, podľa môjho názoru, základnom vedeckom probléme.”

Autorka a novinárka Naomi Wolfová minulý rok upozornila, že dokumenty spoločnosti Pfizer zverejnené americkým Úradom pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) po súdnom príkaze ukazujú, že “niektoré očkované matky mali potlačenú laktáciu alebo nemohli produkovať žiadne mlieko,” keď sa pokúšali dojčiť svojich novorodencov. Príčina hláseného “nedostatočného materského mlieka” po približne desiatich expozíciách očkovacej látky COVID v štúdii Lancet však nie je známa.

V dokumentoch spoločnosti Pfizer sa tiež uvádza, že u ďalších žien sa po očkovacej látke COVID objavilo zafarbené mlieko, pričom jedna matka uviedla, že jej materské mlieko malo modrozelenú farbu.

Predbežná štúdia, ktorú citoval Wolf, zistila “zanedbateľné množstvo” ropného produktu (PEG) z vakcín v materskom mlieku očkovaných žien, ale uznala, že na úplné pochopenie rizika, ktoré predstavuje pre dojčené deti, budú potrebné väčšie štúdie.

“Keďže v krátkom časovom rámci malej štúdie žiadne dieťa nezomrelo, štúdia dospela k záveru, že dojčené deti netrpeli žiadnymi skutočnými škodlivými účinkami očkovaných matiek,” povedal Wolf. “Štúdia však nesledovala tieto úbohé deti s ich priznaným nespavosťou a potvrdenými gastrointestinálnymi ťažkosťami, aby zistila, či skutočne ‘prospievali’ — priberali na váhe a normálne sa vyvíjali.”

Po štúdii JAMA renomovaný internista Dr. Peter McCullough podobne poukázal na to, že nezodpovedané ostávajú otázky týkajúce sa účinkov mRNA materského mlieka na dojčené deti. 

“Teraz nevieme, čo sa stane, keď sa [materské mlieko s mRNA] dostane do zažívacieho traktu dieťaťa a aký je jeho osud. Je rozložené žalúdočnou kyselinou a inými proteolytickými enzýmami, alebo prežije? Je to však veľmi znepokojujúce,” Dr. McCullough povedal šéfredaktorovi LifeSiteNews Johnovi-Henrymu Westenovi.

Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) pokračuje v odporúčaní, aby sa dojčiace ženy “dali zaočkovať a udržiavali si aktuálnu úroveň očkovania proti COVID-19, vrátane absolvovania posilňovacej dávky COVID-19,” napriek tomu, že pripúšťa, že “sú k dispozícii obmedzené údaje” o “účinkoch očkovania na dojčené dieťa,” a “na tvorbu alebo vylučovanie mlieka.”