ivf_treatment-810x500.jpg

Uväznená pro-lifer odsudzuje praktiky IVF a vyzýva republikánov, aby bránili posvätnosť nenarodeného života

9
Kultúra života
  • Najvyšší súd v Alabame podporil vedecké fakty o nenarodenom živote.
  • Pro-lifers sú prekvapení, že ľudia poznajú skutočnosť o embryách.
  • Výrobcovia IVF sú znepokojení rastom pochopenia Pro-Life.
  • Politické reakcie na rozhodnutie o umelom oplodnení odhalili patetické pravdy.

Poznámka redaktora: John Hinshaw je spolu s ďalšími šiestimi pro-life aktivistami zadržiavaný vo federálnej väzbe v Alexandria Detention Center, Alexandria, Virginia,  za účasť na tradičnej pro-life záchrane nenarodených detí v centre pre neskoré potraty vo Washingtone.C. Hrozí im potenciálne 10 rokov väzenia, keďže čakajú na májový rozsudok, ktorý vynesie pro-potratová sudkyňa Colleen Kollar-Kotellyová na základe obvinení z porušenia zákona FACE a “konšpirácie proti právam.”

Rozsiahle spravodajstvo portálu LifeSiteNews o procesoch v rámci D.C. Face Act nájdete tu.

PODPIS: Povedzte Trumpovi, aby sa zaviazal k úplnému omilosteniu uväznených pro-liferov, prepustil úradníkov FBI zapojených do prenasledovania

WASHINGTON, D.C. (LifeSiteNews) – Nedávne, veľmi pro-life rozhodnutie Najvyššieho súdu v Alabame týkajúce sa neoprávnenej smrti “embryí” (čítaj detí) na klinike IVF jasne osvetlilo niektoré prekvapivé pravdy pre pro-liferov. Začneme najhlbšími pravdami, ktoré tento prípad a reakcie naň vypovedajú:

1). Najvyšší súd v Alabame je jedným z mála súdov v histórii nášho národa, ktorý skutočne podporil vedecké fakty v súvislosti s nenarodeným životom. Je určite najvýznamnejším. Modlime sa, aby to bol začiatok trendu. V prípade Roe v. Wade Najvyšší súd USA hneď na začiatku svojho rozhodnutia oznámil, že sa nebude zaoberať otázkou života pred narodením, a veselo pokračoval v zmene zákonov 50 štátov bez toho, aby zohľadnil vedecky dokázané fakty. Úžasné, čo dokážu sudcovia.

Odvtedy sa právnici a aktivisti za život takmer vždy stretávajú so sudcami, ktorí nepripustia diskusiu o nenarodenom živote alebo potratoch vo svojich súdnych sieňach. Tak to bolo aj v našom prípade v súdnom procese vo Washingtone DC. Dokonca aj v rozhodnutí SCOTUS’ Dobbs, ktoré pred 2 rokmi zrušilo rozsudok Roe v. Wade, boli vedecky dokázané fakty o nenarodenom ľudskom živote len naznačené. Rozhodnutie Roe v. Wade bolo zrušené, pretože to bol smiešny zákon, čo sa týka “penumbry” a všetkého ostatného. A predsa tento smiešny zákon platil 50 rokov, pretože súdy a zákonodarcovia ignorovali explóziu vedy o nenarodených deťoch.

RELATED: Väznení zástancovia života vyzývajú Trumpa, aby udelil úplné milosti, prepustil úradníkov FBI zapojených do ‘prenasledovania’

2). Pro-lifers sú prekvapení, že časť populácie je tak dobre informovaná o vývoji života pred narodením, že ich nedojímajú politické a mediálne lži o realite ľudských embryí. Rodičia týchto embryí počatých metódou IVF do veľkej miery vedia, že tieto “embryá” sú skutočne deťmi v ranom štádiu svojho života. VEDIA, že ide o vedecké poznatky, a keďže počatie je také dôležité pre to, čo chcú, nenechajú sa oklamať pro-potratovými mediálnymi príbehmi o “zhluku buniek”. A vidia, že spomedzi všetkých ľudí v našej spoločnosti iba zástancovia života uznávajú vedecký fakt o osobnej kvalite embryí.

3). Profitujúci výrobcovia IVF už teraz prejavujú svoje obavy z rastu pochopenia Pro-Life tým, že len nedávno preskúmali prax vytvárania len jedného embrya naraz na implantáciu. Predtým by nikto neponúkal tento postup, ak by nemohol’oplodniť viac vajíčok naraz. Preto toľko detí chradne zmrazených v koncentračných nádobách.

