Untitled-54-810x500.png

Exorcisti varujú, že účasť v slobodomurárstve vystavuje dušu démonom

239
Kultúra smrti
  • Účasť na slobodomurárstve je pozvaním démonov do života človeka a jeho detí.
  • Vatikánski kardináli vedú kontroverzný dialóg so slobodomurármi v Taliansku.
  • Exorcisti varujú pred démonmi sužujúcimi rodiny kvôli slobodomurárskym kliatbam.
  • Modlitby oslobodenia od slobodomurárskych kliatieb sú dôležité pre katolíkov.

Kým talianski kardináli vedú dialóg so slobodomurármi, exorcisti hovoria, že pravidelne vyháňajú démonov, ktorí sužujú rodiny kvôli slobodomurárskym kliatbám, ktoré sa vznášajú nad viacerými generáciami, a varujú, že akákoľvek účasť na slobodomurárstve je pozvaním démonov do života človeka a jeho detí. 

Čítajte: Vatikánsky kardinál vyzýva na ‘trvalý’ dialóg medzi katolíkmi a slobodomurármi na ‘historickom’ spoločnom podujatí 

Začiatkom tohto mesiaca sa niekoľko talianskych biskupov a kardinálov dostalo na titulné stránky novín kvôli stretnutiu za zatvorenými dverami v Miláne s veľmajstrami slobodomurárskych lóží Talianska. Zazneli výzvy na otvorenejší “dialóg” medzi Cirkvou a slobodomurármi a na ich začlenenie do Cirkvi po vzore pápeža Františka” čoraz otvorenejšieho postoja k homosexuálnemu a transrodovému životnému štýlu. 

Skandálom poznačený Vatikán kardinál Francesco Coccopalmerio na podujatí vyzval na “permanentné” diskusie medzi katolíkmi a slobodomurármi. Kardinál’prejav, ktorého segmenty boli reportoval by IlMessagero, odznel počas stretnutia zorganizovaného v Miláne za účasti hlavy poprednej talianskej slobodomurárskej lóže Grand Orient, veľmajstra Stefana Bisiho, ktorý sa pripojil ku Coccopalmeriovi a milánskemu arcibiskupovi Mariovi Delpinimu. 

Čítajte: Je za rozšírenú apostázu medzi katolíckym duchovenstvom zodpovedná infiltrácia slobodomurárov?  

Zmyselnosť verejného dialógu so slobodomurármi 

Komentujúc návrh na otvorenie “dialógu” medzi Cirkvou a slobodomurárstvom, Mons. Charles Pope, ktorý sa už desaťročia venuje službe oslobodenia na St. Michael Center for Spiritual Renewal so sídlom vo Washingtone, D.C., povedal pre LifeSiteNews, že je “úplne hlúpe”, aby sa Cirkev pokúšala o “dialóg” so slobodomurárstvom.  

Povedal, že je to z dvoch dôvodov. Po prvé, “vyvoláva to dojem”, že byť zapojený do slobodomurárstva “nie je žiadna veľká vec,” podkopáva to katolícke učenie, že byť súčasťou slobodomurárstva je ťažko hriešne a duchovne nebezpečné, za čo hrozí trest automatickej exkomunikácie. Mons. Pápež potvrdil, že účasť v slobodomurárstve vystavuje dušu démonickému. 

Po druhé, Mons. Pápež povedal, že ak sa vedie nejaký dialóg s hriešnikmi, “mal by byť súkromný, nie verejné obrátenie.”Verejné rozhovory len vytvárajú “zmätok” a “škandál,” zdôraznil. 

Čítajte: Církevní-vedúci-odstúpili od doktríny v prospech ‘dialógu’ na stretnutí so slobodomurármi  

Pápež vysvetlil, že pri exorcizmoch a službe oslobodenia sú posadnutosti a posadnutosti slobodomurármi mimoriadne závažné, zahŕňajúce generačné kliatby, ktoré pramenia zo sľubov vyslovených človekom počas slobodomurárskych rituálov. Pápež povedal, že slobodomurárske kliatby niekedy pretrvávajú až sedem generácií a že v službe vyslobodenia sa zistilo, že takéto kliatby sú oveľa častejšie, ako sa spočiatku predpokladalo. 

Dodal, že vzhľadom na frekvenciu slobodomurárskych kliatieb a takmer nemožnosť vystopovať zapojenie slobodomurárov do siedmich generácií, na Univerzite sv. Michala v Centre modlitby za oslobodenie od posadnutosti a démonov zahŕňajú “ako samozrejmosť” zrieknutie sa slobodomurárskych sľubov a zrušenie slobodomurárskych kliatieb, čo sa uskutočňuje po troch dňoch intenzívnych modlitieb. 

