Seneca-810x500.jpeg

Ženské vysokoškolské štipendium získal muž, ktorý hrá v mužskom aj ženskom volejbalovom tíme

10
Kultúra smrti
  • Štipendium pre muža, ktorý hrá vo volejbalových tímoch oboch pohlaví.
  • Ontarijská vysoká škola udelila ženské štipendium biologickému mužovi.
  • Problém s transanálnou identitou v športe vyvoláva rozhorčenie v komunite.
  • Muži, ktorí sa vydávajú za ženy, majú výhodu v ženských športoch, čo vyvoláva kontroverzie.

Muž, ktorý zdanlivo prepína medzi mužským a ženským pohlavím, aby mohol hrať vo volejbalových tímoch oboch pohlaví’, získal od kanadskej komunitnej vysokej školy ženské’ štipendium.    

Seneca College v Toronte v Ontáriu tento rok udelila štipendium Angely Jamesovej Františkovi Lagardasovi, údajne biologickému mužovi, ktorý hrá vo volejbalových tímoch mužov’ aj žien’. 

“Mnohí ľudia z volejbalovej komunity však nie sú zmätení - sú’rozzúrení,” uviedol reportér Rebel News David Menzies. “Práve oni’nás upozornili na tento najnovší nezmysel o transanalýze.”  

“Vďaka tomu, že pán Lagardas dostal toto štipendium, sa tým skutočne pripravuje o možnosť získať ocenenie skutočná biologická žena,” zdôraznil.   

Štipendium je pomenované po Angele Jamesovej, ktorú kanadská encyklopédia odkazujena“Wayna Gretzkého ženského’hokeja.” 

Jamesová bola priekopníčkou ženského’hokeja v čase, keď ženský’hokej ešte len začínal. Viedla kanadský ženský hokejový tím k štyrom titulom majsteriek sveta v rokoch 1990, 1992, 1994 a 1997. 

Zajímavé je, že Jamesová zrejme ustúpila LGBT mafii a nepovedala nič o tom, že jej štipendium bolo udelené mužovi, namiesto toho dovolila, aby ženské’ocenenia ukradli muži vydávajúci sa za ženy.   

Podľa Rebel News, Lagardas, biologický muž, hrá za mužský’aj ženský’volejbalový tím, v závislosti od sezóny.   

Známy je aj tým, že na volejbalovom ihrisku údajne spôsobuje svojim súperkám zranenia.  

Ako LifeSiteNews už skôr informoval, počas januárového zápasu mal Largadas “zaútočiť na loptu veľkou silou,” čím spôsobil hráčke otras mozgu.   

Tento krok udeliť Largadasovi nie je veľkým prekvapením pre tých, ktorí si uvedomili angažovanosť ontarijských vysokých škôl v programe LGBT. 

V januári bolo totiž mužom, ktorí sa vydávali za ženy, povolené hrať v ženských volejbalových tímoch, pričom Seneca College Sting aj Centennial College Colts mali vo svojich tímoch na súťaži v Toronte mužských hráčov. 

Medzi týmito dvoma tímami bolo na palubovke celkovo päť mužov, pričom traja hrali za Senecu a dvaja za Centennial. Hlásené boli zranenia hráčok. 

“V oboch prípadoch museli byť hráčky vystriedané mimo ihriska,” povedal Rebel News v tom čase zdroj, ktorý chcel zostať v anonymite. “Hoci v tomto športe dochádza k zraneniam, samotná sila mužského”volejbalového útoku je oveľa silnejšia ako biologická sila žien”.”  

Keďže muži naďalej vstupujú do ženských’športov a dominujú v nich, začali sa k tomu vyjadrovať aj súťažiace ženy a organizačné orgány. 

Vlani v novembri sa boxerka odstúpila z majstrovského zápasu v Quebecu po tom, čo sa dozvedela, že jej súperom je muž vydávajúci sa za ženu.   

Vlani v auguste Medzinárodná únia silového trojboja vyhlásila že kanadskému “transgender”powerlifterovi “Anne”Andresovi treba zakázať súťažiť proti ženám po tom, ako prekonal ženský”rekord v zdvíhaní.       

Podobne aj World Track and Field majú zakázali ľuďom účasť v kategóriách, ktoré sa nezhodujú s ich pohlavím. Aj iní vytvorili špeciálne kategórie pre športovcov, ktorí sa nezhodujú s pohlavím.   

Štúdie opakovane odhalili že muži majú v atletických súťažiach obrovskú výhodu oproti ženám. Nedávna štúdia publikovaná v Sports Medicine zistila, že rok užívania “transgenderových” hormonálnych liekov vedie k “veľmi miernym zmenám” v prirodzených silových výhodách mužov.