Untitled-1-810x500.png

Arcibiskup Viganò: Biden musí byť uznaný za exkomunikovaného po vyhlásení "Trans Day of Visibility

35
Kultúra smrti
  • Prezident Biden urazil Boha a milióny katolíkov vyhlásením o transrodových osobách.
  • Vyzýva sa k exkomunikácii Bidena a jeho vylúčeniu z cirkvi za manipulatívne konanie.
  • Luciferiánska nenávisť voči Bohu je odhalená prostredníctvom osláv zvráteností.
  • Kresťania sú vytlačení z občianskej spoločnosti, povstaňte a bojujte proti zlu.

Poznámka redaktora: Nasleduje vyhlásenie arcibiskupa Carla Mariu Vigana, bývalého apoštolského nuncia v Spojených štátoch, “k škandalóznemu vyhláseniu 31. marca za ‘Deň viditeľnosti transrodových osôb’ zo strany ‘prezidenta’ Joea Bidena.”

Slovo apokalypsa v gréčtine znamená odhalenie, zjavenie. Toto zjavenie sa vo Svätom písme týka predovšetkým objektívnej reality dobra a zla, teda kolektívneho uvedomenia si prebiehajúcej vojny medzi Bohom a satanom, medzi deťmi svetla a deťmi temnoty.

Bezprecedentné a škandalózne vyhlásenie 31. marca za “Deň viditeľnosti transrodových osôb” samozvaným prezidentom USA Bidenom. prezidenta Joea Bidena - ktorý sa opovážil vyhlásiť za katolíka - predstavuje najvážnejšiu urážku Boha a miliónov katolíkov a kresťanov v Amerike a na celom svete, pred ktorou nie je možné nereagovať s náležitou rozhodnosťou.

Vyzývam amerických občanov a ich zástupcov vo vláde, aby uznali absolútnu nehodnosť Joea Bidena zastávať inštitucionálnu funkciu, o ktorej je známe, že na jej dosiahnutie v prezidentských voľbách 2020 použil podvodné a manipulatívne konanie. Žiadam svojich bratov v episkopáte a kňazov, aby uznali, že Joe Biden si vyslúžil latæ sententiæ exkomunikáciu a ako taký musí byť vylúčený z cirkví a nepripustený k prijímaniu. Vyzývam katolíkov a všetkých kresťanov, aby sa v tento slávnostný veľkonočný deň zmiloval Zmŕtvychvstalý Pán nad Spojenými štátmi americkými a ukončil nápor pekelných síl, ktoré sa dnes rozpútali viac ako kedykoľvek predtým.

Celé ľudstvo sa prebúdza zo spánku, ktorý trval príliš dlho:

Luciferiánsku nenávisť voči Bohu a nášmu Pánovi Ježišovi Kristovi už nemožno skrývať ani popierať. Toto je pred nami odhalené zjavenie, ktorému sa služobníci temnoty provokatívne vysmievajú tým, že oslavujú zvrátenosti a neresti práve vo svätý deň, keď si uctievame zmŕtvychvstanie Nášho Pána Ježiša Krista.

Kresťania sú postupne vyháňaní z občianskej spoločnosti a považovaní za hrozbu pre rozvratný projekt Nového svetového poriadku, zatiaľ čo menšina zlomyseľných a zvrátených si nárokuje postaviť svoje úchylky ako všeobecnú normu. Tu je “zviditeľnenie” Bidena a ideológie woke, oslavujúcej makabrózny šialený tanec do priepasti.

Povstaňte, deti svetla: povstaňte a pozdvihnite svoje hlasy, pretože tvárou v tvár týmto zločinom sa mlčanie stáva spoluvinou. Povstaňte, kresťania: povstaňte, aby ste odvrátili pohromy, ktoré sa vznášajú nad národmi kvôli uzurpovanej a zvrátenej moci. Boh vás vyzýva, aby ste boli jeho svedkami, bojovali za dobro a odsúdili sprisahanie moci otvorene podriadenej satanovi.

Nech vás Zmŕtvychvstalý Kristus, víťaz nad smrťou a hriechom, zapáli vierou, láskou a svätou odvahou v tejto rozhodujúcej etape ľudských dejín. Surrexit Dominus vere: aleluja, aleluja!

+Carlo Maria Viganò, arcibiskup

31. marca 2024

Veľkonočná nedeľa