Vyháňači’ príbehy slobodomurárskych kliatieb 

Potvrdením svedectva Msgr. pápeža’Monsignor Stephen Rossetti, zakladateľ Centra svätého Michala a sám exorcista, zverejnil niekoľko príbehov o posadnutosti a posadnutosti démonmi v dôsledku murárskych kliatieb. Prípady sú opísané v sérii blogových príspevkov s názvom “Deník exorcistu.” 

Popisujúc boj muža, ktorý čelil démonickej činnosti súvisiacej so závislosťou od alkoholu, a prekážky, na ktoré exorcista narazil pri pokuse vyhnať démona, píše Rossetti v príspevku s názvom, Exorcistický denník č. 233: 

Exorcistovi sa však zdalo, že úplnému oslobodeniu niečo bráni. Seansy neboli úplne účinné. Na inšpiráciu sa exorcista spýtal Jamesa: ‘Je vo vašom rodinnom zázemí nejaké slobodomurárstvo alebo iné zapojenie do kultu?"’ James odpovedal: ‘Môj starý otec bol slobodomurárom 33. stupňa.’

Exorcista teda Jamesa previedol modlitbami, aby zrušil všetky kliatby súvisiace so slobodomurárstvom plus ďalšími generačnými kliatbami. Na ďalšom sedení Jakub zažil veľkú úľavu. Povedal, že to bolo takmer ako ‘otočenie vypínača’ a on bol oslobodený. Prešlo už niekoľko rokov a démoni sa nevrátili. Je šťastne ženatý a praktizuje vieru.

V Denníku exorcistu č. 142 Rossetti podrobne opísal situáciu niekoľkých osôb, z ktorých každá sa zapojila do nejakej okultnej praktiky zakázanej Cirkvou.  

Píše, že v jednej takejto situácii: 

Prišla o pomoc štvorčlenná rodina s príznakmi démonického útlaku. V snahe zistiť príčinu som sa nakoniec opýtal: ‘Patrili ste vy alebo niekto z vašej rodiny niekedy k slobodomurárom?"’ Mali niektoré príznaky, ktoré boli typické pre kliatby súvisiace so slobodomurárstvom."‘Áno,’ otec povedal:"‘Vstúpil som, ale bolo to len na spoločenské účely.’

V každom z týchto prípadov a v mnohých ďalších mali ľudia dobré úmysly. Napriek tomu si všetci zhoršili svoju situáciu tým, že sa zapojili do zakázaných praktík. Pokiaľ ide o ne, Katolícka cirkev vydala výslovné verejné varovania: Svätá stolica zakázala členstvo v slobodomurárskych združeniach a ešte v roku 1983 zašla tak ďaleko, že vyhlásila: ‘Veriaci, ktorí sa zapisujú do slobodomurárskych združení, sú v stave ťažkého hriechu.’

Rossetti pokračuje: 

Aj keď niektorí môžu tieto dokumenty považovať za príklad cirkevnej ťažkopádnosti a/alebo prehnanej reakcie, naša priama skúsenosť naznačuje, že ide o včasné varovania na našu ochranu. Vo svojej podstate sú Božie prikázania a učenie Cirkvi určené na to, aby nás chránili a sú vodítkom pre úspešnú cestu do Kráľovstva… Pokorná poslušnosť je veľkou ochranou a mocnou zbraňou pri vyháňaní zla.

ČÍTAJ: Tri dôvody, prečo katolícki pápeži opakovane odsúdili slobodomurárstvo  

Rosetti tiež vysvetlil, že keďže motívom vstupu mužov do slobodomurárstva je často túžba po finančnom postupe, slobodomurárske kliatby sa niekedy uskutočňujú vo forme finančnej kliatby.  

V Denníku exorcistu, č. 226, kňaz píše: 

Niektorí ľudia nevedia dobre narábať s peniazmi a nadmerne míňajú. Mohla by sa im hodiť pomoc v oblasti finančného hospodárenia. Stretávam sa však čoraz častejšie s prípadmi, ktoré sa javia ako finančné prekliatie. Prvým krokom pri prekonávaní finančného prekliatia je, samozrejme, žiť v stave milosti. Pre katolíkov to zahŕňa častú spoveď, svätú omšu a eucharistiu a vyhýbanie sa ťažkým hriechom.

