Climate_change-810x500.jpeg

Nový dokumentárny film odhaľujúci klimatický alarmizmus je najnovšou obeťou cenzúry veľkých technológií

67
Neutral
  • Klimatický alarmizmus je podvod na zvýšenie moci globalistov.
  • Film Climate: Film odhaľuje finančný záujem odborníkov na zmenu klímy.
  • Veľké technológie cenzúrujú skeptikov klimatickej zmeny a COVID-19.
  • YouTube označil film Climate: Film kontextovým upozornením a odkazom na OSN.

Dokumentárny film, ktorý odhaľuje klimatický alarmizmus ako “podvod” na zvýšenie moci a zisku globalistov, sa stal najnovšou obeťou cenzúry zo strany veľkých technológií.Vimeo ho dočasne odstránilo a YouTube ho označil “upozornením na kontext”.

Ako informoval portál LifeSiteNews, film Climate: Film (The Cold Truth) odhaľuje finančný záujem mnohých odborníkov na podnecovaní obáv zo zmeny klímy. Existuje dokonca snaha kriminalizovať nesúhlas s touto témou. Prívrženci oficiálneho príbehu o COVID-19 obhajovali podobne drakonickú cenzúru skeptikov. Jedným z takýchto skeptikov naratívu COVID je Dr. William Makis, kanadský lekár s odbornými znalosťami v oblasti rádiológie, onkológie a imunológie, ktorý využil svoj Substack, aby upozornil na cenzúru klímy:

Po zverejnení filmu’a výzvach na jeho cenzúru, “Vimeo 24. marca odstránilo video zo svojej platformy s odvolaním sa na ‘porušenie podmienok služby Vimeo’a/alebo usmernení.’”

“Približne 12 hodín po tom, čo som sa ozval, sa opäť objavilo,”povedal tvorca filmu’Martin Durkin pre The Epoch Times. “Ale nevieme’prečo. Predpokladám, že sa naň sťažovali nejakí ‘zelení’ a že ho automaticky stiahli. Spravodlivý poplatok spoločnosti Vimeo, že to dali späť, však to bolo dobré.”

Výstup pokračoval:

Dňa 22. marca spoločnosť Food Lies, ktorá má 44 000 odberateľov, oznámila, že keď prvýkrát zdieľala film na svojom kanáli, YouTube “ho okamžite”odstránil a Food Lies musel požiadať o špeciálne povolenie na opätovné zverejnenie.

Keď bolo správe vyhovené, YouTube pridal nasledujúce kontextové otepľovanie: “Zmena klímy sa týka dlhodobých zmien teplôt a priebehu počasia. Hlavnou príčinou klimatických zmien je ľudská činnosť, predovšetkým v dôsledku spaľovania fosílnych palív, ako je uhlie, ropa a plyn,” a pripojil odkaz na webovú stránku Organizácie Spojených národov’ “Čo je zmena klímy?"”.

Upozornenie “na kontext” a odkaz na webovú stránku OSN sa objavujú aj na verzii zverejnenej účtom “Climate The Movie”, ktorá bola zobrazená 98 000-krát. YouTube podobne umiestňuje “kontext” na medicínsky presné pro-life videá. Počas vrcholiacej paniky okolo koronavírusov cenzuroval videá kritické k zámkom a mRNA vakcínam.

X (predtým Twitter) necenzuroval Klíma: (The Cold Truth), v súlade s ideálmi slobody prejavu, ktoré jej majiteľ Elon Musk opakovane artikuloval.

RELATED: 

YouTube odstraňuje nemecké video s výsledkami pitvy úmrtí po očkovaní

YouTube odstraňuje video zo senátneho vypočutia o liečbe COVID zo senátorského’kanálu

Nový dokumentárny film odhaľuje klimatickú agendu ako ‘podvod’ na zvýšenie moci a zisku globalistov