shutterstock_1932234707-e1698222514108-810x500.jpg

20-ročnému mužovi z Quebecu, ktorý trpí "dysfóriou integrity tela", amputovali dva zdravé prsty

14
Kultúra smrti
  • Kanadskí zákonodarcovia majú zastaviť rozširovanie asistovanej samovraždy.
  • Operácia amputácie prstov pre dysfóriu integrity tela je nebezpečná a kontroverzná.
  • Chirurg odstránil zdravé prsty mužovi, ktorý trpel BID, po psychoterapii.
  • Transgenderová ideológia vedie k zmrzačovaniu tela a duševným poruchám.

Pošlite kanadským zákonodarcom naliehavú správu, v ktorej ich vyzývate, aby zastavili rozširovanie asistovanej samovraždy

Podľa paralely s mrzačením osôb s pohlavným zmätkom, ktoré sa vykonáva v mene transrodovej ideológie, muž z Quebecu nedávno podstúpil operáciu amputácie dvoch zdravých prstov ako spôsobu zmiernenia utrpenia spôsobeného “dysfóriou integrity tela.”

Podľa správy o klinickom prípade z 27. marca dr. Nadia Nadeau z oddelenia psychiatrie na Université Laval, chirurg odstránil 20-ročnému mužovi z Quebecu’dva zdravé prsty, pretože sa domnieval, že mu nepatria.  

“Bol si vedomý, že sebapoškodzovanie nie je bezpečné riešenie a mohlo by mať následky na jeho vzťahy, povesť a zdravie, uvádza sa v správe. “Nevedel si predstaviť, že by s týmito prstami žil ďalšie roky.”  

Podľa správy muž od detstva veril, že jeho štvrtý a piaty prst ľavej ruky mu nepatria, dokonca mal nočné mory, že mu prsty horia alebo hnijú. 

Mladý muž v túžbe odstrániť si prsty uvažoval o zostrojení malej provizórnej gilotíny, pričom svoje štvrtý a piaty prst nazýval “rušivými, cudzími, nechcenými.” 

“Uvažoval, že požiada priateľa, aby naňho dohliadol a bol pripravený zavolať záchrannú službu v prípade, že by jeho pokus viedol k potrebe resuscitácie,” dodáva sa v správe.  

Po absolvovaní kognitívno-behaviorálnej terapie, antidepresív typu Prozac a expozičnej terapie sa muž nakoniec rozhodol, že si prsty nechá chirurgicky odstrániť.  

Chirurg v miestnej nemocnici súhlasil s vykonaním plánovanej amputácie. Muž z Quebecu je prvým známym prípadom “amputácie číslic” pre dysfóriu telesnej integrity, (BID).  

BID je zriedkavý stav, pri ktorom si jedinec túži odrezať zdravú končatinu, zvyčajne jednu’ruku alebo nohu, pretože má pocit, že mu nepatrí. 

Po operácii sa údajne vyriešili citové ťažkosti muža a on mohol pokračovať v živote, ktorý si predstavoval ako plnohodnotná ľudská bytosť bez toho, aby ho tie dva prsty trápili.” 

“Vyhrával zápasy v pretláčaní rukou, bol schopný riadiť svoje štvorkolesové tátoše, naďalej bez problémov pracoval rukami,” dodáva správa.   

Nie je to prvý prípad, keď sa jednotlivci snažia zmrzačiť svoje telo, pretože sa vo svojom tele necítia dobre. Koncom 90. rokov minulého storočia škótsky chirurg odrezal nohy dvom mužom, ktorí boli zúfalí z amputácie. 

“Na konci dňa nemám žiadne pochybnosti o tom, že to, čo som robil, bolo pre tých pacientov správne,” povedal chirurg, Dr. Robert Smith, na tlačovej konferencii.  

Podobne v roku 2015 Dr. Phil interviews dámou, ktorá sa zámerne oslepila tým, že si do očí dala čistič kanalizácie, pretože podľa nej mala byť slepá.  

“Vinu za toto šialenstvo kladiem priamo na plecia transgenderovej ideológie, rakoviny, ktorá metastázovala a teraz otravuje mysle lekárov pri liečbe inej duševnej poruchy,”povedal pre LifeSiteNews Jack Fonseca z Campaign Life Coalition’. 

“Odkiaľ sa vzala myšlienka, že amputácia zdravých častí tela je vhodným riešením duševného zmätku ohľadom reality vlastného’tela?"” položil otázku.   

“Pochádza od LGBT aktivistov, ktorí presvedčili svet, že človek sa skutočne môže ‘narodiť v nesprávnom tele,’ a že chirurgické zmrzačenie je nevyhnutné, aby jeho telo zodpovedalo jeho ilúzii, že je žena,” vyhlásil.  

Ak sú príbehy ľudí trpiacich BID šokujúce a široko medializované, deti na celom svete sú mrzačené “operáciami na zmenu pohlavia,” ktoré ich natrvalo znetvoria a často ešte viac deprimujú. 

V skutočnosti sa okrem vytvárania falošnej reality o tom, že sa dá zmeniť pohlavie, transrodové operácie a lieky boli spájané s trvalým fyzickým a psychickým poškodením, vrátane kardiovaskulárnych ochorení, strata hustoty kostí, rakovina, mŕtvica a krvné zrazeniny, neplodnosť, a suicidita.   

Takisto prevažujúce dôkazy o tom, že tí, ktorí podstúpia takzvanú “zmenu pohlavia”, majú väčšiu pravdepodobnosť spáchať samovraždu ako tí, ktorí nezvratný zákrok nepodstúpili. Švédska štúdia zistila, že tí, ktorí podstúpili takzvanú “operáciu na zmenu pohlavia”, skončili s 19,2-násobne vyšším rizikom samovraždy.    

Existuje dôkaz, že najláskavejší a najprospešnejší prístup k ľuďom, ktorí si myslia, že sú iného pohlavia, nie je potvrdzovať ich v ich zmätku, ale ukázať im pravdu.    

Nová štúdia o vedľajších účinkoch transrodových “operácií na zmenu pohlavia” odhalil že 81 percent tých, ktorí v posledných piatich rokoch podstúpili “operáciu zmeny pohlavia”, uviedlo, že v nasledujúcich týždňoch a mesiacoch pociťujú bolesť už len z bežného pohybu — a že sa prejavujú aj mnohé ďalšie vedľajšie účinky.   

“Myšlienka, že chirurgické amputácie môžu ‘napraviť’ zdravé telá, ktoré si pacienti len želajú, aby boli iné, sa zjavne rozmohla v psychiatrickej oblasti liečby transgenderizmu, ale tam bola aspoň obmedzená,” vysvetlil Fonseca.  

“Nešírilo sa to do iných oblastí,” pokračoval. “Doteraz vždy, keď chorý na BID požiadal o odstránenie nohy alebo ruky, lekárski odborníci mu to odmietli, pretože si uvedomovali, že majú povinnosť napraviť chorú myseľ, a nie sa zahrávať s telom.” 

“Teraz je však toto všetko za oknom a predpokladám, že to teraz začneme vidieť u všetkých pacientov s BID. Namiesto liečby choroby v mysli budú teraz psychiatri a lekári mrzačiť úplne zdravé telá,” varoval.  

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom s výzvou, aby zastavili rozširovanie asistovanej samovraždy