Druhým krokom je uzatvorenie všetkých možných portálov k démonickému. V jednom prípade mal finančne prekliaty človek silnú rodinnú históriu slobodomurárstva. Nie je prekvapujúce, že niečie’zapojenie do slobodomurárstva by mohlo viesť k finančným kliatbám, pretože mnohí sa k nemu pridávajú v nádeji na finančný zisk a spoločenský úspech. Postihnutý jedinec prešiel rituálom zrieknutia sa slobodomurárskych kliatieb.

ČÍTAJ: Slobodomurárstvo: Louis de Montfort’zasvätenie Márii: Muži čestnosti alebo bratstvo zločinu?   

Jedna z účinných modlitieb proti finančným kliatbám, ktorú používajú exorcisti, je upravená podľa zasvätenia svätému Ľudovítovi de Montfort’Márii. Začína sa: 

Povolávam sa svojich prirodzených práv nad vlastným majetkom a financiami. Ruším všetky kliatby zoslané proti mne alebo môjmu majetku či financiám. Odmietam všetky hriechy, ktoré mohli viesť k tomu, že tieto kliatby prišli proti mne, a žiadam Boha’o odpustenie. Ruším všetky nesväté zväzky, ktoré umožnili, aby na mňa tieto kliatby prišli. Prikazujem démonom spojeným s týmito kliatbami, aby natrvalo odišli a neboli nahradení žiadnymi inými zlými duchmi. Prosím Najsvätejšiu Pannu Máriu, aby teraz dostala celé a úplné právo nakladať s týmito dobrami podľa svätej Božej vôle. Nech ona vyženie všetkých zlých duchov, posvätí naše statky, ochráni ich pred akýmkoľvek budúcim zlým konaním a použije ich na Božiu slávu.

PREČÍTAJ: Svätec, ktorý bojoval proti slobodomurárom, má plán boja proti dnešnej’diktatúre 

Video o démonických účinkoch slobodomurárskych kliatieb, zverejnené na Slobodomurár a s názvom Slobodomurárstvo, Kyle Clement, ktorý pracuje v službe oslobodenia s exorcistom otcom Chadom Rippergerom, vysvetlil, že takéto kliatby sa môžu prejaviť aj v démonickom odpore voči náboženskému povolaniu človeka’.  

Povedal, že murárske kliatby pripútavajú démona k’pokrvnej línii a často sa prejavia až vtedy, keď sa človek alebo jeho potomkovia začnú stávať náboženskejšími, napríklad tým, že konvertujú ku katolicizmu, vzdajú sa hriešneho života alebo vstúpia do seminára či rehoľného života. Vtedy sa podľa neho kliatba “spustí,” a démonický útlak sa začne prejavovať navonok. 

Klement podrobne opísal prípad, keď mladý muž bez predchádzajúcich zdravotných problémov záhadne ochorel zakaždým, keď vstúpil do seminára, len čo ho opustil, všetky zdravotné problémy zmizli. Po tom, čo sa to stalo v troch rôznych seminároch, bol nakoniec zbavený zdravotných ťažkostí po tom, čo sa nad ním exorcista modlil modlitby za oslobodenie od masonského prekliatia. 

Ako zlomiť murárske kliatby  

Pri pokuse o zlomenie murárskej kliatby exorcisti trvajú na tom, že modlitby oslobodenia musí predniesť človek s autoritou, či už prirodzenou alebo cirkevnou. Služba oslobodenia LiberChristo uvádza, že: “slobodomurárska kliatba pominie po 4. generácii, ak sa kliatba nepotvrdí. Medzi bežné spôsoby potvrdenia kliatby patrí potrat, antikoncepcia, smilstvo, znásilnenie, najmä pokiaľ ide o panenstvo. Démon to všetko považuje za krv a ľudskú obeť.” 

V LiberChristo Protokol modlitby na zlomenie slobodomurárskej kliatby, exorcisti poučujú, že: 

V prípade potomka, ktorého otec, starý otec a alebo predchádzajúca generácia starých otcov boli praktizujúcimi členmi slobodomurárstva, by sa mal za rodovú líniu modliť najstarší žijúci patriarcha. Ak by sa tento najstarší žijúci patriarcha nechcel alebo nemohol modliť tieto modlitby, potom by tak mohol urobiť ďalší najstarší syn. Ak nie je žiadny žijúci patriarcha, potom sa tieto modlitby môže modliť najstaršia žijúca dcéra.

