kscwab-810x500.jpg

Dr. Robert Malone reaguje na odstúpenie Klausa Schwaba: "Odpor nie je zbytočný

51
Neutral
  • Klaus Schwab opúšťa výkonnú funkciu v Svetovom ekonomickom fóre v roku 2025.
  • Børge Brende, nový prezident WEF, je schopným lídrom s osvedčenými výsledkami.
  • WEF sa bude snažiť získať viac moci medzi strednými mocnosťami a korporáciami.
  • WEF je nástrojom korporátnych globalistov na ovládanie sveta prostredníctvom inverznej totality.

Líder a zakladateľ Svetového ekonomického fóra Klaus Schwab opúšťa svoju výkonnú funkciu a v roku 2025 prejde na funkciu “nevýkonného predsedu”.

Pravdou je, že Børge Brende, prezident Svetového ekonomického fóra, už vedie každodennú činnosť. Pán Brende je šikovný, sofistikovaný nórsky vyjednávač s osvedčenými výsledkami a je pripravený prevziať ešte väčšiu úlohu v organizácii. Jeho účasť na stretnutiach Bilderbergu vrátane pôsobenia v ich riadiacom výbore a rôzne funkcie v rámci OSN vrátane predsedu Komisie OSN pre trvalo udržateľný rozvoj (2003 - 2004) svedčia o jeho schopnosti budovať si moc a vplyv. Je prirodzeným nástupcom klenutého titulu výkonného predsedu Klaus’

Schwab je so svojím germánskym, autoritárskym a panovačným správaním výborne vystrihnutou postavičkou zloducha z karikatúry. Pôsobí ako dvojrozmerná postava, ktorú poháňa korporativizmus a moc, čo z neho robí ľahký terč na nenávisť. Pravdou však je, že už desaťročia kooptuje a núti národných lídrov.

ČÍTAJTE: Klaus Schwab odstúpi z funkcie výkonného predsedu Svetového ekonomického fóra: správa

Malone Institute zostavil zoznam všetkých absolventov WEF Young Leaders a zoznam amerických politikov, ktorí sú absolventmi päťročného programu pre mladých lídrov, ktorý nájdete tu.

Bez Schwaba na čele bude ťažšie brať WEF na zodpovednosť za jeho korporativistickú agendu, teda korporatívne riadenie svetových záležitostí riadené jeho globalistickým myslením.

Predpokladám, že WEF sa pod vedením Brendeho bude snažiť získať viac moci a vplyvu medzi “strednými mocnosťami” (menšími národnými štátmi), keďže možnosti väčšieho regulačného záberu v rámci veľmocí sú už maximálne vyčerpané. Keďže stredné mocnosti túžia po väčšej a dôležitejšej úlohe na svetovej scéne, sú ľahkým cieľom pre nadnárodné korporácie WEF.

Už teraz sa webová stránka WEF uchádza o týchto hráčov ako o ďalšiu vlnu svetových lídrov. Na webovej stránke WEF sa uvádza: “stredné mocnosti a regionálne zoskupenia sa objavujú ako alternatívne osi v dnešnom’multipolárnom svete.” Spojením týchto stredných mocností s WEF korporatisti zvýšia svoje bohatstvo a moc.

Niektoré z posledných článkov WEF o “stredných mocnostiach” zahŕňajú:

Nadto sa domnievam, že WEF sa v budúcnosti bude usilovať o zníženie významu davoských opulentných večierkov a namiesto toho sa rozhodne pre exkluzívnejšie a súkromnejšie miesta – kde nie sú pozývaní novinári, ako je to v prípade stretnutí Bilderbergu. Vedenie WEF vie, že má problém s PR populistických (stredopravých, libertariánskych a konzervatívnych strán) na celom svete, a Brende bude rýchlo konať, aby sa to pokúsil napraviť. Bude si to vyžadovať revíziu PR vlajkovej politickej agendy Klausa Schwaba’ktorá sa v WEF nazýva kapitalizmus zainteresovaných strán. To je, samozrejme, len iné slovo pre korporativizmus, v rámci ktorého dochádza k spojeniu nevoleného globálneho vedenia a nadnárodných korporácií, aby najväčšie korporácie na svete mali prístup k dostatočnej moci na ovládanie sveta. Samozrejme, pre naše vlastné dobro!

Svetové ekonomické fórum je nástrojom korporátnych globalistov na ovládanie sveta prostredníctvom inverznej totality. V skutočnosti bol náš národ, ako aj mnohé iné národné štáty, obrátený hore nohami, pričom sa ho zmocnili záujmy korporácií, ktoré podporujú autoritársku politiku – preto “inverzný totalitarizmus.”

Čítajte: Vplyv okultizmom inšpirovaného Svetového ekonomického fóra konečne slabne

Dnes sme tu. V mnohých ohľadoch skrytou hlavou tejto nevolenej korporativistickej vládnej štruktúry je teraz vedenie Svetového ekonomického fóra. Tu sa stretávajú šéfovia korporácií, politici a iné bohaté elity, aby rozhodovali o riadiacich rozhodnutiach vo svete. Je to odborová organizácia tisícky najväčších korporácií na svete.

Začal sa odpor, ktorý WEF desí a bráni. Preto WEF čaká facelift, len čo sa skončí Schwabovo’vládnutie. WEF sa bude snažiť opäť stať zákulisným mocenským hráčom. Ruka v rukavici. Našou úlohou je nedopustiť, aby sa to stalo.

Práve preto vláda, záujmy korporácií a “mainstreamové” médiá považujú alternatívne platformy sociálnych médií, ktoré nemôžu kontrolovať, za také hrozivé. Vedia, že sociálne médiá a s nimi spojené populistické strany predstavujú hrozbu pre korporatívnu globalistickú štruktúru, ktorú budovali celé desaťročia. Obávajú sa, že hrozí jej rozpad.

Odpor nie je zbytočný.

Prevzaté so súhlasom Robert Malone.