MicrosoftTeams-image-3-810x500.jpg

Cieľom rozhovorov Jasona Everta o cudnosti boli "čarodejnice", ale Panna Mária mala väčšie plány

50
Kultúra života
  • Jason Evert oslovuje viac mladých ľudí po zrušení prednášok čarodejnicami.
  • Čarodejnice protestovali proti Evertovým rozhovorom o cudnosti na katolíckych školách.
  • Evert plánuje viac prednášok a verí, že osloví ešte viac duší.
  • Študenti po vypočutí Evertových prednášok boli nadmieru spokojní a ocenili jeho prácu.

Katolícky rečník o cudnosti Jason Evert má osloviť ešte viac mladých ľudí po tom, čo sa čarodejnice zamerali na zrušenie jeho prednášok.    

Dňa 19. mája skupina čarodejníc v austrálskom Sydney oslavovala zrušenie Evertových prednášok na troch katolíckych školách, ale neuvedomila si, že to bude mať za následok, že Evert osloví ešte viac mladých ľudí, pretože tri ďalšie školy si rýchlo rezervovali Everta, pričom jedna zo škôl vysielala prednášku naživo na ďalších osem stredných škôl.   

“Prázdne miesta zaplníme ešte väčším počtom prednášok a vďaka tomu oslovíme viac ľudí,” povedal Evert pre LifeSiteNews.  

“Keď zasvätíte cestu Panne Márii, ona sa o veci postará,” povedal povedal v aktuálnom videu zverejnenom na X, predtým známom ako Twitter.  

Evert vysvetlil, že tri jeho rozhovory naplánované pre katolícke školy boli zrušené po protestoch a petíciách, ktoré si skupina čarodejníc pripisuje na svoje konto.  

“Sme’veľmi radi, že máme túto veľkú a hlasnú čarodejnícku platformu, aby sa čarodejnice zapojili do vyjadrovania sa k týmto mizogýnnym pr––, ktoré prichádzajú na naše brehy šíriť svoju žlč, a rovnako nás teší, že sa toľko čarodejníc zapojilo do zúrivého posielania e-mailov škole dnes popoludní,” skupina písala na svojom konte X.  

“Moc čarodejníc je opäť zrejmá,” tvrdili čarodejnice.  

“Myslieť si, že banda čarodejníc zvráti želania Panny Márie je niečo podobné, ako keby ste si mysleli, že banda domácich mačiek porazí sibírskeho tigra, nie je to nič moc, ” vyhlásil Evert.  

“A tak v dôsledku všetkého toho chaosu a protestov oslovíme viac duší ako kedykoľvek predtým,” dodal a zároveň požiadal veriacich katolíkov, aby sa modlili za úspech jeho rozhovorov.  

Vyzerá to tak, že Panna Mária modlitby vyslyšala, keďže mládež v Sydney sa zdala byť nadmieru spokojná s Evertovou&nbsprozprávkou.  

“Oprava pre médiá: Evertová písala 

V ďalšom príspevkuvložil Evert hodnotiaci hárok vyplnený študentom, ktorý sa zúčastnil na prednáške o cudnosti. Študentka ohodnotila Evertovú 10 bodmi z 10 a poznamenala: “Všetko, čo som’počula o Jasonovi negatívne, bola nepravda. Vďaka Jasonovi.