Untitled-22-810x500.png

Predčasné voľby v Británii nijako nezastavia riadený úpadok krajiny

0
Neutral
  • Británia vyhlasuje predčasné voľby 4. júla, kde sa rozhodne o budúcnosti krajiny.
  • Politická trieda v Británii zlyháva, inflácia stúpa, migrácia rastie, a politici nemajú žiadne nápady.
  • Labouristická strana sa zaplietla do kontroverzií týkajúcich sa Izraela a antisemitizmu.
  • Politická elita v Británii sleduje globalistický program a nezaujíma sa o národné záujmy.

Pomôžte kresťanom, ktorí utiekli z Gazy: LifeFunder

Nezvolený britský premiér Rišo Sunak v stredu vyhlásil predčasné parlamentné voľby, ktoré sa budú konať 4. júla.

Keď mu dážď nasiakol do saka pred Downing Street číslo 10, povedal: “Teraz je chvíľa, aby si Británia zvolila svoju budúcnosť.”

Ak ste náhodou v Británii, môžete 4. júla hlasovať za to, aby ste platili ďalšie dane kultu smrti. Jedna strana nosí modré kravaty, druhá červené. Niekedy. Demokracia je o voľbe.

Prečo teraz vyhlasovať voľby?"

Novinky nie sú dobré pre Riša, ktorý sa snaží robiť čokoľvek, len sa usmievať ako bollywoodsky Tony Blair, keď prežíva búrku, ktorú pripravila jeho vlastná politická trieda.

Tvrdí, že inflácia klesla, ale v skutočnosti náklady na všetko stúpli. Masová migrácia za jeho pôsobenia prudko vzrástla, pričom čistá migrácia do Británie od roku 2022 prekročila 1,3 milióna ľudí.

Toto sa pridáva k viac ako 7 miliónom ľudí, ktorí sa do Británie prisťahovali za predchádzajúcich 20 rokov.

Údaje o migrácii sa zvyčajne zverejňujú okolo novembra. Je to jeden z aspektov zmýšľania Toryovcov v duchu hesla “teraz zle, neskôr ešte horšie,”, ktoré ho podľa Daily Telegraph prinútilo vypísať predčasné voľby.

S odvolaním sa na rastúce náklady na hypotéky v dôsledku vysokých úrokových sadzieb, 22. mája Telegraph píše, “keďže kríza malých lodí [imigrácie] vykazuje len malé známky zmiernenia, zlé správy by mohli prevážiť nad dobrými, ak by sa Mr. Sunak počká do jesene.”

Kolísanie Ukrajiny je na obzore, pričom ruská ofenzíva sa zdá byť každým dňom rozhodnejšia. Rišo sa rád fotografoval s najúspešnejším svetovým’pracovníkom na diaľku Volodymyrom Zelenským.

Partneri v zločine v šťastnejších časoch. Zdroj: MZVaEZ SR, s. r. o: Twitter, máj 2023

Čítajte: Julian Assange získal právo odvolať sa proti vydaniu do USA, zatiaľ zostáva vo väzení v Spojenom kráľovstve

Túto snahu o Churchillizáciu zdedil spolu so všeobecným plášťom katastrofálnej politiky po svojich predchodcoch, ako je Boris Johnson.

Problémom nie sú ani tak na zánik odsúdení konzervatívci, ktorých mnohí tradiční stúpenci teraz bavia, aby získali “nula kresiel.”

V tomto videu prominentný “konzervatívec” Jacob Rees-Mogg šokovane reaguje na správu, že britská tajná služba sa proti nemu spolčila s krajne ľavicovou skupinou Hope Not Hate.

Konzervatívci si nikdy nerobia domáce úlohy, a preto zlyhávajú v každom teste.

Nie je to problém obmedzený len na fúkacie lúzerstvo konzervativizmu vo všeobecnosti, ktoré nezachovalo presne nič okrem vlastného želania smrti.

Naľavo (ani napravo)

Problémom Britov je, že oficiálna opozícia, Labouristická strana, tiež nemá žiadne nápady. Ba čo viac, aj keby ich mala, nemala by na ne peniaze.

Toto by mohla byť tá najlepšia správa zo všetkých. Keď nemajú nič na mysli a nemajú peniaze, to najhoršie, čo môžu vymyslieť, sú pravdepodobne vyššie dane. Pre planétu, alebo niečo – skôr, ako obyvateľstvu dôjde, že ani s jednou stranou nie je východisko z politiky minulosti.

