Untitled-48-810x500.png

Pokrok v biotechnológii by mohol pripraviť pôdu pre ďalšie krízy podobné COVID: správa

10
Neutral
V článku sa dočítate:
  • Potenciál syntetických pandémií a bioteroristických útokov sa zvyšuje.
  • Technológie sú lacnejšie a dostupnejšie, čo vedie k rastúcemu nebezpečenstvu.
  • Biotechnológie sú teraz dostupné aj pre stredoškolských študentov.
  • Riziká syntetických pandémií sú podobné prirodzene sa vyskytujúcim pandémiám.

Potenciál syntetických pandémií a bioteroristických útokov sa podľa nedávnej správy RAND Corporation zvyšuje, pretože technológie a možnosti sú stále lacnejšie a dostupnejšie.

ČÍTAJTE: Britský poslanec tvrdí, že pôrodné asistentky vidia ‘viac mŕtvych detí ako živých detí’ niekoľko dní po zavedení injekcie COVID

Vzhľadom na to, že “biotechnológie, ktoré boli pred 10 rokmi najmodernejšie, používajú študenti stredných škôl študujúci génovú syntézu a biotechnológie,” dnes’je “biotechnologické vybavenie bohaté a pomerne dostupné.”

“Pokroky v biotechnológiách a rastúca schopnosť ľudí’programovať podstatu života sa rozširujú na zámerné využívanie biotechnológií na vývoj biologických zbraní (BW) vrátane patogénu, ktorý by sa mohol použiť na vyvolanie syntetickej pandémie”

“Hoci by zruční bioteroristickí jednotlivci, skupiny a krajiny s veľkou pravdepodobnosťou úspešne vyvinuli syntetický patogén schopný replikácie a prenosu z človeka na človeka, vytvorenie patogénu s pandemickým potenciálom by podliehalo neistote spôsobenej kombináciou evolučných biologických tlakov a náhodných mutácií”

Vývoj syntetického patogénu ako biologickej zbrane však nemusí viesť k plnohodnotnej syntetickej pandémii, pretože by stále existovala neistota v tom, ako by sa upravený patogén časom vyvíjal a či by sa stal viac alebo menej prenosným alebo viac či menej virulentným.

Napr. syntetický patogén by mohol byť vypustený na cieľovú populáciu s ničivými počiatočnými výsledkami, ale potom by sa nerozšíril.

Podľa správy:

“Neistota týkajúca sa prenosnosti a virulencie syntetického pandemického patogénu spôsobuje, že riziká syntetických a prirodzene sa vyskytujúcich pandémií sú podobné, s výnimkou počiatočného uvoľnenia syntetického patogénu, počas ktorého by obete v počiatočnom smere uvoľnenia biologickej zbrane pravdepodobne zažili zdrvujúce dávky, čo by mohlo mať za následok skrátenie inkubačného času, väčšiu závažnosť ochorenia a vyššiu úmrtnosť a chorobnosť.”

Autori vo svojej správe vychádzajú z niekoľkých predpokladov, z ktorých najzreteľnejší je ten, že COVID-19 bola prirodzene sa vyskytujúca pandémia:

Syntetická pandémia by nemusela vyústiť do pandémie, ktorá je prenosnejšia a virulentnejšia ako prirodzene sa vyskytujúca pandémia, napríklad COVID-19.

ČÍTAJTE: Show trial Juliana Assangea’by mohol rozhodnúť o budúcnosti slobody tlače na Západe

Ak však ide o ich hodnotenie rizika týkajúce sa schopností zlých aktérov vyvinúť syntetické patogény a ich potenciálu stať sa syntetickou pandémiou, autori vychádzajú z troch predpokladov:

Keď hovoríme o motívoch útoku syntetickým patogénom, autori opisujú scenár, ktorý sa veľmi podobá na globálnu reakciu na pandémiu COVID-19, bez ohľadu na to, či veríte, že vznikla prirodzene, pochádza z laboratória, alebo nikdy neexistovala.

V správe sa napríklad pýtajú:

Je zámerom vytvoriť vysokú úmrtnosť a chorobnosť, vyvolať strach v obyvateľstve alebo vytvoriť globálne okno zraniteľnosti, ktoré sa dá využiť?

Môže reakcia na vyhlásenie COVID-19 za pandémiu zaškrtnúť všetky tri položky – smrť, strach a zraniteľnosť, ktorá sa dá využiť?

Či už to bolo spôsobené samotným vírusom, ničivými následkami vládnych uzáver a/alebo určitými nariadenými lekárskymi zásahmi, naďalej sme svedkami vysokej úmrtnosti a chorobnosti.

Vytváranie strachu v obyvateľstve bolo platidlom vlád, korporácií a nevolených globalistických subjektov, ktoré presvedčili ľudí, aby sa zamykali vo svojich domovoch, donášali na svojich susedov, cenzurovali sa na internete a stali sa slepými, poslušnými občanmi, ktorí dôverujú Vede™.

A čerešničkou na torte pre COVID-19 by bolo vytvorenie “globálneho okna zraniteľnosti, ktoré sa dá využiť.”

Presne takúto rétoriku používa Svetové ekonomické fórum (WEF), keď zverejnilo v júni 2020 “Veľký reset” 

Vtedy zakladateľ WEF Klaus Schwab konkrétne napísal:

Pandémia predstavuje vzácnu, ale úzku príležitosť na zamyslenie, prehodnotenie a resetovanie nášho sveta s cieľom vytvoriť zdravšiu, spravodlivejšiu a prosperujúcejšiu budúcnosť.

Čítajte: Lekár varuje, že zmluva WHO o pandémii zahŕňa ‘zisk funkcie’ zdieľanie údajov

Takisto kráľ Karol III, ktorý bol v tom čase princom, povedal:

Máme zlatú príležitosť využiť niečo dobré z tejto krízy – jej bezprecedentné otrasy môžu spôsobiť, že ľudia budú vnímavejší voči veľkým víziám zmien.

Vtedy sme, samozrejme, videli zmeny vo volebných protokoloch v Spojených štátoch, kde sa štandardom stali poštové hlasovacie lístky a schránky na vhadzovanie lístkov, okrem mnohých iných “ospevovania.”

Čím viac správa RAND opisuje motívy syntetickej pandémie, tým viac znejú ako COVID-19 a Veľký reset.

Prevzaté so súhlasom Spoločnosti