PREHLIADNITE SI: Odpor voči komunizmu, slobodomurárstvu a globalistickej dezorientácii 

Exorcisti tiež upozorňujú, že pri modlitbe modlitieb oslobodenia od slobodomurárskej kliatby by “mužský manžel potomnej dcéry nemal právomoc modliť sa tieto modlitby v mene svojej manželky a jej rodiny. Žena by zasa nemala právomoc modliť sa tieto modlitby v mene svojho manžela a jeho rodovej línie. Opäť platí, že modlitby nasledujú krv po mužskej línii. Spoločne sa (manžel a manželka) modlia tieto modlitby v prípade, že manželka je potomkom člena lóže s nevyhovujúcim alebo zosnulým mužom’nadriadeným v jej línii.” 

“Zisťujeme, že modlitby manžela’v jej mene nie sú účinné,” uvádzajú exorcisti. “Ak sa modlí modlitby sama, s manželovou’pomocou a účasťou, kliatba je v nej prerušená a prichádza cez ňu a odriekanie je účinné pri zastavení účinkov v nej a jej maloletých deťoch.”  

Pokračujú: 

Pri určovaní pokrvnej línie to posudzujte rovnako ako zákonný nárok na dedičstvo. Príklad: V prípade, že je rodina v rodine, je potrebné, aby sa v nej nachádzali osoby, ktoré sú v rodine: Ak by človek (ktorý je členom FM) zomrel bez závetu, kto by bol jeho ‘pokrvným’ potomkom, ktorý by zdedil jeho majetok? Najskôr by dedili žijúci synovia a dcéry (nie nevlastné deti), potom vnuci. Ak by všetci synovia a dcéry otca FM alebo starého otca zomreli, bol by to žijúci vnuk alebo vnučka, ktorí by sa modlili modlitby za zrieknutie sa dedičstva.

PREČÍTAJTE: Pr Rippergerov’exorcistický asistent Dr. Dan Schneider rozoberá svoj manuál pre duchovný boj  

Dole sú výňatky z modlitieb oslobodenia, ktoré môžu recitovať laici, aby sa zriekli a zlomili murárske kliatby, prevzaté z knihy sv. Michala pre duchovnú obnovu. 

Modlitby oslobodenia pre laikov 

Boh Otec, Stvoriteľ neba a zeme, prichádzam k tebe v mene Ježiša Krista, tvojho Syna. Prichádzam ako hriešnik, ktorý žiada o odpustenie a očistenie od všetkých hriechov spáchaných voči Tebe a ostatným, stvoreným na Tvoj obraz. 

Ctím si svojho pozemského otca a matku a všetkých svojich predkov z mäsa a kostí i ducha z adopcie a krstných rodičov, ale úplne sa odvraciam od všetkých ich hriechov a zriekam sa ich. Všetkým svojim predkom odpúšťam účinky ich hriechov na mňa a moje deti. Vyznávam a zriekam sa všetkých svojich hriechov. Zriekam sa a odsudzujem satana a každú jeho duchovnú moc, ktorá pôsobí na mňa a moju rodinu. Zriekam sa a zanechávam všetku účasť mojich predkov a seba samého v slobodomurárstve alebo v akejkoľvek inej lóži či remesle. 

V mene Ježiša Krista a na príhovor Panny Márie sa zriekam a odriekam čarodejníctva, hlavného ducha slobodomurárstva, a zriekam sa a odriekam BAFOMET, ducha Antikrista a duchov smrti a klamu. Zriekam sa neistoty, lásky k postaveniu a moci, lásky k peniazom, lakomstva či chamtivosti a pýchy, ktoré by boli priviedli mojich predkov do slobodomurárstva. V mene Ježiša Krista a na príhovor Panny Márie sa zriekam všetkých strachov, ktoré ich držali v slobodomurárstve, najmä strachu zo smrti, strachu z ľudí a strachu z dôvery.  

