biden-2023-e1708705621219-810x500.jpg

Glenn Beck zverejnil zoznam 10 prípadov, keď sa Joe Biden správal ako diktátor

22
Neutral
V článku sa dočítate:
  • Demokrati obviňujú Trumpa, ale Biden sa správa ako diktátor, zrušil práva Američanov.
  • Biden zneužil moc, ignoroval súdne rozhodnutia, nariadil očkovanie, zrušil študentské pôžičky.
  • Vymenoval cenzora, zničil energetiku, zasahoval do pôdy, označil rodičov za teroristov.
  • Cenzúra, demonštranti za život do väzenia, podpora transgenderizmu v školách, Biden diktátor.

Tento článok pôvodne uverejnilo spravodajské centrum WND.

Jedným z hlavných argumentov demokratov v posledných rokoch bolo, že republikáni, najmä prezident Donald Trump, sú hrozbou pre “demokraciu.

To by bol každý, kto je znepokojený masívnymi podvodmi pri poštových voľbách. Alebo umožnenie ľavičiarovi, ako je Mark Zuckerberg, aby rozdal 400 miliónov dolárov volebným úradníkom, keď chcel ovplyvniť výsledky. Alebo tí, ktorých znepokojuje zasahovanie do volieb zo strany FBI, ktorá v roku 2020 poradila mediálnym korporáciám, aby potlačili veľmi presné a veľmi škodlivé informácie o Bidenovej rodine’“obchodovaní s vplyvom”, ktoré im prinieslo desiatky miliónov dolárov.

Televízny a rozhlasový moderátor a populárny komentátor Glenn Beck však zostavil zoznam 10 prípadov, keď sa práve Joe Biden skutočne ujal úlohy diktátora.

V Amerike.

Často šliapal po ústavou chránených právach Američanov.

Súpis zostavil Twitchy a poznamenal: “Čitatelia Twitchy, vieme, že viete, že všetko, z čoho demokrati obviňujú republikánov, je často projekciou toho, kto sú alebo čo’majú za lubom. Príklad: Demokrati sa veľmi usilovali predstierať, že Trump bol alebo bude diktátor A že naša demokracia je nejako ohrozená, ak nebudeme’hlasovať za Bidena.

“Áno, je to’hlúpe. Demokrati však budú demokratmi. Glenn Beck bol dosť dobrý na to, aby dal dokopy vlákno, ktoré ukazuje, kto je skutočný diktátor a nie je to’Trump.”

PREČÍTAJTE SI: Is the First Amendment dead? Obhajca slobody hovorí Tuckerovi o cenzorskom aparáte vlády USA

Soznam:

V skutočnosti Beck pridal dodatok na základe viacerých občianskoprávnych a trestných prípadov, ktoré demokratickí prokurátori v posledných mesiacoch zhromaždili proti Trumpovi a ktoré sa všetky spájajú na “súdny proces” práve v čase, keď sa rozbieha volebná kampaň v roku 2024.

Publikované so súhlasom WND News Center.