GettyImages-1445794096-810x500.jpg

Dcéra Bena Afflecka je najnovším hollywoodskym dieťaťom, ktoré sa vyhlásilo za "transrodové

61
Kultúra smrti
  • Transgenderizmus je v móde, najmä v Hollywoode.
  • Hviezdy ako Cynthia Nixon a Charlize Theron vychovávajú deti ako iné pohlavie.
  • Rodiny ako Dwayne Wade a Gabrielle Union podporujú deti v ich identite.
  • Deti celebritných rodičov, ako Seraphina Afflecková, sa verejne identifikujú ako transrodové.

Transgenderizmus je v móde už dlhší čas a nikde to nie je tak viditeľné ako v Hollywoode. Hviezda seriálu Sex v meste Cynthia Nixon’dcéra “prešla transformáciou” a teraz sa identifikuje ako muž. Charlize Theron vychováva svojho syna Jacksona ako dievča po tom, čo jej zrejme vo veku troch rokov povedal, že sa cíti byť ženou. Hviezda NBA Dwayne Wade a jeho manželka herečka Gabrielle Union vychovávajú svojho syna Ziona ako dievča a zmenili mu meno na “Zaya.” Herec zo seriálu Walking Dead Khary Payton ešte v roku 2020 oznámil, že jeho 11-ročná dcéra je teraz “môj syn Karter.”  

Tento týždeň v mainstreamovej tlači explodovala správa, že prostredné dieťa rozvedeného hollywoodskeho páru Bena Afflecka a Jennifer Garnerovej - Affleck sa medzičasom oženil s popovou hviezdou a herečkou Jennifer Lopezovou - sa “priznalo” ako “transrodové.Seraphina Rose Afflecková sa 6. apríla objavila na pohrebe svojho starého otca v Christ Church United Methodist Church v Charlestone v Západnej Virgínii s ostrihaným účesom, v čiernom obleku a kravate. Predstavila sa ako “Fin” a prečítala Príslovie 16,8: “Lepšie je málo so spravodlivosťou, ako veľký príjem s nespravodlivosťou.” 

“Fin” má 15 rokov, ale to”nezabránilo novinárom, aby sa pokúšali získať jej fotografie v škole - je to predsa “trans dieťa” a to v kombinácii s“celebritným statusom jej rodičov z nej zrejme robí verejný majetok. V tlačových správach sa o nej hovorí pomocou zámen “oni/oni”. Nie je jasné, čo presne tieto zámená znamenajú, a tak vyvolávajú viac otázok ako odpovedí. 

Garnerová už predtým verejne hovorila o výchove svojich detí “LGBT-friendly,” s tým, že jej deti už od útleho veku verili, že sexualita je otvorená otázka a vyrastali v sympatiách k homosexualite: “Moje deti vyrastajú a hovoria: ‘Raz, keď sa vydám, neviem, či si’vezmem muža alebo ženu.’ Tieto dvere sú otvorené tak, ako nikdy neboli, a naozaj vedia, ‘Toto je ten a ten a toto je jeho manžel, ’ a ‘toto je tá a tá a toto je jej manželka, ’ a to sa úplne znormalizovalo, aspoň pre moje deti, a dúfam, že to bude aj pre túto ďalšiu generáciu.” 

Nie je pravdepodobne náhoda, že jedna z najbližších priateliek Seraphiny’- jej nevlastná sestra Emme Maribel Muniz (dcéra Lopezovej) používa rodovo neutrálne zámená. Podľa Daily Mail: 

Lopez prvýkrát verejne predstavil Emme’zámená davu na galavečere LA Dodgers Foundation’s Blue Diamond Gala, kde obe vystúpili v júni 2022.

‘[Naposledy] sme spolu vystupovali na takomto veľkom štadióne a ja ich stále žiadam, aby so mnou spievali, ale oni nechcú’’, povedala hviezda na pódiu. 

Pre nezasvätených: Lopez tam nehovorí o viacerých osobách – hovorí len o Emme, ktorá sa označuje ako “oni.” Teraz sa zdá, že Emme’najlepšia kamarátka Serafína sa tiež označuje ako “oni” a so súhlasom svojich rodičov prijala nové meno “Fin”. 

Vieme, že 80 % alebo viac detí, ktoré trpia rodovou dysfóriou, nakoniec zanevrie, ako mohlo sa to staťv prípade dcéry Brada Pitta a Angeliny Jolie. Dúfam, že Affleck získa súkromie na prekonanie týchto problémov mimo svetiel reflektorov – skôr, než si ju LGBT hnutie prisvojí ako jednu z nich a urobí z nej ďalšie plagátové dieťa pre takzvané “trans deti.” Ako vidíme v prípade “Jazz” Jennings, tento príbeh má veľmi často tragický koniec.   

PREČÍTAJTE SI: ‘Transgender’ celebrita ‘Jazz’ Jennings priznáva, že po ‘zmene pohlavia’