Zriekam sa každej funkcie, ktorú v lóži zastával ktorýkoľvek z mojich predkov alebo ja sám, vrátane “majstra,” “ctihodného majstra,” alebo akejkoľvek inej. Zriekam sa oslovenia ktoréhokoľvek človeka “Majster,”, pretože Ježiš Kristus je môj jediný Pán a Majster a On zakazuje, aby tento titul mal ktokoľvek iný. Zriekam sa zavádzania iných do slobodomurárstva a pozorovania bezmocnosti iných počas rituálov. Zriekam sa účinkov slobodomurárstva, ktoré sa na mňa preniesli prostredníctvom ktorejkoľvek ženskej predkyne, ktorá sa mohla, ale nemusela cítiť nedôverčivá a odmietaná svojím manželom, keď vstupoval do ktorejkoľvek lóže a navštevoval ju a odmietal jej povedať o svojich tajných aktivitách. Takisto sa zriekam všetkých záväzkov, prísah a kliatieb, ktoré prijala každá ženská členka mojej rodiny prostredníctvom akéhokoľvek priameho členstva vo všetkých ženských’rádoch slobodomurárstva, v Ráde východnej hviezdy alebo v akejkoľvek inej slobodomurárskej či okultnej organizácii…  

Zriekam sa všetkých ostatných zložených prísah, rituálov každého ďalšieho stupňa a s nimi spojených kliatieb… 

Pane Ježišu, pretože si praješ, aby som sa úplne oslobodil od všetkých okultných pút, spálim všetky predmety v mojom vlastníctve, ktoré ma spájajú so všetkými lóžami a okultnými organizáciami vrátane slobodomurárstva, čarodejníctva a mormonizmu, a všetky regálie, zástery, knihy rituálov, prstene a iné šperky. V mene Ježiša Krista a na príhovor Panny Márie sa zriekam účinkov, ktoré tieto alebo iné slobodomurárske predmety vrátane kompasu a štvorca mali na mňa alebo moju rodinu.  

Zriekam sa každého zlého ducha spojeného so slobodomurárstvom a čarodejníctvom a všetkých ostatných hriechov a prikazujem v mene Ježiša Krista a na príhovor Blahoslavenej Panny Márie, aby satan a každý zlý duch boli spútaní a aby ma teraz opustili, nikoho sa nedotýkali a nikomu neubližovali, a odišli na miesto, ktoré vám určil Pán Ježiš, a nikdy sa nevrátili ku mne ani k mojej rodine. 

Vyzývam v mene Pána Ježiša, aby som bol oslobodený od týchto duchov v súlade s mnohými prísľubmi nášho Pána’a. Žiadam, aby som bol oslobodený od každého ducha choroby, slabosti, prekliatia, trápenia, závislosti, choroby alebo alergie spojenej s týmito hriechmi, ktoré som vyznal a ktorých som sa zriekol. Odovzdávam Bohu Duchu Svätému a žiadnemu inému duchu všetky miesta v mojom živote, kde sa tieto hriechy nachádzali.  

Duchu Svätý, prosím Ťa, aby si mi ukázal všetko, čo mám ešte urobiť alebo za čo sa mám modliť, aby som ja a moja rodina boli úplne oslobodení od následkov hriechov murárstva, čarodejníctva, mormonizmu a všetkého príbuzného pohanstva a okultizmu.  

Boh Otec, pokorne prosím, aby ma krv Ježiša Krista, Tvojho Syna a môjho Spasiteľa, očistila od všetkých týchto hriechov, ktoré som vyznal a ktorých som sa zriekol, aby očistila môjho ducha, moju dušu, moju myseľ, moje city a každú časť môjho tela, ktorá bola týmito hriechmi zasiahnutá. 

Takisto žiadam, aby sa z milosti Ježiša Krista a na príhovor Panny Márie každá bunka môjho tela teraz dostala do božského poriadku a aby sa uzdravila a ozdravila tak, ako bola stvorená mojím milujúcim Stvoriteľom, vrátane obnovenia všetkých chemických nerovnováh a neurologických funkcií, ovládnutia všetkých rakovinových buniek a zvrátenia všetkých degeneratívnych ochorení. 

Prijímam k sebe celú Božiu výzbroj podľa Efezanom, šiesta kapitola, a teším sa z jej ochrany, keď ma Ježiš obklopuje a napĺňa svojím Svätým Duchom. Zvelebujem ťa, Pane Ježišu, vo svojom srdci, lebo ty si môj Pán a môj Spasiteľ, zdroj večného života. Ďakujem ti, Bože Otče, za tvoje milosrdenstvo, odpustenie a lásku v mene Ježiša Krista. Amen." 

RELATED 

INFOGRAFIA: Slobodomurárstvo – mystické telo Antikrista  

Vatikánsky prelát’zmiešané posolstvá o slobodomurárstve sú typickým ‘doublespeakom’Františkovej éry’ 

Kardinál známy z vatikánskych orgií sa zúčastňuje na ‘historickom’ stretnutí s talianskymi slobodomurármi  

Tajné rituály slobodomurárov’odhalené vo virálnom videu, ktoré zverejnil tajný katolícky novinár