Dr.-Wahome-Ngare-810x500.png

Keňský lekár: Cieľom pandemickej zmluvy WHO je "mrzačiť a zabíjať" a "vytvoriť vládu jedného sveta

145
Kultúra smrti
  • WHO navrhuje zmluvu Pandemic Accord na vytvorenie nových smrteľných vírusov a vakcín.
  • Depopulácia Afriky prostredníctvom vojen, hladomoru, chorôb a GMO je reálna hrozba.
  • Očkovanie počas COVID-19 bolo nátlakom a spôsobilo množstvo úmrtí a zranení.
  • WHO sa snaží získať väčšiu moc na riadenie pandémií a podkopanie suverenity štátov.

Kenský lekár minulý týždeň vyhlásil, že cieľom globalistickej Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO)’navrhovanej zmluvy “Pandemic Accord” je pripraviť pôdu pre nový smrtiaci vírus a vakcínu vytvorenú človekom, ako aj vytvoriť globálnu vládu podkopávaním národnej suverenity. 

Podotkol, že v Afrike sa v minulosti vyvíjalo značné úsilie o zníženie počtu obyvateľov napriek tomu, že nie je preukázateľne preľudnená. Aby to zdôraznil, vysvetlil, že rozloha Afriky sa zmestí do rozlohy USA, Číny, Indie a Japonska, ale obsahuje len asi štvrtinu populácie všetkých týchto krajín dohromady.

“Problémom Afriky nie je jej rastúca populácia, (ktorá) je v skutočnosti prínosom. Problémom sú chamtiví vlastníci globálnych korporácií, ktorí majú záujem privlastniť si naše prírodné zdroje,” povedal Dr. Ngare.

Lekár tvrdí, že na kontinente prebiehajú snahy o zníženie počtu obyvateľov prostredníctvom vojen, hladomoru, chorôb a dokonca aj geneticky modifikovaných organizmov (GMO), pričom vysvetľuje: “Najväčším problémom GMO je, že osivo je patentované — niekto ho vlastní. A keď ho používate dostatočne dlho a vaše prirodzené semeno zmizne, môžu stiahnuť svoje semeno a zabiť vás hladom." ” V skutočnosti iniciatívy podporované Billom Gatesom v Afrike už roky presadzujú GMO plodiny pod zámienkou, že to “ukončí hladomor v Afrike.”

Dr. Ngare pokračoval v argumentácii, že epidémia COVID-19 bola zámerne využitá na depopuláciu sveta vrátane Afriky a že to bola len predohra k tomu, čo sa plánuje po tejto ďalšej pandemickej dohode WHO.

Poznamenal, že počas COVID-19 bolo ľuďom povedané, že “na vírus zomrie desivé” množstvo ľudí a že choroba je neliečiteľná a že “prirodzená imunita nás nedokáže ochrániť a zachrániť.”

“Bolo nám povedané, aby sme si nepodávali ruky, bolo nám povedané, aby sme sa spoločensky nevzdialili, bolo nám povedané, aby sme zostali doma … Ak by ste boli vystavení tomuto psychologickému týraniu počas šiestich mesiacov a potom by vám povedali, že existuje vakcína, čo by ste urobili? Bežali by ste po vakcínu!" ” povedal Dr. Ngare.   

Očkovanie sa potom “stalo povinným prostredníctvom nátlaku,” pretože na prístup k tovarom a službám bol potrebný doklad o očkovaní, povedal Dr. Ngare a naznačil, že to ukazuje, že “konečnou hrou celého fiaska COVID bolo zaočkovať všetkých … O to v COVID išlo.”

Problém s týmito vakcínami, vysvetlil lekár, spočíva v tom, že boli také nebezpečné, že predstavovali “riziko pre národnú bezpečnosť.” Prečo?" 

V prvom rade len výrobcovia vedeli, čo presne sa vo vakcínach nachádza, a len laboratóriá, ktoré sa podieľali na ich tvorbe, mohli tieto vakcíny testovať a skúmať. 

Predpokladaný základ ich užitočnosti bol tiež založený na chybnom základe, vyhlásil Dr. Ngare, pretože proteín hrotu vytvorený vakcínou bol modelovaný podľa toho istého proteínu, ktorý spôsobil ochorenie COVID-19.

Štreknutie sa presadzovalo aj spolu s tvrdením, že prirodzená imunita nie je ochranná — a pritom samotná vakcína bola založená na schopnosti organizmu “vytvoriť imunitnú odpoveď na patogén!"”

Horšie je, že údaje z pokusov s očkovaním, ktoré boli zverejnené na základe súdneho rozhodnutia v USA, odhalili znepokojujúce množstvo úmrtí a zranení spôsobených prinajmenšom očkovaním spoločnosti Pfizer. Podľa Dr. Ngareho počas skúšok zomrelo 61 ľudí na mozgovú príhodu a päť ľudí na poškodenie pečene, zatiaľ čo 80 % tehotných matiek prišlo o svoje deti počas prvých troch mesiacov tehotenstva po tom, čo im boli aplikované injekcie COVID. Okrem toho injekcie poškodili reprodukčný systém mužov aj žien’poškodili počet a pohyblivosť spermií, vaječníky, menštruačný cyklus a placentu.