Obe strany tvrdo pracovali na tom, aby vo svojich radoch zničili akékoľvek politické princípy a stali sa hladkými strojmi politickej kurately. Všetky zložky, ktoré by mohli narušiť splynutie s medzinárodným manažérstvom globálneho programu, boli premyslene odstránené. To nás chráni pred nebezpečenstvom zmysluplnej zmeny, akokoľvek by sa nám to páčilo.

Dnes prinášame správu, že bývalý predseda labouristov Jeremy Corbyn bol vylúčený zo strany, ktorá tvrdí, že je to reakcia na jeho oznámenie, že bude kandidovať ako nezávislý kandidát vo volebnom obvode, ktorý vyhral za posledných 40 rokov. Miestna Labouristická strana podporila ho v tom, ale stranícka mašinéria bola pobúrená, keďže ho už predtým suspendovala. Prečo?"

Corbyna očiernili ako antisemitu za to, že kritizoval koordinované vyhladovanie a zabíjanie Palestínčanov zo strany Izraela’ktoré, ako už tento autor vrátane desaťtisícov civilistov zahŕňa aj vraždy novinárov, ich manželiek a detí.

Aj keď nie som socialista, Jeremy Corbyn ním určite je. Jeho vylúčenie signalizuje blairovský mocenský ťah na ďalšie zvýšenie “chickenability” Labouristickej strany, marketingový proces, ktorý optimalizuje masovú príťažlivosť umiestnením produktov bez znepokojujúcej batožiny – ako sú princípy.

Zpráva o vnútornej kultúre Labouristickej strany”zistila “že antisemitizmus sa používa ako frakčná zbraň” vo vnútri strany. Činnosť tejto frakcie sa, samozrejme, neobmedzuje len na ľavú stranu liberálnej vládnej mašinérie. Konzervatívci odmietli zastaviť dodávky zbraní Izraelu, naďalej podporujú odfinancovanie hlavnej agentúry pre pomoc hladujúcim Palestínčanom a rovnako sú podpísaní pod smiešnymi inštrukciami organizácie Antisemitism Trust, ktorej najnovšia publikácia hovorí, že každý, kto kritizuje čokoľvek, čo robia globalisti, je antisemita.

A áno, aj slovo globalista je antisemitské.

Táto šialená zpráva a ďalšie podobné správy sa predkladajú všetkým kandidátom na poslancov a úradujúcim poslancom, aby ich “poučili” o tom, čo si verejnosť myslí.

To, v čo veríte, sú “antisemitské konšpiračné teórie,” samozrejme, a to, čo vám vláda hovorí, je evanjeliová pravda, ako sa uvádza v novej definícii antisemitizmu podľa Kongresu USA hovorí, že samotné evanjeliá sú antisemitské.

Tenistická kancelárka Rachel Reevesová, ktorá podľa správ nemá “žiadny plán” na dosiahnutie niektorého z uvedených sľubov.

Kritika genocídy alebo akékoľvek morálne a politické presvedčenie majú tendenciu smerovať volebné heslá mimo témy. Posolstvom je, že my sme tí dobrí, samozrejme, a mŕtvoly sú tí zlí.

Politika je obchod so značkami a Británia vedie vo svete v masovom marketingu tej istej starej agendy ako nového a osviežujúceho tonika.

Novú Britániu skutočne vytvoril vojnový zločinec Tony Blair’New Labour, ktorý pod prísľubom zmeny nastolil blairovskú politiku kontinuity. Táto zmena je teraz jedinou konštantou – platformou globalistickej politiky, ktorá sa realizuje bez ohľadu na sľuby volebných cyklistov a nemá vôbec nič spoločné s názormi verejnosti alebo národnými záujmami.

Ktokoľvek získa v nadchádzajúcom predstavení najviac hlasov, uvidí slnko svietiť ako vždy na toto nič nové. Na krídlach nečaká žiadna Veľká myšlienka, ktorá by nás zachránila pred riadeným úpadkom našej spoločnosti. Žiadna zo strán nemôže zrušiť Net Zero ani obnoviť dodávky lacného plynu a ropy z Ruska. Nemôžu ani vymazať obrovský dlh spôsobený ich záchranou bánk v roku 2008 a ešte väčšie bremeno vyplývajúce z katastrofálnych výluk, ktoré všetky podporovali.

Podľa jedného zo zdrojov blízkych tieňovému kabinetu Labouristická strana “nemá žiadny plán.”Za heslami s vlajkami a predvádzaním sa, ktoré sa samo o sebe stalo opatrnejším vzhľadom na to, že líder labouristov’verejne podporil obliehanie Gazy, nie je žiadna vízia.

