StOnge-810x500.jpg

Kanadský pamätník na počesť "očistených" príslušníkov LGBT v armáde a vo verejných službách vyvoláva ostré kritiky

12
Neutral
  • Kanadský pamätník pre LGBT ľudí vyvolal kritiku nedostatočného uznanie pre nezaočkovaných.
  • Pamätník Thunderhead v Ottawe bude postavený na pamiatku vyčistených LGBT ľudí.
  • Trudeauova vláda nariadila očkovanie ako podmienku zamestnania vo verejnom sektore.
  • Trudeauova vláda financuje LGBT skupiny a agresívne presadzuje pro-LGBT agendu.

Po tom, ako kanadská ministerka pre kultúrne dedičstvo Pascale St-Ongeová oznámila, že v Ottawe bude položený základný kameň národného pamätníka 2SLGBTQI+ pre LGBT ľudí “očistených” z armády a verejnej služby, sa rýchlo objavila kritika, ktorá poukazovala na nedostatočné uznanie pre tisíce kanadských vojenských a verejných zamestnancov, ktorí prišli o prácu, pretože sa nenechali zaočkovať COVID-19.

“A čo tí, ktorí neboli zaočkovaní’? Aj oni boli vyčistení zo štátnej služby,”dobre sledovaný kanadský politický komentátor @Martyupnorth uviedol vo štvrtok na X (predtým Twitter) v odpovedi na príspevok od St-Onge o pamätníku.

Ďalší používateľ X, @Albergraph, napísal: “Nechcem’ani nepotrebujem ten pomník na mrhanie peniazmi. Je to čisté plynofikovanie.”

St-Onge v stredu zverejnil na X príspevok o začatí “výstavby Hromovej hlavy —Národného pamätníka 2SLGBTQI+,” komentujúc “čistku ‘LGBT’”, ktorá podľa nej “bola hanebnou kapitolou v našich dejinách,” keďže títo ľudia “boli odstránení z federálnej verejnej služby a kanadských ozbrojených síl.”

“Dnes sme začali výstavbu Thunderhead — Národného pamätníka 2SLGBTQI+. Má jasné posolstvo: ”

Pamätník s názvom Thunderhead, ktorý sa nachádza v Ottawe, bol na základe súdneho príkazu nariadený postaviť a jeho dokončenie sa očakáva v roku 2025. Platí sa z peniazov získaných v rámci urovnania hromadnej žaloby, ktorú v roku 2018 vyhrala kanadská vláda.

Kanadské kultúrne dedičstvo uvádza, že “napomáha rozvoju pamätníka v spolupráci s Fondom očisty LGBT, ktorý je navrhovateľom projektu a financovateľom pamätníka.”

“Národná komisia hlavného mesta bude zodpovedná za vypracovanie návrhu a výstavbu pamätníka,” uviedlo kanadské kultúrne dedičstvo.

St-Onge sa však nezmienil o tisícoch kanadských štátnych zamestnancov a členov armády, ktorí boli prepustení, alebo by sa dalo argumentovať čistkou, za to, že sa nenechali očkovať COVID.

V apríli 2023 premiér Justin Trudeau ocitol pod paľbou kritiky po tom, čo vyhlásil, že nikoho “nenútil”, aby si dal urobiť očkovania COVID-19, napriek tomu, že jeho federálna vláda nariadila nové injekcie ako podmienku zamestnania vo všetkých pracovných miestach vo verejnom sektore, ktoré spadajú pod jej právomoc, čo viedlo k tomu, že najmenej 2 560 federálnych zamestnancov bolo suspendovaných za to, že si nedali urobiť očkovania.

Jeho vláda tiež zakázala tým, ktorí sa neočkovali, cestovať lietadlom, vlakom a po mori.

V roku 2021, keď objavil v relácii La semaine des 4 Julie, populárnej francúzskojazyčnej talk show v Quebecu, Trudeau povedal, že Kanaďania “vehementne odmietajú očkovanie” neveria “vede,” sú “často mizogýni, často rasisti,” a položil otázku, či by Kanada mala naďalej “tolerovať týchto ľudí.”

Nedávno tvrdil, že výroky, ktoré vyslovil v roku 2021 a v ktorých označil ľudí, ktorí sú proti úderom COVID, za “mizogínov” a “rasistov”, boli “vytrhnuté z kontextu.”

Pod Trudeauovým vedením federálna vláda poskytla milióny peňazí daňových poplatníkov na financovanie LGBT skupín a agresívne presadzovanie pro-LGBT agendy.

Ak viete, jeho rozpočet na rok 2024 zahŕňa 150 miliónov dolárov na podporu ‘2SLGBTQI+’ ideológie doma i v zahraničí.

Trudeauova federálna vláda sa naplno pustila do radikálnej transrodovej ideológie, vrátane takzvanej “transformácie” neplnoletých, pričom zaviedla zákony, ktoré sa na prvý pohľad javia ako pomoc deťom.