Canada-vaxx-e1701689286140-810x500.jpeg

Prečo sú niektorí kanadskí zdravotnícki pracovníci stále nútení podstúpiť očkovanie COVID?

0
Kultúra smrti
  • Kanadskí zdravotníci sú nútení dodržiavať povinnosti týkajúce sa vakcíny COVID.
  • Britská Kolumbia vyžaduje od zdravotníckych pracovníkov dve dávky vakcíny COVID.
  • Mandáty na očkovanie spôsobili personálnu krízu v nemocniciach v Kanade.
  • Nedostatok zdravotníckych pracovníkov viedol k predĺženým čakacím dobám a eutanázii.

Občania USA:

Aj po viac ako dvoch rokoch sú niektorí kanadskí zdravotnícki pracovníci stále nútení dodržiavať povinnosti týkajúce sa vakcíny COVID, a to napriek obrovskému nedostatku pracovníkov a dôkazom, že vakcína nezabraňuje prenosu.

Aj keď väčšina provincií upustila od svojich povinností, Britská Kolumbia naďalej vyžaduje od svojich zdravotníckych pracovníkov najmenej dve dávky experimentálnej vakcíny COVID. V dôsledku toho sa nezaočkované zdravotné sestry a lekári nemôžu vrátiť do práce, zatiaľ čo nemocnice zostávajú personálne poddimenzované.

Povinnosť očkovania v Britskej Kolumbii’zostáva zachovaná v dôsledku nariadenia provinčnej hygieničky Dr. Bonnie Henryovej. Hoci provincia Ontário od svojho mandátu oficiálne upustila, väčšina nemocníc vakcínu stále nezávisle vyžaduje.

“Je to’veľmi zvláštne,” povedala o pretrvávajúcich mandátoch jedna z ontarijských zdravotných sestier, ktorá sa pod podmienkou anonymity vyjadrila pre LifeSiteNews.“Myslela som si, že sa už mandátov zbavili. Nechápem’dôvod na ich zachovanie, najmä keď máme’nedostatok zdravotníckych pracovníkov.”

Mandáty na očkovanie zdravotníckych pracovníkov začali platiť v septembri 2021, čo malo za následok, že neočkovaní lekári a zdravotné sestry prišli o prácu, zatiaľ čo mnohých študentov medicíny vyhodili z ich programov.

Čítajte: ‘Veľký duševný reset’: Úradníci sa snažili ospravedlniť mandáty tvrdením, že neočkovaní sú “nechránení” pred vírusom COVID, zatiaľ čo očkovaní sú údajne voči nemu imúnni. Existujú však prevažujúce dôkazy, že vakcína proti COVID nezabraňuje prenosu a namiesto toho spôsobuje množstvo negatívnych vedľajších účinkov.

Výskum odhaľujúci nebezpečenstvá a neúčinnosť vakcíny by zrejme dokazoval, že pre zdravotnícky personál sú sotva potrebné. Niektorí úradníci sú však naďalej odhodlaní presadzovať tento mandát.

Zdá sa zvláštne, že nemocnice by sa počas personálnej krízy držali svojho mandátu na očkovanie. Prečo zakázali neočkovaným pracovníkom vrátiť sa do práce? Riadia sa nejakou ideológiou? Alebo snáď túžbou prinútiť všetkých, aby napriek vedeckým poznatkom dodržiavali mandát?"

Zaiste, s lekármi a zdravotnými sestrami, ktorí spochybňujú príbeh COVID, sa zaobchádza ešte horšie ako s tými, ktorí vakcínu pokojne odmietli.

Ontarijský proočkovací lekár Dr. Mark Trozzi nedávno oznámil, že plánuje sa odvolať zbavenie lekárskej licencie za kritiku mainstreamového naratívu okolo COVID-19 “pandémie” a s ňou spojených vakcín.

V každom prípade rozhodnutia Britskej Kolumbie a Ontária’nielenže zabránili stovkám nezaočkovaných zdravotných sestier a lekárov vrátiť sa do práce, ale spôsobili, že mnohí Kanaďania zostali bez prístupu k zdravotnej starostlivosti.

V dôsledku nedostatku zdravotníckych pracovníkov sa čakacie doby na zdravotnú starostlivosť v Kanade zvýšili na priemerných 27,7 týždňa.

Čítajte: Debata Jordana Petersona s ľavicovým komentátorom o vakcíne COVID sa stala virálnou

Nanešťastie, predĺžené čakacie lehoty viedli niektorých Kanaďanov k zúfalstvu z liečby a namiesto toho sa rozhodli ukončiť svoj život prostredníctvom lekárskej pomoci pri umieraní (MAiD), čo je eufemistický názov pre kanadské’režimu eutanázie.

To je prípad 52-ročného Dana Quayla, starého otca z Britskej Kolumbie. Dňa 24. novembra sa rozhodol pre lekárske usmrtenie smrtiacou injekciou po tom, čo nemohol podstúpiť liečbu rakoviny kvôli predĺženiu čakacích lehôt. 

Počas mučivého čakania sa jeho rodina “modlila, aby si to rozmyslel alebo aby mu zavolali o 11. hodine, že chemoterapia je naplánovaná,” ale namiesto toho mu nemocnica neustále hovorila, že sú “nevyužité."”

Nedávno zverejnená správa Health Canada odhalila že nedostatok 90 000 lekárov, zdravotných sestier a ďalších zdravotníckych pracovníkov prvého kontaktu spôsobil v Kanade “krízu zdravotníckych pracovníkov”.

Kým zdravotnícki úradníci naďalej nariaďujú očkovanie v mene “bezpečnosti,” Kanaďanom je odopieraná riadna zdravotná starostlivosť kvôli pretrvávajúcemu nedostatku personálu v nemocniciach po celej krajine.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúci počet prípadov nadmernej úmrtnosti