RELATED: Záchranca za život spomína na inšpiratívnu ‘homíliu Jána Pavla II’Vstaneme’ pred odsúdením v procese vo Washingtone

Pokračujúc v hlbokých skutočnostiach tohto historického rozhodnutia, musíme sa teraz pozrieť na znepokojivo patetické politické pravdy, ktoré toto rozhodnutie odhalilo zástancom života:

1). Najviac znepokojujúca je reakcia našich spojencov. Republikáni dokázali, že hoci sľubovali podporu našej veci, brali naše dary a hlasy, nikdy nepočúvali ani slovo z našich slov. Keby sme v našej politickej kultúre ešte mali vtip a satiru, človek by už dávno videl karikatúru slona GOP, ktorý má na sebe gombík s nápisom “Za život” drží noviny s titulkami: “Rozhodnutie o umelom oplodnení v Alabame” a hovorí “Chceš povedať, že si naozaj myslia, že život sa začína počatím?” Ako hovoria deti: “DUUUHH!”To oni chcú hovoriť len o potratoch pri čiastočnom pôrode, a hoci Pro-Lifers chcú chrániť neskoré pôrody — svedkami našej záchrany v mäsiarstve Santangelo’—, vieme, že šesťtýždňové embryo je rovnako živé, rovnako ľudské ako neskoré pôrody.  Áno, očakávame, že sa naši spojenci pokúsia zachrániť ich všetky.

PODROBNOSTI: Donald Trump a Kari Lakeová sa veľmi mýlia, keď obhajujú umelé oplodnenie: tu’je dôvod prečo

2). Kým demokrati sa tešia z obvyklého republikánskeho strachu a zmätku v otázke potratov, sú znervóznení z toho, že musia diskutovať o embryách a skutočnej vede pred pozorným publikom rodičov, ktorí sa snažia o narodenie dieťaťa. A napriek mediálnym klamstvám sa tomuto príbehu dostáva veľkej publicity, pričom embryonálny ľudský život sa teší veľkej pozornosti. Šokujúce je, že jeden reportér sa skutočne opýtal demokratickej guvernérky Michiganu Whitmerovej, či sú tieto embryá začiatkom života, a ona pred odpoveďou utekala ako republikánka.

RELEVANTNÉ:

3). Zatiaľ čo mediálny a politický spin sa točí okolo ohrozenia feministických “slobôd”, skutočným vývojom je prebudenie, že všetky deti zmrazené v koncentračných nádobách sú denne vo vážnom ohrození života.

Jsem dosť starý na to, aby som si pamätal vedecké a mediálne oslavy, keď sa po prvýkrát podarilo vytvoriť “život v skúmavke”. Keďže to bolo v tej istej ére (60. roky 20. storočia), ktorá smerovala k legalizácii potratov v Amerike, pamätám si, ako jeden rečník za život povedal: “Nemôžete’tvrdiť, že je to’život v skúmavke, ale nie život, keď je v maternici’”

Na záver ešte raz s nevôľou uznajme diabolskú genialitu raného hnutia za potraty, ktoré poskytlo spolupáchateľským médiám naratív, že všetka opozícia voči potratom je náboženská. To ich chránilo pred tým, aby museli čeliť vedeckým faktom. Vďaka tomu sa posolstvo Pro-Life nedostalo do škôl, obhajoba Pro-Life sa nedostala na naše súdy (opäť sme svedkami nášho prípadu), a dokonca to vystrašilo náboženských vodcov, aby urobili niečo na ochranu nenarodených. Dokonca to’presvedčilo niektorých zástancov života, že “veria, že potraty sú zlé, pretože sú určitého náboženstva”.

Aký nezmysel! VIEME, nie veríme, vedecké fakty o tom, že život sa začína počatím a potrat tento život brutálne ukončuje. Naše náboženstvo do toho vstupuje až vtedy, keď zvažujeme, čo máme robiť s vraždami.

Ďakujeme vám, Alabama, za prvý krok späť k pravde a faktom.  Kiež by ich bolo ešte veľa.

RELEVANTNÉ

Ako poslať listy, peniaze zástancom života uväzneným za porušenie zákona FACE

‘Adopcia embryí’ je falošným riešením masového ničenia detí prostredníctvom IVF

Jediní štyria republikáni v Snemovni reprezentantov spochybňujú Bidenovo VA rozšírenie IVF na slobodných vojakov