story-10-may-23-810x500.jpg

Nová štúdia: Ľudia, ktorí podstúpili transgenderovú operáciu, majú 12-krát vyššiu pravdepodobnosť spáchania samovraždy

24
Kultúra smrti
  • Operácia na zmenu pohlavia zvyšuje riziko samovraždy až 12-krát.
  • Osoby podstupujúce chirurgickú zmenu pohlavia majú vyššie riziko samovraždy.
  • Až 20 % ľudí ľutuje zmenu pohlavia a miera samovrážd je 20-násobne vyššia.
  • Transgenderová ideológia a operácie môžu mať fatálne následky, vrátane samovraždy.

Nová rozsiahla štúdia poskytuje jednoznačné dôkazy o tom, že osoby, ktoré podstúpia takzvanú operáciu na zmenu pohlavia, sa vystavujú výrazne zvýšenému riziku samovraždy - až 12-krát vyššiemu ako bežná populácia. 

V obrovskej štúdii, “do ktorej sa zapojilo 56 zdravotníckych organizácií v Spojených štátoch a viac ako 90 miliónov pacientov,” sa analyzovali údaje zozbierané počas 20 rokov, od februára 2003 do februára 2023, pričom sa skúmali “pokusy o samovraždu, úmrtia, sebapoškodzovanie a posttraumatická stresová porucha (PTSD) do piatich rokov od indexovej udalosti.” 

Vedci porovnávali skúsenosti osôb vo veku 18 - 60 rokov, ktoré navštívili nemocničné pohotovosti a ktoré predtým podstúpili “transformačnú” operáciu, s tými, ktoré navštívili pohotovosti bez toho, aby podstúpili transgenderovú operáciu: Hlavné zistenie štúdie: “Osoby, ktoré podstúpili chirurgickú “transformáciu”, boli ošetrené pre pokus o samovraždu, v porovnaní s 0,29 % pacientov bez “transformácie”. 

Hlavné zistenie štúdie: “Osoby, ktoré podstúpili operáciu potvrdzujúcu pohlavie [sic], mali 12.12-násobne vyššie riziko pokusu o samovraždu ako tí, ktorí ju nepodstúpili.”  

Štúdia, ktorá bola vložená do PubMedu, databázy Národného inštitútu zdravia (NIH), ktorá obsahuje recenzované štúdie, nezahŕňala neplnoleté osoby.” 

Štúdia je považovaná za autoritatívnu vzhľadom na jej rozsiahly rozsah: Vychádza z lekárskych záznamov, nie zo samospravodajov, čím sa eliminuje hlavný zdroj skreslenia; skúma milióny prípadov počas 20 rokov bez straty sledovania; a vhodne kontroluje mätúce faktory vrátane porovnania s osobami, ktoré podstupujú iné lekárske zákroky. 

Vedci’ dospeli k záveru:  

Chirurgický zákrok potvrdzujúci pohlavie [sic] je významne spojený so zvýšeným rizikom pokusu o samovraždu, čo zdôrazňuje potrebu komplexnej psychiatrickej podpory po zákroku.

Čítajte: Štúdia Mayo Clinic o poškodení spôsobenom blokátormi puberty zahŕňala ‘transgender’ dvojročné dieťa

Prelomová štúdia spustila nové poplašné zvony medzi tými, ktorí už boli skeptickí voči používaniu chirurgických zákrokov v snahe napodobniť genitálie opačného pohlavia.  

Jordan Peterson nešetril slovami na X a vyhlásil, že štúdia ukazuje, že “Rezníci a klamári sa vražedne mýlili.”

Potom si zobral na paškál amerického prezidenta Joea Bidena a kanadského prezidenta Justina Trudeaua:

Kanada a USA to stále umožňujú.  

To’ste vy [Biden] a [Trudeau] a je to úplne barbarské a neospravedlniteľné.

Pokladanie detí na nôž.

“‘Sledujte vedu,’ páni,” vyzval Peterson s odvolaním sa na novú štúdiu.   

Aj keď sa to’uvádza len zriedkavo, mnohí ľudia s dysforiou pohlavia, ktorí podstúpia transrodovú operáciu, nakoniec pociťujú “ľútosť nad zmenou pohlavia.” 

Podľa webovej stránky “SexChangeRegret.com,”až 20 % ľudí ľutuje svoju “zmenu pohlavia.”  

Postupy “nie sú účinné, tvrdia vedci,” podľa webovej stránky. “Desať až 15 rokov po chirurgickej zmene pohlavia je miera samovrážd 20-násobne vyššia ako u porovnateľných rovesníkov. Ľútosť nie je zriedkavá.” 

V reakcii na Petersona jeden užívateľ X zverejnil srdcervúce svedectvo mladého muža Yardena Silveira, ktorý bol po “operácii zmeny pohlavia” taký rozrušený, že spáchal samovraždu.  

Yarden napísal na inom mieste: 

Želám si, aby som nikdy nepočúval lekársku a psychiatrickú komunitu, keď mi hovorili, že je možné zmeniť si pohlavie. Aká to lož. Veľmi nebezpečné a neetické. Operácia na zmenu pohlavia [sic] je typ operácie, pri ktorej sa dá trafiť, ale to vám’nepovedia. Nikdy to nepovedia. A možno keby som nemal autizmus, možno keby môj mozog nebol taký defektný, možno by som to zachytil skôr, ako by bolo neskoro. 

…  

Takto to mám za to, že som sa zahrával s prírodou. …Chcel som len priateľstvo a lásku. Chcel som, aby bol život jednoduchší. Od pätnástich rokov som chcela byť ženou. Chcela by som mať také vedomosti, aké mám dnes. Bola som zmätené dieťa bez identity. Priala by som si, aby som všetko urobila inak, ale teraz’je už neskoro. Som’kráľovsky v háji. 

 

Transgenderová ideológia a jej lži spolu s pro-homosexuálnymi médiami, lekárskou a psychiatrickou komunitou ma zabili. Feminizácia Ameriky bude naďalej prinášať výsledky, ako je ten môj. Nebola to’moja vina, že som zlyhal. Zlyhali všetci, moja smrť by nemala nikoho’prekvapiť. 

Ako naznačuje nová štúdia, s pokračujúcim nárastom počtu takzvaných “operácií na potvrdenie pohlavia” sa pravdepodobne zodpovedajúcim spôsobom zvýši aj počet samovrážd.