“Toto bolo známe v čase registrácie vakcín, ale lekári o tom nevedeli,” povedal Dr. Ngare.

Dalej rozprával o tom, že v Afrike bol dlhoročný precedens zavádzania nepotrebných vakcín, ako aj dokonca presadzovania vakcín, ktoré poškodzovali plodnosť, najmä prostredníctvom očkovania proti tetanu.

Podľa Dr. Ngareho počas kampane na odstránenie tetanu v Afrike boli ženy vo veku 14 až 49 rokov očkované každých šesť mesiacov proti tetanu injekciami, ktoré boli v skutočnosti antikoncepciou, o čom ženy nevedeli. Túto injekciu zámerne navrhla a vyvinula OSN, Svetová zdravotnícka organizácia, a Svetovou bankou na zníženie pôrodnosti, dodal.

Lekár tvrdil, že bol publikovaný článok, ktorý dokazuje antikoncepčný charakter týchto vakcín proti tetanu a ktorý bol prečítaný viac ako 300 000-krát.

Dr. Ngare naznačil, že tieto snahy o depopuláciu Afriky a sveta prostredníctvom vakcín sú precedensom pre nadchádzajúcu depopulačnú kampaň, ktorá sa má začať prostredníctvom zmluvy Pandemic Accord.

Podľa doktora Ngareho zmeny a doplnenia medzinárodných zdravotných predpisov (IHR), ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou zmluvy, určia, ako bude WHO riadiť pandémie alebo choroby, ktoré prekračujú hranice krajín.

“WHO sa snaží zvýšiť svoje právomoci tak, aby generálny riaditeľ mohol jednostranne vyhlásiť, že existuje pandémia, či už skutočná alebo vymyslená,” povedal Dr. Ngare. “V momente, keď to vyhlási, nové predpisy mu umožnia prevziať riadenie pandémie v každej krajine, ktorá je signatárom WHO.”

“Je to riaditeľ Tedros, kto povie, kedy sa uzavriete, či vôbec môžete ísť do práce, aké vakcíny”dostanete,” vysvetlil.

“Ak WHO so svojou súčasnou mocou spôsobuje toľko škody, viete si predstaviť, čo by urobila, keby ste jej skutočne dali väčšiu moc?"” pokračoval.

“Môj záver je, že (WHO) už nie je orgánom podporujúcim zdravie. Stala sa imperiálnou rukou globálnych korporátnych záujmov,” povedal a dodal, že cieľom navrhovanej pandemickej zmluvy a IHR “je dať WHO právny mandát na uľahčenie vytvárania nových pandémií … pomocou nových umelo vytvorených vírusov a (na) používanie očkovania ako protiopatrenia, pričom obe tieto opatrenia majú za cieľ znížiť svetovú populáciu prostredníctvom znižovania pôrodnosti, mrzačenia a zabíjania.”

“Dá to tiež WHO mandát na využitie pandémií na vytvorenie jednotnej svetovej vlády úplným zlikvidovaním suverenity členských štátov a krajín a podkopaním individuálnych slobôd občanov”, varoval.

Vyzval africké krajiny, aby sa vyhli tejto obrovskej škode tým, že najprv písomne “formálne požiadajú WHO” o odmietnutie dodatkov a IHR a potom “zvážia vystúpenie z WHO do roku 2024, keď má pandemická zmluva vstúpiť do platnosti.”

Lekár tiež vyzval africké krajiny, aby “spoločne vyzvali na ukončenie výskumu zameraného na zisk funkcie,” ktorý označil za absurdný a mimoriadne nebezpečný. 

“Africké krajiny by mali urobiť krok a povedať, že je trestné, ak niekto trénuje vírusy a baktérie, aby útočili na ľudí ako spôsob vytvorenia vakcíny pre prípad, že by tento vírus unikol,” povedal. “To je čarodejníctvo. Nie je to medicína.”

Takisto odporučil africkým krajinám, aby “kolektívne považovali všetky očkovacie programy za riziko národnej bezpečnosti,” a uviedol: “Ak nedokážete určiť, čo je vo vakcíne, ktorá sa podáva vašim ľuďom, možno otvárate dvere na zničenie africkej populácie.”

Na záver dr. Ngare vyzval africké národy, aby “odmietli akékoľvek prepojenie individuálnych zdravotných záznamov, vrátane záznamov o očkovaní, s digitálnym preukazom totožnosti, ktorý sa im teraz vnucuje”

“Vážení poslanci, nedovoľte vláde prístup k súkromným zdravotným informáciám ako prostriedku na určenie toho, kto dostane zdravotné služby a kto nie. Je to medicínsky neetické a je to proti základným ľudským právam,” povedal.