shutterstock_752250313-scaled-e1712589055224-810x500.jpg

Mladí voliči sú na strane Trumpa: Demokratický analytik varuje

14
Neutral
  • Demokrati zvažujú zastavenie registrácie mladých voličov, aby nepomáhali Trumpovi.
  • Skupiny s Demokratickou stranou zvyšovali registráciu farebných a mladých voličov.
  • Posun k republikánom medzi nezaregistrovanými voličmi vyvoláva obavy o podporu Trumpa.
  • Vplyvný dátový vedec varuje demokratov pred tradičnou registráciou nevoličov.

Toto je trochu zábavné. V denníku Washington Post vyšiel článok o tom, ako demokratický dátový vedec Aaron Strauss, ktorý pomáha riadiť progresívne výdavky vo firme OpenLabs, varuje svojich kolegov, že registrácia mladých ľudí voliť - konkrétne mladých farebných ľudí - pomáha Donaldovi Trumpovi.

Dáta ukazujú, že keď demokrati pomáhajú registrovať mladých voličov, nakoniec registrujú ľudí, ktorí budú voliť Trumpa. Teraz zvažujú, že na cieľových trhoch ani nebudú organizovať registračné akcie, pretože sa zhodujú s Trumpom.

Z denníka Washington Post:

Dôverná správa, ktorá kolovala medzi poprednými demokratickými darcami, vyvolala v demokratických kruhoch zúrivú diskusiu o tom, či zúžiť zameranie registračných akcií, aby sa zabránilo registrácii pravdepodobných republikánov.

Po celé desaťročia vyvíjali nestranícke skupiny spriaznené s Demokratickou stranou rozsiahle úsilie zamerané na zvýšenie registrácie voličov medzi farebnými a mladými ľuďmi – skupinami, ktoré majú tendenciu prikláňať sa k demokratom, ale v minulosti volili menej ako starší ľudia a belosi.

V posledných rokoch však došlo k výraznému posunu medzi približne jedným z piatich občanov vo volebnom veku, ktorí nie sú zaregistrovaní, smerom k republikánom, čo vyvoláva nové otázky o tom, do akej miery by zvýšenie registrácie voličov, ktorí nie sú členmi strany, mohlo pomôcť predpokladanému kandidátovi GOP Donaldovi Trumpovi v novembri.

Aaron Strauss, vplyvný dátový vedec, ktorý pomáha riadiť progresívne výdavky vo firme OpenLabs, vyvolal v januári súkromné nezhody v tejto otázke, keď poslal približne desiatke veľkých demokratických darcov dôvernú správu, ktorá spochybňovala tradičnú registráciu nevoličov.

[…] Prieskumy v posledných mesiacoch pravidelne ukazovali, že Biden má medzi černošskými a latinskoamerickými voličmi nižšie preferencie ako v roku 2020. Nedávny prieskumQuinnipiac University ukázal, že Biden získal podporu 60 % černošských voličov a 34 % hispánskych voličov v päťčlennom súboji s Trumpom a tromi kandidátmi tretích strán. Odborné prieskumy v roku 2020 ukázali, že Biden získal 87 percent černošských voličov a 65 percent latinskoamerických voličov.

Prevzaté so súhlasom Konzervatívneho stromového domu.