Screen-Shot-2024-04-24-at-2.30.08-PM-810x500.png

Pápež František údajne chváli demokratického senátora Warnocka za to, že je "ukotvený" vo svojej "viere

20
Kultúra smrti
  • Pápež František pochválil senátora Warnocka za zostanie ukotvený vo viere.
  • Warnock je liberálny pastor podporujúci potraty a homosexuálne manželstvá.
  • Warnock je zástancom práva na neobmedzený potrat a LGBT právnych aktov.
  • Warnock je progresívny liberál, zástanca sociálnej spravodlivosti a kontroly zbraní.

Pápež František údajne pochválil demokratického senátora za Georgiu Raphaela Warnocka, liberálneho protestantského pastora a silného zástancu potratov a homosexuality, za to, že zostal “ukotvený” vo svojej “viere.”

Warnock, ktorý sa označil za “pastora podporujúceho potraty”, bol podporovaný organizáciou Plánované rodičovstvo a spoluautor takzvaného “Zákona o rešpektovaní manželstva”, ktorý kodifikoval “homosexuálne manželstvo” vo federálnom zákone USA, sa v sobotu stretol s Františkom.

Warnock v tlačovej správe uviedol, že František mu povedal: “angažujete sa v politike, ale zostávate zakotvený vo svojej viere a v nej.” 

Povedal, že potom diskutovali o tom, ako viera ovplyvňuje “pohľad na celý rad otázok, ktorými sa práve’zaoberáme na verejnom priestranstve,” vrátane rusko-ukrajinského a izraelsko-palestínskeho konfliktu.

Warnock a František diskutovali o “potrebe mieru, ako aj o tom, čo znamená byť lídrom viery pôsobiacim na verejnom priestranstve,”uvádza sa v senátorovom’tlačovom vyhlásení.

“Na pápežovi Františkovi je dôležité, že v centre jeho pozornosti je ľudská dôstojnosť, najmä dôstojnosť najviac marginalizovaných členov ľudskej rodiny,” povedal Warnock pre MSNBC po pápežovej návšteve.

“To je niečo, o čo som sa’snažil vo svojej službe a vo svojej práci v Senáte Spojených štátov amerických,” dodal demokratický senátor, ktorý podporuje vraždenie nenarodených detí počas celého tehotenstva a chemické a chirurgické mrzačenie detí so zmeneným pohlavím. 

Čítajte: Ex-manželka obviňuje demokratického kandidáta z Georgie z prebehnutia po nohe v novoexponovanom videu

Francis’ chváli Warnocka za to, že je “uzemnený” vo svojej “viere” odporuje senátorovým’hlboko protikresťanským názorom, ktoré zastáva napriek tomu, že pôsobí ako pastor Ebenezer Baptist Church v Atlante, “duchovného domova” Martina Luthera Kinga ml. a jeho otca.

Warnock je sponzorom zákona “Women’s Health Protection Act,”, ktorý by vytvoril federálne “právo” na prakticky neobmedzený potrat a zrušil by štátne pro-life zákony, ako LifeSiteNews reported, ako aj pro-LGBT, pro-potratový “Equality Act.”

Skupina, ktorej súčasťou je aj neter Martina Luthera Kinga ml, Alveda Kingová, a viac ako dve desiatky černošských pastorov písala Warnockovi v roku 2020 výzvu, aby zmenil svoj pro-potratový postoj, v ktorej uviedla: “Ako kresťanský pastor a ako černošský vodca máte povinnosť odsúdiť zlo potratov, ktoré zabíja neprimerane veľa černošských detí. Vaša otvorená obhajoba potratov je škandálom pre vieru a černošskú komunitu.”

Radikálna LGBT aktivistická skupina Human Rights Campaign sa tiež vyjadrilapochvalu Warnockovi za to, že je “neochvejným spojencom komunity LGBTQ+ [sic], čoho dôkazom je jeho spolupodieľanie sa na zákone o rešpektovaní manželstva.”

Senátor sa tiež pomohol predložiť uznesenie Senátu, ktorým sa jún uznáva za “LGBTQ Pride Month,” pričom vyhlásil, že bude “vždy spojencom komunity LGBTQIA+ [sic].” 

Ak odhliadneme od potratov a “homosexuálnych manželstiev,” Warnock je skalopevný moderný progresívny liberál. Je zástancom “sociálnej spravodlivosti” vrátane marxistického hnutia Black Lives Matter, silnej kontroly zbraní a “ideológie klimatických zmien”. V marci 2019 organizovalmedzináboženské stretnutie o “klimatických zmenách” vo svojom kostole, na ktorom vystúpil neúspešný demokratický kandidát na prezidenta a klimatický aktivista Al Gore.

Od decembra 2022 mal Warnock hlasoval v súlade s deklarovaným postojom demokratického prezidenta Joea Bidena’v 96,5 % prípadov.

Keď sa ho v roku 2022 televízia CBS opýtala: “Aký’je rozdiel medzi politickým prejavom a kázňou?"” Warnock odpovedal: “Pre mňa, neviem, či je’v tom veľký rozdiel.”