V uvedených videách líder labouristov Keir Starmer v roku 2023 hovorí, že Izrael má právo na obliehanie Gazy, odrezanie od vody a životne dôležitých zásob. 2014 Starmer vo videu vpravo tvrdí, že ide o vojnový zločin. Ako sa časy menia.

V novembri odmietol dať akékoľvek “červené čiary” v súvislosti s konaním Izraela”, odmietol odsúdiť bomby s bielym fosforom a ďalší vojnový zločin kolektívneho trestu.

Schvaľovanie rozvíjajúcej sa genocídy nehralo dobre s labouristami’nemalými moslimskými priaznivcami, z ktorých sa mnohí môžu hrnúť do strany najzaujímavejšieho muža britskej politiky Georgea Gallowaya.

Jeho veselé odmietnutie úradujúceho premiéra v noci, keď Galloway vyhral doplňujúce voľby v Rochdale, sa oplatí pozrieť, pretože je mimoriadne zábavné. V čase 1:48 hovorí, že anketár by sa mal prestať správať, akoby Riši Sunak “bol Mojžiš.”

“Rešpektujem premiéra?"” pokračuje.

“Pohŕdam premiérom.”

Vždy je príjemné počuť, keď to niekto povie.

Ako opovrhnutiahodný je Rišo Sunák?

Rišo Sunák je opovrhnutiahodný, pretože vyzerá byť milý. Čelí potenciálnemu škandálu v súvislosti s investíciami do “vakcíny” spoločnosti Moderna, podrobnosti o ktorých sa Jeho Veličenstvo’Ministerstvo financií veľmi snažilo utajiť.

Diabolským zvratom je, že hedžový fond, do ktorého investoval, sa volá “Theleme,” pripomínajúc “náboženstvo” známeho satanistu Aleistera Crowleyho. Podobne ako on, aj Sunak zrejme chápal “celý zákon” ako “rob si, čo chceš” – s pokladom a krvou národa.

Národný zradca tu nie je celkom na mieste, ide o človeka, ktorý nemá k tomuto národu žiadne väzby okrem osobného obohatenia.

Toto však platí pre väčšinu politickej triedy, ktorá sa zväčša naďalej angažuje za toxické “vakcíny,” potraty, večné vojny, prenasledovanie kresťanstva, pomätený sexuálny fanatizmus, veterné mlyny a všeobecný liberálno-manažérsky program vládnutia elity navzdory ovládaným.

Tento export do organizácií, ako je Svetové ekonomické fórum, sa nazýva “globalizmus.” Je to jednoducho model liberálnej demokracie zväčšený – kult smrti s uhladenými reklamami, ktorý kritiku seba samého robí nezákonnou.

Novým šéfom sa vraj stane Tony Blair, muž, pre ktorého neprišiel žiadny trest napriek tomu, že jeho takmer celoživotná kariéra je veľmi presvedčivým argumentom pre vytvorenie ďalšej kapitoly v Danteho’pekle, venovanej len jeho večným mukám.

Tento kariérny postup vzostupného zlyhania čaká aj pána Sunaka. Pokiaľ ide o Starmera, ten nie je schopný povedať, čo je to žena. Môže nás tento muž doviesť do katastrofálnej vojny? Samozrejme, že môže. Môže prísť s nejakým plánom?

Môže niekto z nich?

Nie. Politický spor je vedľajšou témou skutočného biznisu, ktorým je riadenie obyvateľstva prostredníctvom propagandy za účelom zisku, pri ich strate.

Politika je spor medzi pravicovými liberálmi, ľavicovými liberálmi a radikálnymi liberálmi o to, kto a ako dlho bude chlácholiť koňa. Preteky boli vždy takto nastavené. Blíži sa však čas, ktorý žiadna správa nedokáže roztočiť, v ktorom budú všetky stávky na istotu zrušené.

Ani Churchill nezachráni politikov pred dôsledkami ich konania. Naratívna pasca, ktorú pre nás vytvorili, ich uväznila. Nedokážu si priznať, že ich spoločná politika národnej samovraždy spôsobila všetky problémy, v ktorých teraz žijeme. To znamená, že ich nikdy nemôžu napraviť. Jediné, čo môžu urobiť, je pokúsiť sa zabrániť tomu, aby ste o nich hovorili.

Táto zmena jazdcov nemení trať. Cieľová rovinka tejto pantomímy je na dohľad a oni to vedia. Jediné, čo teraz môžu urobiť, je vydržať až do trpkého konca.

Pomôžte kresťanom, ktorí utiekli z Gazy: LifeFunder